|
|
|
İnsanlar ölü .... |
bende bir cavap bulamiyorum en cok üzüldügüm kücücük coklara neler yaptiglari tecavuz ve iskence karh oluyorum ben ne cok cocuklar icin göz göz yasi döktüm allahim sen kadina cocuklara yardimci ol ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Gerçekten hayretler içerisinde okudum böyle bir işde çalışan nasıl böyle biri çıkar pes doğrusu ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Hoşgeldin, elimizden geldiği kadar yanlışları yayınlamaya devam ediyoruz sağolsun arkadaşlar ile maksat sessiz kalmamak. O aile ile ilgili şaşkınlık içerisindeyim bu kadar biat kültürüne yakın olmadığımız halde yinede böyle şeyleri duyuyoruz. Eğitim herşeyin başı ve maalesefki çok gerisindeyiz. Şahsen benim düşüncem o ailenin annesi de bastırılıyordur çünkü bir kadın bile isteye evladının böyle yetişmesine izin vermez
----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Olay, akşam saatlerinde ilçe merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Eskihan kırsal mahallesinde meydana geldi. İlçe merkezinden otomobil ile mahalleye dönen Bulut ailesi fertleri, iddiaya göre 2 yaşındaki minik Güneş’i araçta unutup eve gitti.Bir süre sonra Güneş’i otomobilde hareketsiz gören yoldan geçen yakınları camı kırdı. Camı kırılarak araçtan çıkarılan minik Güneş, ihbarla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Siverek Devlet Hastanesi’ne götürüldü.Acil serviste müdahale edilen minik Güneş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Küçük çocuğun cansız bedeni otopsi için morga gönderilirken, olayı duyan yakınları ise hastaneye akın etti. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Denetimli serbestlik ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Yargı sistemini zaten anlamış degilim bir vekilin kızıma tacizde bulunulmuştu bir süre önce adama 20 yıl verdiler ertesi günü hemde onda oluyorda diğerlerinde neden olmuyor bana göre de resmen teşvik edici. Özgecan olayında da söz verilmişti yıllar öncesi unutuldu, Konsey kurdular hani seçim filan derken yine unutuldu sürekli bir göz boyama icraat sıfır ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Mustafa kemal paşa ne kadar da güzel ve doğru demiş zamanında “Çocuklar her türlü ihmal ve istismardan korunmalı, Onlar her koşulda yetişkinlerden daha özel ele alınmalıdır." Diye ne ara bu ideoloji yi yitirdik de bunlara göz yumar olduk ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Her gün bir rezalet haberi daha kaçtane can yitirilmesi gerekiyor, minik Leyla’dan da henüz haber Yok ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Yapılan affedilmez ama en azından insanların tepki göstermesine sevindim ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Amin inşallah ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Toplumda çocuk cinayetlerinden sonra başlayan bir infial göze çarpıyor.
Herkes idam ! diye nara atıyor.
Suçlular mutlaka hak ettiği cezayı almalılar ve ceza hukuku da bu bağlamda caydırıcı olmalıdır. Fakaaaat, idamdan önce atılması elzem olan adımlar var.
Eğitim müfredatından tutun da televizyon ve gazeteler başta olmak üzere tüm medya organları,toplumun ahlaki değerleri gözetilerek ıslah edilmelidir.
Ahlak,edep,terbiye ,saygı ve sevgi gibi bu toplumun temel dinamiği olan unsurları by-pass ederek ceza yoluna gitmek te çözüm ve çare değildir.
Adil ve caydırıcı bir hukuk sistemine paralel olarak,ahlak ve maneviyat ilkeleri derhal pratik hayata geçirilmelidir.
Savaşa giderken çoluk-çocuğunu Ermeni,Rum komşusuna emanet edebilen bir toplum yapısından, çocuğunu komşusuna bırakamayacak hale geldiysek, bir yerlerde ciddi hata yapıyoruz demektir.
Her şey para,her şey maddiyat,her şey lüks bir hayattan ibaret değildir.
En büyük yatırımların ahlak ve maneviyat alanında olması gerekir.
Elzemden lazıma doğru ilerleyen düzenlemelere acil ihtiyaç duyulmaktadır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Eylül'ün vebali hepimzin! Yüzde doksan dokuzu Müslüman bir ülke olarak koca bir seçim geçirdik. Ekonomi, siyaset, uluslararası ilişkiler, milli gelir, parklar, kıraathaneler, şeker fabrikaları, asgari ücret, dolar kuru ve hatta patates fiyatlarına varana kadar her şeyi konuştuk… *** Peki ya ahlak? Ne halk olarak biz, yöneticilerimizden daha ahlaklı bir dünya talebinde bulanabildik. Ne de yöneticilerimiz daha ahlaklı bir hayat vaad ededebildiler… *** Evet İyi evlerimiz, yüksek maaşlarımız, milli gelirlerimiz, yollarımız, köprülerimiz, parklarımız elbetteki olsun... *** Ancak ahlakımızı kaybedersek, ne o evlerde huzurla oturabiliriz, ne o dolgun maaşlarımızı ve milli gelirimizi huzurla yiyebiliriz, ne o yollarda güvenle yürüyebiliriz, ne de o parklara çoluk çocuğumuzu gönül rahatlığıyla yollayabiliriz. *** Allah aşkına artık bu insanlığını kaybetmişlere dur diyecek hangi kanun çıkarılacaksa çıkarılsın… *** Allah aşkına şu Tv’lerdeki zinayı, eşcinselliği her türlü sapkınlığı teşvik eden ahlaksızlıklara bir dur denilsin... *** Allah aşkına eğitim sistemimize ahlakımızı ve değerlerimizi muhafaza edebilecek bir müfredat eklensin… *** Allah aşkına internet ve sosyal medya ile ilgili somut tedbirler alınsın… *** Aksi takdirde bu milletin bekasını tehdit eden en büyük tehlikelerden olan ahlaksızlık ve sapkınlığın her eve bir ateş düşürmesini engelleyemeyeceğiz. Allah, Eylül kardeşimize rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Milletimizi bir daha böyle imtihanlarla imtihan eylemesin… |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Ağrı'da, 18 gün önce, Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü ailesiyle ziyarete gittiği dedesinin köyünde kaybolan Leyla Aydemir'den (4), acı haber geldi. Leyla'nın cansız bedeni, Bezirhane köyüne yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Kurudere mevkiindeki, dere yatağında yüzüstü suya atılmış şekilde bulundu. Leyla'nın dedesi Zeki Aydemir, "Sırtında yara izleri vardı. Yüzüne bakamadım. Mavi gözlümü bu hale getirenlerin bulunup adalet önünde hesap versin" dedi. ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
TSK liyaa sürekli idam cezası gelsin diyenler aile bakanına ve digerlerine de bu yasayı da uygulamak zorundadır bu yüzden hala boşuna bekleyenler uyanın ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Bu çocuğa kıymak için insanın nasıl bir ruh haline sahip olması gerekiyor acaba sana kıyana beddua yetmez ölüm cezasıda yetmez.idam etmek gerekir allah belanizi versin nasil kiyorsunuz masum cocuklara ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Yazık oldu mavişe Işık’lar içinde uyusun, bu tür haberleri artık normalmiş gibi okumak istemiyorum her gün cinayet ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
tüm yüregimle dilerim hic bir anne evlat acisi cekmesin hic bir evlata anne acisi cekmesin allah cocuklari kutuluklerden her zaman korusun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Amin canım inşallah ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
birde sunu süylemek istiyorum bazi insanlari hatirlamak iyidir kemal sunal ölüm yil dönemi allah rahmet eylesin topragi bol olsun mekani cennet olsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Kemal abinin örnek aldığım nadir insanlardan biriydi ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!