110 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.06.18, 23:53 @isabella Nr.: 161 Antworten

İnsanlar ölü ....
Çok ölümler gördüm hepsi cinayetti
0

Beitrag gepostet am 16.06.18, 00:25 @remix- Nr.: 162 Antworten

İnsanlar ölü ....
Cok ince düşünüp yazmışsın teşekkürler sadece devlet degil tüm insanlar eleştirilmek zorunda bu konuda susan ölüdür !
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 16.06.18, 00:28 @yagmur_-reis Nr.: 163 Antworten

İnsanlar ölü ....
Maalesef  
Cocuksusarsensusma !!! 

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 16.06.18, 00:29 @isabella Nr.: 164 Antworten

İnsanlar ölü ....

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 16.06.18, 10:46 @remix- Nr.: 165 Antworten

İnsanlar ölü ....
Katılıyorum empati konusunda insanları kişisel tercihleri ile yargılanmamalı, maalesef ailelerde çocuklarına bu konuda yeterince aydınlatıcı olmuyorlar, kendilerine göre olan tabuları çocuklarına aşılıyorlar, belli bir yaşa gelen çocuk kendi arayışında iken farklı cinse ilgi gösterdiğindede bunu gizleyip susuyor, bizim gorevimiz insanları oldukları ile kabullenmek olduğunu düşünüyorum ve gizli kapaklar çevirdiğinde o çocuğu çoktan kaybetmiş oluyor ebeveynler. En basit örneği mesela misafirliğe gidildiğinde çocuğa birsey ikram edildiğinde müdahale edilmesidir Yok o onu içmez Yok yemez yaw bırak çocuk kendi cevap versin, kendinde bir birey olduğunun farkına varsın
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 16.06.18, 10:56 @zamir Nr.: 166 Antworten

İnsanlar ölü ....
Çocuk eğitimi çok önemli bir faktör, heleki dediğin gibi pazarlıkla cok zarar verici bir duruma yol açılıyor, çocuk haklarını ve görevini öğrenmek zorunda şunu bunu alırım demek cok kolay ama çocuklarını materyalist yetiştirdiklerinin farkında değiller. Çok görüyorum çevrede 12 yaşlarındaki çocukların elinde benden iyi hatlı cep telefonu ile gezinenleri, bana göre bu basından savma taktiğinden başka birşey değil. Şimdiki çocuklar cok çabuk kavrayıp ve istediklerini elde etmek icin neler yapacaklarını çözmüsler ve çok güzel bir şekilde dizginleri ele alıyorlar unutmayalım biz onlardan büyüğüz ama onlarida bir birey olarak kabul edip fikirlerine saygı duymamız gerekir
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 16.06.18, 14:02 @isabella Nr.: 167 Antworten

İnsanlar ölü ....
izabel hanim 
insanligin bittigi sözün bittigi yer gibi bir durum olan,sakaryada bu köpegin bacaklarini keseip ormana atan soytari   hakkinda ne düsünüyorsunuz,

0

Beitrag gepostet am 16.06.18, 14:07 @-solyanim Nr.: 168 Antworten

İnsanlar ölü ....
İyi günler solyanım maalesefki yavru köpegin hayatı kurtulamadı  bugün okuduğum habere göre belediyenin soruşturması sonrası ve veterinerin de onayı ile minik köpek bir is makinesinden dolayı ayaklarını yitirmiş. Benim aklıma gelen ilk soru ise köpegin orada işi neydi
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 16.06.18, 20:08 @isabella Nr.: 169 Antworten

İnsanlar ölü ....
Bu arada da güncelleme yapalım, Sapanca’da yavru köpegin Canına kast eden kepçe operatörü gözaltına alınmış
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 16.06.18, 21:57 @isabella Nr.: 170 Antworten

İnsanlar ölü ....
sanada iyi aksamlar isabel,
bende haberlerden takip ettigim kadariyla olay büyük bir htimal yol calismasi yapan bir is makinasindan dolayi olmus,
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 11:47 @zamir Nr.: 171 Antworten

İnsanlar ölü ....
Aynen öyle zamir herkes yerini bilip yaşamalı, unutmayalım bizde çocuk olduk, belki çağ değişti diye zamanında sevindiğimiz seylere uzağız şimdiki nesilde ama üzüldüklerimizi de iyi hatırlıyoruz. Herkes illaki çalışıyor ve vakitten şikayetçi ama isteyince herşey mümkün o değerli zamanın kıymetini bilelim
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 25.06.18, 20:07 @isabella Nr.: 172 Antworten

İnsanlar ölü ....

Ağrı’nın Bezirhane köyünde bayramın birinci günü kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir bulunması için çalışmalar aralıksız devam ederken, geçen gün gelen bir telefon mesajı herkesi tedirgin etti. Leyla'nın amcasını arayan bir kadının 'Leyla bizde. Başınız sağ olsun.' dediği öne sürüldü. Meğerse arayan bir çocukmuş. Bu haldeyiz işte !!! 

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 25.06.18, 21:28 @zamir Nr.: 173 Antworten

İnsanlar ölü ....
İnşallah dualarımız  kayıp eylül içinde geçerli
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 25.06.18, 21:40 @zamir Nr.: 174 Antworten

İnsanlar ölü ....
Evet maalesef
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 26.06.18, 11:57 @isabella Nr.: 175 Antworten

İnsanlar ölü ....

Muğla'nın Dalaman ilçesinde, evli ve 2 çocuk babası 51 yaşındaki R.G., eşinin yeğeni olan 14 yaşındaki kız çocuğu M.E.'yi 4 yıldır taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.Olay, Dalaman ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, eniştesi R.G. ile aynı apartmanda oturan kız çocuğu M.E., 2014 yılının yaz aylarında eniştesinin tacizine uğradı. R.G.’nin yaklaşık 20 gün önce yine eşinin yeğenine taciz ettiği iddia edildi. Öğretmenleri, küçük kızın davranışlarından ve R.G.’nin sık sık okul çevresinde dolaşmasından şüphelendi. Öğretmenlerinin ısrarlı soruları üzerine M.E., halasının eşi olan R.G.’nin 4 yıldır kendisini ormanlık alana götürerek teaciz ettiğini söyledi. Öğretmenler durumu jandarmaya bildirdi. Kısa sürede yakalanan R.G. gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanan R.G.’nin sevk edildiği adliyede verdiği ifadesinde, “Erkek arkadaşı vardı. Onunla ilişkiye girmiş” dediği öğrenildi. Yapılan araştırmada M.E.’nin erkek arkadaşı olmadığı belirlendi. R.G., savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklandı.Küçük M.E.’nin psikologlar eşliğinde verdiği ifadesinde, halasının kocası R.G.’nin 4 yıl boyunca tacizine uğradığını söyledi. Küçük kız, eniştesinin kimseye söylememesi konusunda baskı ve tehdit ettiğini de anlattı. M.E., ifadesinin ardından devlet tarafından koruma altına alınarak Sevgi Evleri’ne yerleştirildi. 

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 26.06.18, 18:31 @isabella Nr.: 176 Antworten

İnsanlar ölü ....
bunlar nasil  insanlar nasil bir toplumda yasiyor nasil olur eniste  veya baba yada hoca cocuklara taciz ediyor bunlar nasil ahlak nasil insanlar  allah belalarini versin buyle haberleri doyunca üzülüyorum
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 28.06.18, 16:12 @isabella Nr.: 177 Antworten

İnsanlar ölü ....
Savaş sahnesine dönen dünya ucubeleştikçe ucubeleşiyordu
Ama ben hala seviyordum seni.
Ben seni sevdikçe insanlar ölüyordu 
O güzel gözlü kadınlar ağlıyordu.
Güzel bakan erkekler asılıyordu hala
Ben yine de seviyordum seni…
0

Beitrag gepostet am 29.06.18, 10:14 @isabella Nr.: 178 Antworten

İnsanlar ölü ....
Kayıp Eylül'den kara haber var...ANKARA'nın Polatlı ilçesinde 5 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara ile ilgili kahreden haber geldi. Katil zanlısı olarak tutuklanan komşuları Uğur K.'nın üzerindeki kan lekesi Eylül'ün ailesi ile uyuştu. Zanlının evinde arama yapılıyor.
Cinayetin sebebi ise Eylül’ün babasının bu yıl zanlıya iş vermemesinden kaynaklandığı söyleniyor  

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 29.06.18, 10:16 @mehriban Nr.: 179 Antworten

İnsanlar ölü ....
Düşünüyorum düşünüyorum buna bir cevap bulamıyorum canım
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 29.06.18, 18:56 @isabella Nr.: 180 Antworten

İnsanlar ölü ....
bende bir cavap bulamiyorum en cok üzüldügüm kücücük coklara neler yaptiglari tecavuz ve iskence karh oluyorum ben ne cok cocuklar icin göz göz yasi döktüm allahim sen kadina cocuklara yardimci ol
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

İnsanlar ölü ....