|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Güzel söyledin.. Ben beni tanırım, okumaya ve bilgiye doymam, öğrendiklerimi de paylaşırım ki anlamı olsun ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
muhtesemsin.  güzel ve olmasi gerektigi gibi insan. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Estafurullah sagolasın Eses o senin güzel düşüncen ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Kesin duygu yüklü bir eserdir ama dil yoksunuyum bu konuda yağmur_reis bir zahmet tercüme et ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
zamir kardes bahsettigim ön yargiyi bana cevap yazarken bile kullaniyor/ kullaniyorsunuz. benim icin milletler önemlidir ama özünde insan olmak insanligin olmassa olmazidir. empati, hosgörü, sevgi, saygi insanin kendisinde baslar.
NOT: kimsiniz kardesim siz? bana ne senin kürtlügünden yada Türklügünden ÖNCE INSAN bilmem anlatabildimmi. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
tamam kardesim keyfine göre takil. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
artik nesef bilene zor geliyor cünki hep ölüyoz biri cikip demiyorki insanlar ölüyor yeter artik demiyor hele türkiyede ne cok insan öldü sonu gelmiyor halanda ölüyor bu kidisle hic musluman sanki kalmiyacak nedense hep muslumanlar ölüyor bastakiler koltuk derdinde oldugu icin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Susmak Yok doğru yolu izleyip ifşa etmeye devam ! ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
İstanbul Bahçelievler’de bulunan yatılı bir Kuran kursunda görevli 55 yaşındaki hizmetli İlhan İ., 11 yaşındaki hafızlık öğrencisi E.D.G. isimli erkek çocuğuna 'cinsel istismarda' bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Taciz olayını ise talihsiz çocuğun annesi, hizmetli ile oğlu gibi mesajlaşarak ortaya çıkardı. ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
siz siz olun cocugunuzu gözünüzün önunden ayirmayin, kimseye amanet etmeyin, ----- mezarlikda yatasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Haksizliga hukuksuzluga soyguna talana karsi tepkisiz kalan her canli olù..... .iyiki varsin guzel yurdumun guzel insani. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Bu sorunu çözmez çocuklar çocuklugunu cocuk gibi yasamayı hak eder ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Sağolasın yarensiz sizlerde öyle ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Almanya’nın güneyinde bugün başlayan dava ülke basınının yanı sıra uluslararası kamuoyunda da gündem oldu. Kendi öz çocuğunu cinsel ilişkiye girmek için zorlayan ve pedofillere para karşılığında veren Kendi öz çocuğunu cinsel ilişkiye girmek için zorlayan ve pedofillere para karşılığında veren Berrin T. (48) ve üvey babası Christian L. (39) bugün hakim karşısına çıktı. Freiburg’da görülen duruşmada iki zanlı çocuğa cinsel saldırı, fuhuşa zorlama ve pedofiliden suçlandı.Çocuğu darknet olarak da bilinen derin internette pazarladıkları ortaya çıkan çiftin 2 yıl boyunca bunu gizlediği ve şu an 9 yaşında olan çocuğun fiziksel ve psikolojik olarak çok büyük zarar gördüğü belirtildi. Christian’ın pedofili suçundan daha önce ceza aldığı açıklanırken, 2017 yılının Eylül ayında bir şikayet üzerine başlatılan soruşturmada sanal bir seks çetesinin de bu ikiliyle birlikte yakalandığı belirtildi.Mahkemede konuşan Christian L., Berrin T.’yi suçlarken duruşma sırasında cani anne bir açıklama yapmadı. Çocuğun avukatı Katja Ravat, “Umarım bu korkunç olayda anne motivasyonunu anlatır. Anne, üvey babanın hapisten çıkmamasını istiyor” dedi. Almanya’da korkunç olayın ortaya çıkmasının ardından başlatılan soruşturmada 9 yaşındaki çocuğun koruyucu aileye verildiği açıklandı. ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
sinirlerim bozuluyor gecen kadinin birisi kücücük cogunu nasil dövüyordu kocasida orda bakiyor cocuk nasil agliyordu bagiriyordu elleriniz kirilsin aslinda bulacan öyle kisileri beynine dagitacan ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
tabiki cocuklar cocukluklarini yasamali,cocuklarinizi gözünüzün önünden ayirmayin derkene onlarla iyi ilgilenin demek anlaminda söylemistim,cocugu yapmasini bilen onunla ilgilenmesinide bilmeli analmindaydi
cocuklarini yatili yerlere gönderenler orada ne olup bittigini bilmeleri ögrenmeleri en dogal haklari, mesela almanyada cocuklari geziye götüren okullar , ögretmenlerin yani sira en az 2-3 cocuk anneside berabarlerinde gidiyor.türkiyedede böyle bir sistem yapilamazmi,tabiki yinede herkesin kendi bilecegi bir durum, ben kendi acimdan hic bir zaman cocuklarimi basi bos geziye veya yatili bir yere okullarindan ne olup bittigini aciklamali ögretmenlerinden yazili mektup almamis göndermedim göndermemde. ----- mezarlikda yatasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
slm zamir kardes bilirsiniz her yörenin kendine has söylemleri vardir,bizim köydede ,ilgilenilmeyen bir cocugun basina bir hal geldiginde (siz siz olun cocuklarinizi gözünüzün önünden ayirmayin derler)buda cocuklarinizla ilgilenin anlami tasir.ben bu konuda söyleyecegimi söyledim yazdiklariminda arkasindayim,tabiki baskalarinin cocuguna karisacak akil verecek durumdada degilim,herkes cocuguyla ister ilgilensin ister ilgilenmesin,yalniz cocugun basina bir sey geldiginde ah vah etmesinler.
160 nr deki konu ise insanlarin ne kadar sapiklastiginin resmiidir, allah sonumuzu hayir atsin,bir gün gecmiyorki böyle kötü bir haber duymayalim,ya cocuklara tecavüz ya kadinlara tecavüz ve dayak, hatta kadinlari beni niye istemiyon diye öldürmek dövüp yaralamak,yaw seni istemeyenin pesinde kosmanin alemi ne yani,insanlarda gurur ahlak diye bir sey kalmamis. allaha amanet ol zamir kardes ----- mezarlikda yatasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
ilave olarak sunuda belirtmek isterim, eger tecavüzcüler sübyancilar icin kanunlarimiz yeterli degilse meclisde 550 milletvekili var ne ise yarar bunlar, bir kanun teklifi veripde bu süyancilari tecavüzcüleri imha kanunu cikaramazlarmi yani bu kadarmi zor,eger böyle bir kanun cikaramazlarsa meclisde bos yere durmasinlar halkin sirtindanda insinler.sübyancilari cocuk tecavuzculerini beni istemedi diye kadinlari katledenleri bana teslim etsinler ben o isi iki dakikada cüklerini kökünden hal ederim ----- mezarlikda yatasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlar ölü .... |
Merhaba --solyanım tabiki yatılı yerleri araştırmak iyi bir fikir ve velilerin çocukları ile ilgilenmeside. Zamir sagolsun benden önce davranıp çocuk eğitimi ile ilgili yazmış ancak madalyonun ikinci bir yüzü daha var aile içi de bir çok çocuk istismara ve şiddete uğruyor sadece yakın olduğumuz çocuklara degil dünyanın her yerinde olan çocuklar icin çaba göstermemiz gerekiyor diye düşünüyorum saygılar ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!