56 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.02.18, 13:50 Nr.: 1 Antworten

İnsanlar ölü ....
Fazla söze gerek Yok dinle ve anlamaya çalış  

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 18.02.18, 14:14 @isabella Nr.: 2 Antworten

İnsanlar ölü ....
selam canim genc güzel konusdu tecavuz cinayet sidet insan insana kiyanlarin yüz binkere belasini versin hele tecavuzculeri kökünde yok edecen
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 18.02.18, 14:20 @isabella Nr.: 3 Antworten

İnsanlar ölü ....

Keske sevgi agac dallarında asılı olsaydı. Sadece sevgi mi Saygı  sadakat  huzur, terbiye, barıs  kardeslik dostluk  sefkat merhamet. Herkes toplayıp birbirine dagıtabilseydi

Kein automatischer Alternativtext verfügbar.

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.18, 21:22 @fervor Nr.: 4 Antworten

İnsanlar ölü ....

imam nikahıyla evlendirilen 11 yaşındaki kız çocuğunun sekiz aylık hamile olduğu ortaya çıktığı halde susan ölüdür.  14 yaşındaki kız çocuğunun, imam nikahlı eşi tarafından odunla dövüldüğü, sonra da kaza süsü vermek için motosikletle üzerinden geçildiği ortaya çıktığı halde görmezlikten gelen ölüdür. 13 yaşında para karşılığında evlendirilen kız çocuğu, sürekli dayak yediği 40 yaşındaki herifin evi terketmesi üzerine, kendi ailesi tarafından kabul edilmeyen zihniyet ölüdür. Özel hastanede 18 yaşında birinin kimliğiyle doğum yaptırılan kız çocuğunun, aslında 12 yaşında olduğu tespit edilip göz yumanlar ölüdür. Çocuk istismarı araştırılsın önergesi verip red eden milletvekilleri ve buna sevinen aile bakanı ölüdür. 3 yaşındaki çocuğun tecavüze uğrayan sabinin farkında olup ülkemiz doğru yolda diyenler ölüdür. 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 18.02.18, 22:22 @fervor Nr.: 5 Antworten

İnsanlar ölü ....

Yanılıyorsunuz kanun ve kurallar hepimizi ilgilendirir. Tek bir kişiyim bana çoğul konuşmanıza da gerek Yok, vatanım için en güzelini ve en ileri görüşlü ülke olmasını isterim, bu yüzden bana hain olduğumu ima etmenizi  kınıyorum  Ne anlıyorsunuz bilemem ama çocuğa karşı şiddet ve istismara her zaman  karşıydım ve olmaya da devam edeceğim. 10 kişi diyorsunuz ama yukarıdakiler  sadece bir kaçı, size buraya sayfa sayfa eklerim ama yinede anlamazsınız çünkü sabit fikirli olduğunuzu gösteriyorsunuz . O çok süper bulduğunuz hükümetin ki bulabilirsiniz saygım sonsuz,  aile bakanı bir kereden  birşey olmaz diyorsa ve hala mevkisinde oturmasına izin veriliyorsa benim için ölüdür. Partiler umrumda değil. Karşılıklı anlayış gösterip saygılı olalım lütfen çünkü ben devletin bu mankosunu eleştiriyorum şu an, başka bir şeyini değil  

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 18.02.18, 22:24 @isabella Nr.: 6 Antworten

İnsanlar ölü ....
Zihniyeti bozuk olan assagilik mahluklarin göz yumdugu bir ülke ilerlemektedir , sadece isine geldiklerini gören duyan bir hirsiz cetesine dönmüs ziyniyetlerin ülkesi olmus siz derdinizi kime anlatmaya calisiyorsunuz adaleti olmayan bir  ayaklar altina ezilen bir Zihniyeti mi
0

Beitrag gepostet am 18.02.18, 22:28 @kozalak Nr.: 7 Antworten

İnsanlar ölü ....
Susmak ve kabullenmek çare değil kozalak
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 18.02.18, 22:31 @isabella Nr.: 8 Antworten

İnsanlar ölü ....
Cok dogru o adalet denen kavram bir gün onlarada lazim olacak elbet iste o zaman neyin ne oldugunu herkes ibretle gorecek .
0

Beitrag gepostet am 18.02.18, 22:44 @kozalak Nr.: 9 Antworten

İnsanlar ölü ....
Doğrudur neyim değil ne olacağım diye düşünmek gerek
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 18.02.18, 23:48 @isabella Nr.: 10 Antworten

İnsanlar ölü ....
Bu zihniyet yüzünden insanlar ölüyor..geziyi savunup dogudaki askeri girisimi kötüleyen ve bunu yaparken masum cocuklari suistimal eden toplum, en zararli toplumdur.
Neden satir arasinda ölen polisleri ya da askerleri saymamis. Ya elinde bebegi ilen ölen polis, uykuda yakalanan ölüm.yaziklar olsun bunlara ve bunlari destekleyenlere.

0

Beitrag gepostet am 19.02.18, 05:11 @isabella Nr.: 11 Antworten

İnsanlar ölü ....
insan cahil olur bu kadar olmaz tecavuzcuyu  askeri polisi ayni zineye koymak yakismiyor buyle bise olamaz imkansiz bunlar daha neyin ne oldugunu ayrim yapamiyor gecende bir forumda biri yaziyor ötekide alkisliyor normal degil birbirini gaza geteren toplum birlik beraberlik olmayinca her zaman buyle olur birbirini cekemiyorlar ben tecavuzciye sidete hirsiza öldürene vurup kirana insanliktan nasibini almiyana nefsine sahip cikmiyana sidete her zaman karsim
-----
0

Beitrag gepostet am 19.02.18, 10:32 @isabella Nr.: 12 Antworten

İnsanlar ölü ....

Tekrarlamayacağım yorumlarımdan neyi savunduğum net ortada başka yerlere çekmeye çalışıp insanlığınızı yitirmişseniz sizler de olüsünüz. Allah taksiratınızı af etsin. Ne solcuyum ne sağcı ki bu sizleri ilgilendirmez ve yargısını yapacak kapasiteniz dahi olamaz. Haksızlığa boyun eğiyorsanız demekki hala kış uykusundasınız tatlı rüyalar. Ayni seviyeye inip Çocuğa karşı istismarı ve şiddetti gezi olayları ile ört bas etmeye çalışanlar demekki bunu onaylıyor mu desem bende şimdi ? Biraz düşünün yahu başlığı bile attım dinleyin ve anlamaya çalışın diye, o da yetmedi tek tek ifade ettim yine yetmemiş, sizlere laf anlatmak deveye Hendek giyindirmek gibi. Klavye arkasında at gözlükleriniz ile iyi yazmalar. Rap hareketdir ve de politikdir bir şarkıya sığmaz bunu hazmedemeyen..... !daha başka bir şey demiyorum 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 20.02.18, 16:03 @isabella Nr.: 13 Antworten

İnsanlar ölü ....
bunlar hep amerikanın oyunu
-----
Naber ?
0

Beitrag gepostet am 21.02.18, 13:26 @zamir Nr.: 14 Antworten

İnsanlar ölü ....

Desteğin ve iyi niyetin icin Teşekkür ederim zamir, keşke senin gibi düşünsünler daha çok olsa. Şaşırmadım desem yeridir çünkü insanları siyasi görüşleri ile değil davranışları ile tanımayı doğru buluyorum ve yargılaman, ki sen yine kendini çok güzel ifade edebildin. Dediğin gibi konu çok hassas ve Allah korusun her birimizin başına gelebilir, ateş düştüğü yeri yakar sözü ne kadar da doğru. Suriye’deki, arifindeki Myanmar daki çocukta, Türkiye cumhuriyetindeki çocuk degilmi, insanın hiç mi vicdanı sızlamaz,geleceğimiz dediklerimizin şiddete, istismara, haksızlığa uğrayınca. Konu ask, meşk yada geyik muhabbeti olsa zıplayan zıplayana olur, bu bir gerçek. Millet ciddiyetten yoksun olmuş. Neyseki herkes robotlaşmamış, gördüğün gibi sesini çıkartmaya korkmayan bir kaç arkadaş daha var, buda bir nebze de olsa su serpti içime. Hayat gerçekler, ilim, bilim ve bilgi ile ilerler. Gönüllü olarak çalışmalara devam edeceğim elbette ünzile ler yerine kardelenler olsun diye. Hayat forumdan ibaret değil, laf ile peynir gemisi yürümez diyorum yıllardır, bilen bilir. Tek tük ortalığı bulandırmaya çalışanlar ise Şafak Türküsüne alkış tutup ama Nevzat Çelik’ten bir haber olan zihniyetler, sosyal doku vakfını yere göğe sığdıramayanlar. Bu duruma Ömer Hayyam’ın bir sözü geldi aklıma 

Ne biIginIer geIdi, neIer buIduIar! MumIar gibi dünyaya ışık saIdıIar. Hangisi yarıp geçti bu karanIığı? Birer masaI söyIeyip uyuya kaIdıIar.

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 21.02.18, 13:27 @kral Nr.: 15 Antworten

İnsanlar ölü ....
Kralcık kuzum senin bu yalana inanmadığını biliyorum
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 23.02.18, 17:48 @isabella Nr.: 16 Antworten

İnsanlar ölü ....
Slm, konuyu okadar net bir sekilde anlatmamiza ragmen insanlarin degisik bir yorum yapmasi inanilir gibi degil.
Hersey bukadar acik ortadayken bazilari cikip halen türkiye dogru yoldadir demesi,aklin,fikrin,mantigin alabilecegi bir sey olamaz.
Bunlar cezaylan sonuclanacak konular olmaktan cikmistir.
Artik bunlar su anda hükümette olan parti tarafindan desteklenen konulardir.
Yeni ceza kanunlari cikarmak sadece halkin gözünü boyanaktir,cünkü hergün diyanet kücük cocuklar ve kadinlar hakinda fetvalar cikarmakta ve ayni zamanda hükümet tarafinda desteklenmektedir...
0

Beitrag gepostet am 23.02.18, 18:27 @isabella Nr.: 17 Antworten

İnsanlar ölü ....
biz insanlar yasamak icin ne cok öldük nefes almak icin allah yalvardik hep ölüyoz nefes bilene alamiyoruz hep vur kir öldür olduk nalet olsun kiniyorum disliyorum insan insani vurani nalet olsun
-----
0

Beitrag gepostet am 25.02.18, 10:57 @50grad Nr.: 18 Antworten

İnsanlar ölü ....

Anlamanıza sevindim ve yorumunuz icin teşekkür ederim beyfendi. İdamın kendileri icin çok sakıncalı olabileceğinden malum desteklenen cübbeli Nureddinlerden çok .. sanırım gelmez. Hatırlarsanız 2015 de Özgecan olayından sonra da söz verilmişti ama bir faaliyet göremedik ama şimdi illaki bir ceza gelecek !çünkü baş düşman gördükleri bir partidende istismarcı çıktı ve harekete geçildi koalisyon kuruldu ve istismar konusu ele alınıyor. Nedense Ayni  gün Melike’nin davası görülüp de 4 sanığın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığına da şahitiyiz maalesef, bu adalet değildir. Kim olursa olsun Suç suçtur kim yaptıysa cezasını çekmeli fikrindeyim. Artık  hadım mi gelir yoksa eski Fransız dönemindeki tecavüzcülere uygulanan  mi gelir bilemem göreceğiz 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 25.02.18, 10:59 @zamir Nr.: 19 Antworten

İnsanlar ölü ....

Çooook teşekkür ederim tekrar :benim anlamadığım bu konuyu gündeme getirmek neden bu kadar rahatsız ediyor ve neden hemen üstü kapatılmaya çalışılıyor. Elbette bende rahatsızım bu konuya ama ülke ayırt etmeden rahatsızım, dünyanın hiç bir yerinde şiddet ve istismarın olmamasını istiyorum bu suç mu ? Neden hemen taraf tutulmaya çalışılıyor? Yahu söz konusu çocuk çocuk adı bile üstünde bırakın düşe kalka oyun oynayarak büyüsünler, bu nasıl bir ahlak nasıl bir vicdan

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 25.02.18, 10:59 @kirac74 Nr.: 20 Antworten

İnsanlar ölü ....

Yorumunuz icin teşekkür ederim. Evet rahatsız olanlar hep olacaktır bu konu ile ilgili ve illaki suyu bulandırmaya çalışacaklardır, işlerine gelmedikleri icin yada aman ayıp böyle seyler duyulmasın diyecekler, ama durmak Yok, susmak Yok. Bu konuda sessiz kalırsak insangilimizi gömmüş oluruz.  

-----
viva la vida ...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

İnsanlar ölü ....