|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Büyüyünce de sen hala ona bakıyor olmayayasın ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Gidelim Hemşom  yok onuda utanmasalar yaparlar herhalde. Bizlerin zamanı farklı ve saf bir halı vardı dediğin gibi şimdikiler markacı bir teşekkür duyarsan yine iyi ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Katılıyorum herşey haddinden fazla paylaşılıyor ancak internet bir araçtır sadece iyi kullanmak gerek internet doktorları çok malum her bilgiye inanmamak gerek ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Doğru haklısın herşeyin abartılısı makbul hale geldi neyin nesi bende bilemedim ama gereksiz bencede ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Taklit eden varlıklarız sözümde tam da bununla ilgili Amerikan işlerine özeniriz ama bizim örfümüz adetimiz diye geçiniriz ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Ahaha TSK dök tabi içini rahatla ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Kullanmadığım icin bilemiyorum ama herkesin elinde telefon bir yarış içinde oldukları belli ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Yazıklar olsun bana instagramsiz nasıl yapabiliyorum ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Evladın yas günü elbette herzaman özel ama 1 yas tabi bambaşka oluyor bir hevesle yaparsın ama bu her yıl tekrarlanınca birde düğün gibi de olursa çok abartılı buluyorum ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Ne diyeyim yakışır ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Feiern ist was schönes, aber das was ich auf türkischen Hochzeiten sehe ist für mich kein feiern, das ist einfach nur angstrent. Wenn ich noch mal heirate werde ich eine Weltreise von dem Geld machen was eine Hochzeit kostet, da bleiben wennigsten die schönnen Erinnerungen. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Klar ist es schön wir finden aber immer etwas zu feiern  Weltreise ist eine gute Idee hoffentlich kannst du es bald verwirklichen ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Dankeschön, was mich am meisten Intresiert bei diesem Thema ist wie denkt die Frauenwelt über diese Idee, anstatt 1000 Leute auf deiner Hochzeit wo du die hälfte davon nicht kenntst und du dich selber wie ein fremder auf deiner eigen Hochzeit vorkommst oder lieber mit 100 Menschen aus deinem ängsten Freundes/Famileinkreis wo man lieb hat und sich freut das sie da sind. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Weiß nicht was andere darüber denken ich finde es schlicht super und viel persönlicher ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Bugündü kimse hatırlamadı ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Gercegi değil zaten nickinin Doğum günü canom ama karıştırmışım daha 1 ay varmış ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
He içimiz dişimiz bir kimse görmez ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerekli, gereksiz ... |
Höşmerim mi yedin ne afiyet olsun diyeceğim de pek afiyet olmuyor ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!