|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Merhaba Arkadaslar, gecenlerde bir Forum paylasiminda, sadece konuyla alakali fikrimi beyan etmeme ragmen kisisel hakarete ve kirici bir sekilde elestiriye ugradim ve buduruma cok üzüldüm. Sebebi sadece fikir uyusmazligimi yoksa bazi sahislarin psikolojik sorunlari yüzünden catacak yermi aramasindan kaynaklaniyor bilemiyorum. Nedeni her ne olursa olsun unutmayinki sanalda olsa her profilin ardinda duygulari, onuru ve gururu olan bir insan var. Kendinize yapilmasini istemediginiz birseyi bir baskasina yapmayin!! Bazi sahislar belki gecek kisiligini yansitmiyor, belkide bir cok nikle girip dalagasini gecebiliyor. Ben sahsim adima her yerde dürüstlükten yanayim ve buradada gercek kimligimi yansitiyorum. Sonuc itibariyle Forum bana asil olanin insanlik oldugunu ögretti. Politik secimi, sagcisi, solcusu, dini, irki, alevisi, sünnisi her ne olursa olsun insan olmaktan geciyor ve güzel ahlaktan... Insani insan yapanda güzel ahlaktir. Yeni yilin baris, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hepinizin yeni yilini en icten dileklerimle kutluyorum. Hersey gönlünüzce olsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Slm Yolcu, bes parmagin beside bir degil. Kardesler arasinda bile farkli düsünceler vardir. Bu böyle gelmis böyle gidicek. Benim asil belirtmek istedigim nokta yorum veya elestiri yaparken dikkatli olunmasi kisisel hakaret etmeden ve kirici olmadan saygi cercevesi icinde yapilmasi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Kimse kimseye küfür ve hakaret etmesin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
selam can ilk basta yeni yilini kutlarim ve benim demek isdigim su eger insanlar ve topum ayni akilda fikirde olsan heyat robot gibi olur yada davar surusu gibi olur hepmiz ayni otu yirdik ayni suyu icerdik cünki akil fikir ayni oldugu icin nerde görülmüs buyle bise insanlar akli fikri degisik yasami degisik herkes istedigi gibi konusur veya düncesini söyler bu normaldir ama bizde ve insanlarimiz öyle bise varki hepsi ayni olsun yani cahil yozbaz olmak gerekiyor buda imkansiz öyle degilmi ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Aynen Mehriban hayata renk katan farkli renklerdir. Sadece siyah yada beyaz olmaz. Kisilerin düsünce özgürlügüne saygi göstermek lazim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
aynen katiliyorum insan hangi insan olursa olsun sonucta bir insandir ve yorumun icin cok sag ol ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Tesekkürler yeni yiliniz kutlu olsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
slm zehral önceklikle yeni yilini kutlarim hayirli bir yil olmasini dilerim tüm sevdiklerinle beraber nice yillara insallah. konuya gelelim forumda aslinda ufak ufak tartismalar olunca sorun yokda kirici olundumu dedigin gibi insan düsünmeye basliyor yorumlar herkeze özgür olsada karsi tarafin dedigin gibi bi insan oldugunu unutmamalari lazim ama malesef bu tür kisiler oan okadar kendilerini kaptiriyorki ve basliyorlar saldirisa sirf huzur bozmak icin . orali olma desemde insanin kafasi kurcaliyor bu tip insanlar niye böyle yapiyor gercek hayatda bunlarda böyle mi diye cok merak ettiklerimde var ama hepsi show onlarda showlarini yapip rahatliyorlar sonrada pisman oluyorlarda gec iste kalp kirilinca olan olmus oluyor.dilerimki yeni yilda forumda kimse kimseyi üzmeden güzel daha önceki gibi konular olupda hepimizin güzel fikirlerine hos görü gösterip paylasimlar olur. güzel yorumlarin olsun iyi günler.... ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Tesekkür ederim sushi seninde yeni yilin kutlu olsun. Saglik, mutluluk huzur dolu nice yiller diliyorum. Güzel yorumun icin tesekkürler. Karsit görüs illaki olacak ama bunu kirici olmadan kendi düsüncesini ve fikrini aktarrabilir. Bende böyle kisiliklerin show amacli yaptiklari konusunda sana katiliyorum asil amaclari fark edilmek ve bir sekilde kendilerini ortaya atmak. Umarim yeni yilda daha hosgörülü, saygili güzel paylasimlar olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Slm muptelam, durduk yere asagilici ve kirici olurlarsa ister istemez aliniyor insan. Karsilik vermeyince kendilerini hakli görmelerini saglamis olursunuz. Nerede olursa olsun insan kendini savunma hakkina sahip dengesizde olsalar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Anlayamadiklari konusunda sana katiliyorum Bu hususta ben biraz daha farkli düsünüyorum. Ben saygili ve kelimelerimi secerek yorumda bulundugum halde karsi tarafin size incitici olmasi normal degil. Bugün banaysa yarin sana olabilir. Real hayatdada bu böyle erkek kadina siddet uygular ve bazim kesim tarafindan gayet normal karsilanir, sonucta o bir erkek döverde severde. Lütfen bu anlayisa karsi cikalim bir kadin kendini ezdirmemesini bilmeli bu tür olaylarin cogu cinayetle noktalaniyor. Zeka yoksunu olan biri hala her konuda ipe sapa gelmeyen yorumlar yapabiliyor. Belkide haklisin onlarin seviyesine inmemek lazim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Hahahh  belkide buradada hirsini cikariyorlar. Benimde iyi ve kötü günlerim oluyor birinin üstüne gideyimde rahatlayim hangi mantiga sigar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Siz meseleyi hala kavrayamamissiniz? Canim cicimli konusmalardan zaten haz etmem. Yap et bide bilmemezlikten gel. Bundan sonra bende size zekasiz, salak, cahil diye yazayim mademki cok normal geliyorsa size. Biraz atismaya ve sakalasmaya kimse birsey demiyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Ne sacmaliyorsaniz anlayamadim!! Sizinle tartismaya girmeyecegim. Bilen biliyor ne demek istedigimi. Biran öncede tedavi görmeyi ihmal etmeyin. Iyi günler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Evet siz cok uslu ve gentilmensiniz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Slm,insanlari kirmadan elestirmek varken neden kirici oluyolar anlamis degilim kirici olanlari kiniyorum...düşüncelerini herkes söylemeli yanlış ise konoşup duğruyu bulubilmelir. Bende herkesin yeni yılını kutluyorum,yeni yıl herkese sağlık,huzur ve mutluluk getirmesini temeni ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Tesekkür ederim katkindan dolayi. Bende kac gündür anlatmak istedigim nokta bu. Saygili bir sekilde tartismak varken. Ne bu siddet bu celal?? Mutlu yillar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Tsk Sizinde mutlu bir yılınız olur insallah Üsluba uygun tartışılsa elbette daha güzel olur ancak hayatınızda hiç bir şekilde önemi olmayan insanların size karşı olan yazılardan etkilenmeseniz daha iyi olur diye düşünüyorum ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
Tesekkürler isabella, Ister istemez insan etkileniyor elimde olan birsey degil Nasil ki ben tartisma esnasinda uslubume dikkat ediyorsam ayni özeni karsi taraftan bekliyorum. Foruma yillardir katiliyoruz hepimiz bir birimizi azda olsak taniyoruz. Bir arkadas ortaminda nasil özen gösteriliyorsa buradada aynisi yapilmali. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikir uyusmazligi |
İstemesine isterizde herkeste o özen Yok birde Türkçemiz o kadar geniş bir dil ki çabuk yanlış anlaşılabiliyor bazen. Eskiye nazaran ben sakin buldum şahsen ne çok küfür edilirdi burda ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!