|
|
|
okeyde yenilince turnuvada cizilince neler hissedersiniz |
Evet hiç giremiyorum okeye yada diğer oyunlara sistem iOS sevmiyor ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hee hee fondeten istiyen ben degildim gecen gün bas harfi erdemce ciziliyom boyuna deyip duruyordu olur görüselim turnuvada cizilen sen olmada yine ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O günü sabırsızlıkla bekliyorum sushi hahahaha ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Internet hattından olabilir bence hattı değiştir bendedeaynı sorunolunuyorduinnternetciyi çağırdım duzeldin ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomatik yazmis Sorry yani sigliyom ne demek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdemcim bende gelmek istiyom o güzel turnuvada katilmak istiyom gelecem ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gel tabiki ablam benim ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turnuvada katildim kazandim oley oley ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tebrikler ablam ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok ondan değil maalesef yinede sağol sizelere bol şanslar ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tmm öyle diyorsan ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Abowww bildiğin cinayet sebebi beaaa ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben çok yapardım oyle ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirkin57 nerdesin kedilerini bile özledim ❤️❤️❤️❤️ ----- i want to play a game. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!