|
|
|
okeyde yenilince turnuvada cizilince neler hissedersiniz |
off turnuvada cizilinde cok acip oluyorum ya suratımda cizikle klamk hiç hoş degil fondaten arar oldum cizikleri kapatmak icin ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam erdemcim bende ara sira okey oynuyom iki üc el oynadimi sigliyorum turnavada bos ver el alem milyonlarla oynuyor ben halan puanla oynuyom ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen simdi okeyde sinirlenince yüzünde cizikler cikiyor onuda fondatenle kapatmaya calisiyorun ay sen cok yasa hic gülecegim yoktu allahta seni güldürsün ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ablam bide yanlışlıkla okey atayım onu elimle almaya çalışıyorum refleks iste ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende robuta yanlislikla okey atim beni tutmasalardi robutu vuracaktim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sistem ayari iyi olmadigini düsüyorum,normal okey ayari gibi ayarlanabilir.
Güzel Forumundan dolayi tskler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen yine iyisin oynayabiliyorsun ben baştan devre dişi kalıyorum ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayarlar zaten bozuk turnuvada bazen bakiyorum masada benim yerime robot oynuyor yada elinde sorun çıktı düzeltmek için tıkla diyor tikliyorum bi bakiyorum okey gitmis ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nasil yani baştan devre dışı kalıyorsun hicmi giremiyorsun okeye ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah erdemce bu benim fikrim degilmyidi  neyse güzel olmus acman  ölmicem iste diyom bidaha giriyorum yine cizilsemde eglenceli oluyor savasmaya devam insallah güzel yorumlar gelir  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hahaha pes etmek yok sushi robotlarla savaşa devam ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdem bu turnavada milyonlarlami oynaniyor puanlami yoksam cipsmi fazla anlamiyorum hele biraz milyon yapim bende denim turnavada güzel diyorlar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ablam direk girip oynuyorsun puana milyona ihtiyacın yok gel ablam gel ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam ok ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geldim 8 kisi tamamlamasi lazimis ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nese bir dahaki sefere bende katilirim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine gülmeye basladim erdemce hemde adile teyze gibi  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akşamları gel ablam ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gül bak ali gullll ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gulbakalim turnuvada seni yeneyimde gör sushi fazlada gülme gııı ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!