27 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.07.17, 12:32 Nr.: 1 Antworten

vakit gelir...
0

Beitrag gepostet am 15.07.17, 13:37 @kurtbeyi Nr.: 2 Antworten

vakit gelir...
hoca 15 temmuzun üzerinden bir yil gecti bu sürede yeteri kadar dogrular yanlislar konusuldu..ama bugün sehitlerimizi anma günü,bugün politika siyaset yapmayalim,cünkü en agir bedeli caniyla ödeyen 250 vatandasimiz var....
0

Beitrag gepostet am 15.07.17, 13:51 @kurtbeyi Nr.: 3 Antworten

vakit gelir...
benim icin bugün sahislarin parti isimlerinin hic bir önemi yok...ortak davamiz vatansa bu vatanin gelecegi icin canini ortaya koyan insanlarimizi saygiyla analim yeterli...
0

Beitrag gepostet am 15.07.17, 15:21 @pusu_vadi Nr.: 4 Antworten

vakit gelir...
slm can darbe nedir darbe kenan evran zamanda oldu simdiki darbe barde degil akp kendine kurtarmak icin darbe yapti coluk cocuklarla darbe eti yazik yazik bus bastakiler icin nice insanlar öldür nice gencler nice yigitler öldü nice analar babalar evlatsiz kaldi allah karh etsinki cana kiyanlarin insan kafasini kesenlere nalat olsun
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 15.07.17, 15:29 @pusu_vadi Nr.: 5 Antworten

vakit gelir...
zalimler arsizlar ZALIM bu kadar zulüm ne
bu halki kendi korku ve baskilarinizlan mi yöneteceksiniz  ama bilesiniz ki; bu zulüm ve korkular bir iSYANI mayaliyor.. siz gideceksiniz ve yaptiginiz her seyin hesabini vereceksin allah belanizi versinki bu kadar zavali garibanin canini aldiniz halanda öyle devam ediyor feto diye diye memlekete insan kalmadi günah günah yazik bu insanlara 
Bild könnte enthalten: 2 Personen
Bild könnte enthalten: eine oder mehrere Personen

-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 15.07.17, 19:13 @pusu_vadi Nr.: 6 Antworten

vakit gelir...
Bu klip çekileceğine şehitlere bir mevlid okunsaydı daha makbule geçerdi.
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 16.07.17, 12:09 @isabella Nr.: 7 Antworten

vakit gelir...
Okunmadığını nereden biliyorsun ???
0

Beitrag gepostet am 16.07.17, 14:53 @frankly Nr.: 8 Antworten

vakit gelir...
Okunduysa Allah kabul etsin bana göre yinede gereksiz bir yapım
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 17.07.17, 18:31 @pusu_vadi Nr.: 9 Antworten

vakit gelir...
merhaba pusuvadi sana katiliyorum insanlarin direnisi ve acisi uzerinden siyaset yapmamak gerekiyor..peki soruyorum tv leri izledin sence 15 temmuz bir siyasal partinin propogandasi haline dönüsmedimi?ama biraz objektiv bir yaklasimla bakmani isterim..
Ben eminimki bir cok insan o söylemlerden dolayi gitmemistir 15 temmuz etkinliklerine..
0

Beitrag gepostet am 17.07.17, 22:52 @kendisi Nr.: 10 Antworten

vakit gelir...

Ne kadar saçma saçma düşüncelere sahip insanlarsınız ya biriniz der 15 temmuz bir siyasi partinin propagandası haline dönüştü der.biriniz der bu klip gereksiz. birileri çıkar 15 temmuz ile alakası olmayan sahte sahte resimleri koyar bela okur biri kutlamalarda olmayacam der.yazıklar olsun sizin gibi insanlara 15 temmuzu bile alay konusu yaptınız ya 
     Sizler adalet yürüyüşünde teröristlerle beraber birlik olup adalet yürüyüşü yapan kılıçdaroğluna söz söyleyemen ama 15 temmuzu alay konusu yapan zavallı insanlarsınız.
0

Beitrag gepostet am 18.07.17, 13:57 @manollya Nr.: 11 Antworten

vakit gelir...
Yazınızda benim fikrim de bulunduğu icin üstelik de hakaret içerikli olduğu için söz hakkımı kullanmak istiyorum 

1. Adalet yürüyüşün konuyla hiç bir Alakası yok 
2. Adalet istemek terör ile pekiştirmek çapsızlıktır. 
3. 15 temmuzda yaşanan cırkin olaya destek verilemez ancak bu tarihi olayı birkaç dakikalık reklam ile anmak saçmalık. Bu yüzdende gereksiz. Ayrıca da video yu izlediyseniz dinimizi siyasi amaçla suistimal edilmektedir 
4. Tarihimiz kitaplardan silindikçe bu olayın bu kadar yüksek tutulması yoksunluktur
5. İnsanın fikrine saygı duymamak medeniyetsizliktir. 
6. Milleti vatanı korusun diye sokağa çağırıp emir kulu olan askerimizin kellelerini kesen halkın sucunu ört bas etmek siyasi acizliktir. 
7. Zamanında eli ayağı öpülen  şimdi düşman  olduğunu göz önünde  bulundurursak olan suçsuz yüzlerce insana oldu bu yüzden bir mevlid bir Yasin okumak bu video dan daha gerçek bir anma töreni olurdu benimde fikrim bu. 

Daha çok saymak mümkün elbet ama arkadaşın konusunu dağıtmak istemiyorum. Neticede şehitleri anmak istemiş.... 

Kimse aynı fikirde olmak zorunda değil kimse aynı düşünceye sahip olmak zorunda da değil. Kimse birbirini sevmek zorunda da değil ama hiç kimse ama hiç kimse insanlığına laf edecek kadar hakka sahip olamaz bu yüzden lütfen biraz saygılı olalım !!! 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 18.07.17, 17:58 @manollya Nr.: 12 Antworten

vakit gelir...
siz olan bitenleri hangi gözlerle izliyorsunuz?biraz objektiv olun ve burada hic kimsenin 15 temmuzu olumladigi yok herkes lanetliyor...ama bunu bile dinde oldugu gibi kendi siyasal iktidarini pekistirmek icin yapiliyorsa buna dönüstürülüyorsa buna itiraz etme hakkina sahibimiz...
Simdiki feto kaharamanlari olan siyasi erk bir dönem siraya giriyorlar fetonun ellerini öpmek icin,feto basinaniza bir gün bela olacak diyen bir milletvekilini mecliste linc edeceklerdi sen nasil hoca efendiye dil uzatirsin diye...
En masum olan adalet yürüyüsünü terörle iliskilendirmek en buyuk adaletsizliktir..elestirebilirsiniz dogru bulmayabilirsiniz ama terörle ne alakasi var buna kargalar bile  guler yada denilir ya biraz el insaf...
15 temmuz gibi yüzlerce insanin katledilisini bile kendi siyasal iktirani pekistirmek icin kullananlari sizin deyimizle allah islah etsin...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

vakit gelir...