Yazınızda benim fikrim de bulunduğu icin üstelik de hakaret içerikli olduğu için söz hakkımı kullanmak istiyorum
1. Adalet yürüyüşün konuyla hiç bir Alakası yok
2. Adalet istemek terör ile pekiştirmek çapsızlıktır.
3. 15 temmuzda yaşanan cırkin olaya destek verilemez ancak bu tarihi olayı birkaç dakikalık reklam ile anmak saçmalık. Bu yüzdende gereksiz. Ayrıca da video yu izlediyseniz dinimizi siyasi amaçla suistimal edilmektedir
4. Tarihimiz kitaplardan silindikçe bu olayın bu kadar yüksek tutulması yoksunluktur
5. İnsanın fikrine saygı duymamak medeniyetsizliktir.
6. Milleti vatanı korusun diye sokağa çağırıp emir kulu olan askerimizin kellelerini kesen halkın sucunu ört bas etmek siyasi acizliktir.
7. Zamanında eli ayağı öpülen şimdi düşman olduğunu göz önünde bulundurursak olan suçsuz yüzlerce insana oldu bu yüzden bir mevlid bir Yasin okumak bu video dan daha gerçek bir anma töreni olurdu benimde fikrim bu.
Daha çok saymak mümkün elbet ama arkadaşın konusunu dağıtmak istemiyorum. Neticede şehitleri anmak istemiş....
Kimse aynı fikirde olmak zorunda değil kimse aynı düşünceye sahip olmak zorunda da değil. Kimse birbirini sevmek zorunda da değil ama hiç kimse ama hiç kimse insanlığına laf edecek kadar hakka sahip olamaz bu yüzden lütfen biraz saygılı olalım !!!