95 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.06.17, 21:24 @kirac74 Nr.: 61 Antworten

Short giyen kıza uygulanan siddet volume 2
tribünlere oynamayi birak da anlat bakalim benim yorumumda mantik disi ne var ? neresi yanlismis? acikla da o üstün zekandan biz de faydalanalim bari
-----
Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :)
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 21:27 @kararsiz-esmer Nr.: 62 Antworten

Aynen hemsom bir kanun çıkartmak bu kadar zor olmamalı sonuçta gördük bir kaç gün içerisinde kaç yasa değişti insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 21:29 @isabella Nr.: 63 Antworten

isabbela o video bende gördüm Oyun Oynayan 9 Yasında Kücük Yavruya , Kaldırım Tası İle Vuran comar 

Böyle Ruh Hastalarına cok Agır Cezalar verilsin aslinda buyle tür olaylar vardi ama hep ürt bas ediliyordu simdi hersey cogunlukla ortaya cikiyor ama genede sucluya ceza verilmiyor normal bir durum degil demi

-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 21:32 @gulam Nr.: 64 Antworten

Hele şükür bende tam bunu savunuyorum ceza gelsin
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 21:34 @mehriban Nr.: 65 Antworten

Evet mehribancigim millet iyice azıttı bir sürü kişi tutukladılar yazı yüzünden ama siddet olayları es geçiliyor boşuna bu millet adalet diye yürümüyor
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 21:37 @isabella Nr.: 66 Antworten

zenginin cocuguna bisey olmaz onlar parasiyla cevresiyle avukatlariyla bi sekilde yirtar ... ama garibanin cocuklarinin böyle imkanlari yok ... bu tek Türkiye de degil hemen hemen her ülkede böyle...  fakire ceza vermek daha kolay... adalet önünde sadece kagit üzerinde esitlik var ama gercek hic de öyle degil ...
-----
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 21:40 @gulam Nr.: 67 Antworten

Maalesef hiç bir cezası Yok çocuk ve kadın siddetine göz yumuluyor sene 2017 de. Dua edelimde sizin basınıza da gelmesin o zaman da gülebileceksiniz
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 21:43 @creative Nr.: 68 Antworten

Hiç bir yerde siddeti tasvip etmiyorum heleki kendi yurdumda olunca çok daha ağır geliyor tepkimizi yinede duyurmakta fayda var belki birgun duyulur
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 21:45 @gulam Nr.: 69 Antworten

Tamam gulam tamam ben anlamıyorum size de iyi akşamlar
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 21:47 @isabella Nr.: 70 Antworten

bence  benzin döküp cayir cayir yakican duman edicen hepsini  olacak bitecek
-----
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 21:51 @creative Nr.: 71 Antworten

Benzine yazık olur  millete teslim edilsede olur bir güzel meydan dayagi yer millette stres atmış olur tabi emniyetimize de kolaylık sağlanır yazık o kadar araştırıp tutukluyorlar serbest kalıyor 1 tasla üç kuş
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 21:57 @isabella Nr.: 72 Antworten

ozaman polise ne gerek var  herkez kendi isini kendi görsün adaleti saglasin kendince 
-----
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 21:59 @creative Nr.: 73 Antworten

Bir nevi öyle oluyor zaten bosuna mi yırtınıyorum burda
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 22:00 @isabella Nr.: 74 Antworten

burda yirtinmayla olmaz o is tak beline silahi yakala tüm haydutlari sIk kafalarina _
-----
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 22:02 @creative Nr.: 75 Antworten

Aklımı peynir ekmekle yemedim seçilenler işlerini düzgün yapsın seçenlerde destek çıksın Gül gibi yaşayıp gidelim
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 27.06.17, 19:21 @isabella Nr.: 76 Antworten

merhaba konu hakkindaki duyarliligin icin tsk ler ama yorumlara bakiyorum genel yorumlar cezayla iliskilendiriliyor..tabiiki bunlari yapanlar en agir cezalara carptirilmalilar...bana göre mesele sonuc neden iliskisini kurmaktir bunu dogru kurmadigimiz sürece bu tür vakalar artarak devam eder..
Birincisi ata erkil toplululugun degismesi gerekiyor,ayni zamanda devlet baba anlayisinin degismesi gerekiyor..
Uzun zamandir toplumda bir kutuplasma yasaniyor özellikle giyim kusamdan baslayan onlar gibi dusunmeyen yaklasmayan giyinmeyen kesime yönelik bir muhafazakar baskilar yasinyor yada o kesim kendisini rahat guvende hisetmiyor..
Özellikle giyime yönelik yapilan saldirilarda bunu yapanlar iktidar tarafindan ödüllendirlecegini dusunuyorlar...Hepimide biliyoruzki iktidar ve cevresi acikca ifade etmeselerde acik giyinenlere yönelik antipatileri oldugu biliniyor..oysa insanlari giyimlerine göre degerlendirmek kadar kötü birsey yok..acik turbanliya karsi turbanli acik giyinene karsi,oysa ne acik giyinen kötü kadindir nede kapali giyinen kadin gericidir...
isin ilginc yanida nedense hep kadin bedenini tartisiriz buda bizim bu konuda ne kadar geri oldugumuzun göstergesidir..
0

Beitrag gepostet am 28.06.17, 14:47 @gelenekci Nr.: 77 Antworten

Yorumun icin teşekkür ederim nedenini araştırmak elbette önemli ama su da var ki kadına ve çocuklara karşı siddet pek ciddiye alınmıyor kadınlar ikinci sınıf çocuklar ise bir nesin olarak nitelendiriliyor. Dediğin gibi devlet babanın mutlaka birşeyler yapması gerekiyor insanlara bunun yanlış olduğunu bildirmek gerekiyor ki bazı kesim doğru yolda olduğunu düşünmesin.  Şahsen ben şimdiye kadar siddeti tasvip etmiyoruz dediklerini ne duydum ne gördüm bu da zaten başlı başına düşündürüyor insanı. Neden son senelerde bu kadar çok olmaya başladı dersek örnek olarak türban yasasını alalım o kadar çok mücadele verildiki bu konuda olsun diye milletde giyim kuşam konusunda sanırım böyle olması gerektiğini  sandı. Herkesin giyim tarzına saygı duymak gerekir ve de türban giyilebilmesine karşı değilim herkes tercihini yapabilmesi kadar doğal birşey Yok ama keşke bunun yanı sıra açık kıyafet ile ilgili de duyarlı olduklarını hissettirebilsrlerdi. İnsanlar öyle bir hale geldi ki herşeyi dine bağlıyor sürekli bir siddet giyim kavgası, oruç tuttun tutmadın kavgası, turistik yerlerde muhafazakar hoteller bile mantar gibi türemeye başladı ülkemiz  belki gerçekten zenginleşti yol köprü is imkanı vs. Ama insan olarak sınıfta kalıyoruz
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 28.06.17, 15:49 @isabella Nr.: 78 Antworten

Hamburga is dolayisiyla yeni tasindim yanliz yasiyorum Türkiyeli bir kiz arkadasim olmadi hic onun icin burdayim...ilgileñenlere duyurulur...sevgilerle...
0

Beitrag gepostet am 29.06.17, 11:35 @murat43236 Nr.: 79 Antworten

İyi hoş da kardeş böyle ciddi bir konuda bunları yazman iyi oldumu şimdi şahsen çok ayıpladım lütfen. Biraz düşünerek hareket edelim
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 29.06.17, 11:36 @semp Nr.: 80 Antworten

Hemsömmm iyiki bugün iyi günümdeyim yoksa çok pis el atardım
-----
viva la vida ...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Short giyen kıza uygulanan siddet volum...