|
|
|
Short giyen kıza uygulanan siddet volume 2 |
Baksın bakmasın kader ama yumruk savurmasın öyle bir halt yiyorsada adam gibi cezası verilsin ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu tür saldırganlar desteklendiği sürece öyle denilmesi çok normal sence bunun üstüne birde kadını taslama yasası gelirmi ? ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler yorumların icin aslında kafalarıma göre uydurabiliyorlar bu tür durumlarda haksızlık çok daha önceki yorumlarımda da belirtmiştim arkanda sağlam biri varsa ceza alabiliyor örnek olaraktan Alman elçisinin kızını göstermiştim yer ayni o da İstanbul bu olay da İstanbul'da oldu farkı ne dersen biri el ile taciz bizim konumuzdaki yaralama. ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler pusu çok güzel bir örnek vermişsin daha çok değil bir süre önce Avrupa teror saldırılarıyla bağlantılı çarşafı yasaklamak istemişlerdi ve bu duruma bir çok insan karşı gelmişti başta kendi devletimiz bunlar nedense unutuluyor onu geç İstanbul gibi bir metropol değişik ırk, din barındıran bir yerde ortama uyum sağlamak gerekir denmesi çok saçma ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baskasinin ne giydiyi nasil yasadigi nasil inandigi kimseyi ilgilendirmemelidir..ulkemiz gitikce beyn erezyonuna ugrayan yobaz akimina ugramaktadirr..iktidardakiler elde kuran dilde yalan kursakta haramla dolastiklari surece ilkemiz cagdas medeniyet sevyesine gelemez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siyasete ve baştakileri fazla karıştırmadan girmek istedim mevzuya Yen'i birşey değil zaten eskidende bu yasa yokmuş şimdide Yok ben onun derdindeyim askında ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o adamin hareketi yanlis kimse kimseye saldirma hakkina sahip degil ... ama ramazan ayinda acik sacik giyinmek de hos olmuyor...ben istedigimi giyerim istedigimi yaparim mantigi da dogru degil ... yok öyle bi dünya tek sen yasamiyorsun burada Saygin olmasi lazim... millet orucluyken ona göre giyinmen gerekir sokakda dolasirken... ister istemez bu tür sözlü yada bu olayda ki gibi densizin biri gelir tekme yumruk saldirir sana.... kadin da neyi nerde nezaman giyinmesi gerektigini bilmeli... ----- Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler yorumun icin tekrarlıyorum Keske başta yazsaydım  sorun o bunu giymiş değil aslında o kıza kendi kafasına göre yargılayıp vurması o kız mübarek ayda bası kapalı olsaydi ve biri tarafından darp edilseydi tepkim yine ayni olurdu zanlının yine ceza almasını isterdim ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gulam diyelimki sen, kızkardeşin annen yada arkadaşın Avrupa da yaşıyor ama tercihi tesettür den yana adamın biri geliyor hosuna gitmediği icin ona vuruyor ve ceza almıyor o zamanda kendi sucu örf ve adetlerine uysaydı dermiydin ? ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazsaydin sende niye yazmadin  sorun o bunu giymis su bunu giymis degil diyorsun ama mesele zaten giyim kusamdan bu ratteye gelmis  ) tabiki kimse kimseyi kendi kafasina göre yargilama hakkina sahip degil .... o kisi layik oldugu sekilde yarginlanmali ... zaten benzer olaylar kapali kizlarin da basina geliyor.... birini sort batiyor bi baskasina bas örtüsü batiyor ...ama bu kimseye onu dövme hakkini vermiyor , mesele kendine hakkim olamama meselesi .... ----- Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vallahi yaw çok yanlış anlaşıldı  neyse ki ayni fikirdeyiz sonuçta teşekkürler ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bak ordan eccük yirttin hadi iyisin ----- Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olmasada tartışırdık bea sorun değil ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
69 nr daki yaziyi okuyunca sok olmamak elde degil,hersey tamam ama?? Iste olaylarin gelismesini saglayan mantik disi yorumlar heryerde ayni. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende de nr 68 şok etkisi yarattı bu kadarına da pes ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merkez Atakum İlçesi’nde inşaat işçisi O.Ç., evinin önünde arkadaşlarıyla bisikletle gezen A.M.A. isimli kıza saldırdı. Eliyle arkasına gizlediği büyük bir parke taşıyla yavaşça gelen O.Ç., arkası dönük kızın başına sert bir şekilde vurdu. Yere yığılan kız kendinden geçti. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için ise polis soruşturma başlattı. Güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Bu olaydan 2 ay sonra yine Atakum İlçesi’nde otobüs durağında otobüs bekleyen bir genç kıza tacizde bulunan O.Ç., çevredekiler tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi. Polis tarafından gözaltına alınarak merkeze götürülen şüphelinin 9 yaşındaki A.M.A.’yı darp eden kişi olduğu güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildi. Güvenlik kamerasındaki kişinin kendisi olmadığını savunan O.Ç., böyle bir olayı hatırlamadığını ifade etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.Ç., her iki olay nedeniyle çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı. Bunada bir kılıf uydurun bakalım
----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
böyle olaylar dilerim birdaha olmaz ama acabaaa bir siyaset adamının yada zenginin yada hakim savcıların yakınlarının başına gelse yine serbest kalacaklarmı direk müebbetle yargılarlardı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanun yasa çıkmadığı sürece böyle devam eder maalesef hemsom, siyaset adamının basına geldi geçen gün adam direk hapiste onların ki can çünkü bende buna çok kızıyorum zaten ayrı gayrı yapılmamalı ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gulam tamam insanlarda bitiyor diyorsunuzda hadi haklılık payı da vereyim saygıdan ötürü giyilmesin mübarek günde ama yinede siddet uygulaması yanlış insan konuşarak da anlaşabilir 9 yaşındaki çocuğun ne sucu vardı da darp edildi zanlı yine serbest sizde beni biraz anlamaya çalışın ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayvanlara tecavüz ediliyor hayvandır diyip es geçiyorlar kız ve erkek çocuklarına tecavüz ediliyor ıspat yok diye serbest bırakılıyorlar sonra tecevüzcü erkegim diye ortalıkta gezerken o cocuklar büyüdüklerinde ya O.. diyorlar yada İB.. diyorlar onları bu duruma sürükleyen nedenleri hiç bilmiyorlar ben bu tarz suçlara kesinlikle idamın gelmesinden yanayım yada hadım yasası yani mutlaka bir çözüm şart |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!