134 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 23.06.17, 10:46 @isabella Nr.: 21 Antworten

Short giyen kıza uygulanan siddet volume 2
yorumun icin sag ol bunun gebi kim bilir kac kise buyle yapmistir mademki yakaladin ifadesini aldin ver cezasini ama yok birde serbest birakiyorlar bunu butun medya görüyor ginede bise yapmiyorlar ve sana iyi gün dilerim
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 14:53 @isabella Nr.: 22 Antworten

Bundan böyle türkiyede,bana ne yakışır diye giyinmiyeceksin.
Bunu giyersem ne diyecekler diye düşüneceksin???
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 16:52 @semp Nr.: 23 Antworten

Sağol hemsom yanı yazık gencecik kızlara durduk yere saldırıyorlar dış kirmak ne demek artık hodük nasıl vurduysa
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 16:54 @mehriban Nr.: 24 Antworten

Siddete siddet ile karşılık vermek aslında doğru değil tabi söz konusu çocuk ise bende acımam sanırsam canim
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 17:06 @xburcu Nr.: 25 Antworten

Teşekkürler Burcu yüreğine sağlık çok güzel ifade ettin. Cezası yok diye önüne gelen yargısız infaaz yapıyor sanki, anlamadığım bir şey var yalnız Türkiye hukuki konuları tam olarak bilmiyorum ama geçenlerde bir dış Elçin'in kızına taciz yüzünden adam yargılanıp cezaevine konuldu bu tür konularda peki neden serbest bırakıyorlar. Ayrıca bir kaç ay önce 90 küsür yaşında bir ninemizi sadece bastonunu kaldırdığı icin bir süre boyunca ceza olarak cami bekçiliği yapmak zorunda kalmıştı kadın zar zor yürüyordu. Bir örnek daha vereyim bir kadın çocuğunun arkasından terlik fırlattı diye yüklü bir para cezası aldı bunlar nedir yanı onlarınki canda siddet gören birinin patlıcan mi ? Hadi diyelim hapisler çok dolu o zaman para cezası yada sosyal içerikli bir ceza gelsin bu gibilerine sokaklarda ormanlarda temizlenecek bir çok yer var mesela yada sokak hayvanları ile ilgilenilsin ortalık temizlensin dimi ama kaç yüz milletvekili var birinin aklına niye gelmiyor hayret ediyorum
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 17:08 @odyseuss Nr.: 26 Antworten

Ağır bir cezayı geç herhangi bir cezası olsun artık ody
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 17:09 @kirac74 Nr.: 27 Antworten

Yapma yaw bunun kararını kim veriyor kimin haddine ?
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 18:55 @isabella Nr.: 28 Antworten

Siz bir erkegi tipin bozuk diye sokakta döverseniz?
Tutuklanir birakilirsaniz siz ne düsünürsünüz?
Benim yaptigim digruymus diye düsünmeye baslarsiz 
Ondan sonrada bu hakki devlet bana verdi istedigim yerde uygularim demeye vaslarsiniz
Ve sizin gibiler cogslmaya baslar sokakta tipini begenmedi diye bir gerekceyle erkek dövmeye baslarlar.bu da bir örnek olmazmi dersiniz
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 18:59 @kirac74 Nr.: 29 Antworten

kesin ben tipini beğenmediğim bir cübbeli yi doversem tutuklanır hatta sinir dişi edilirim  çünkü hala kadın 2. Sınıf olarak değerlendiriliyor 3. Sayfa haberlere bakarsak
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 19:27 @semp Nr.: 30 Antworten

Haklisiniz Erdoganciginiz heryere el attigi gibi bu gibi konularada el atsa bari!!! Zaten hepsi onlarin basi altindan cikiyo adamlar milletin yatak odasina bile girdi pes yani!!! Sizce bu gibi vakalar niye daha cok tirmandi?? Cünkü birileri bunlara göz yumuyor malesef uyanin artik!!
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 19:44 @guzel85 Nr.: 31 Antworten

Aynen öyle guzel katkın icin teşekkürler
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 19:55 @isabella Nr.: 32 Antworten

Ayrıca sunu da unutmayalım arkadaşlar hergün kadına yönelik siddet artmakta ve hiç bir hükmü Yok olmadıkça da daha çok canlar yanacak haberleri ister okuyun ister izleyin mutlaka en az 3 olay vuku bulmakta bu bir ayda 30 günden hesaplarsanız 90 kişi yapar senede 1080 bunlar sadece gun yüzüne çıkanlar ya çıkmayanlar ?  her suç işleyen psikolojik sorunlu deniliyor peki bu memleketin bu kadar çok 46 lisi varsa ne olacak ?
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 20:21 @semp Nr.: 33 Antworten

Pardon sizin dininiz ne  ve dininiz hakkinda ne biliyorsunuz? google amcaya  sormadan bana  kuranda  her hangi bir ayet,i  yazarmisiniz?

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 20:25 @isabella Nr.: 34 Antworten

dögüs sporlarini bilirim  on iki sene yaptim,  ama biri sakalli  oruc tutuyor diye kimseyi dövmedim hayret bendeki yanlisa bak ))  sort  giyen  kardesimize  saldiran  dangalak sana ne  kim ne giyer sen tanrimisin?

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 22:10 @isabella Nr.: 35 Antworten

Yobaz zihniyet
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 23:05 @kurtbeyi Nr.: 36 Antworten

göze yasak yok diyede herseye bakılmaz ilk baktığında yanlış şeyse  bida bakmazsın görmezlikten gelecek sebeplerde yaratmamalı  bakan gözde yanlış baktırtan  halde
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 01:15 @isabella Nr.: 37 Antworten

Arap ülkelerine benzemeye az kaldi.   ....
-----
Yer cekimi kalksin..dünyadan düselim......
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 05:42 @asri Nr.: 38 Antworten

her kez yasadigi ortama göre giyincekse,avrupa halkinin giyim tarzi belli,burdaki müslüman kesmin örtünen veya carsafli kesmin ne yapmasi gerek????onlarda biri cikip sana deseki biz giyinmede acigiz,, sen bu seklinle ortama uymuyorsun tahrik oluyoruz senin giymine ne olur sence ,,sanirim hos olmaz.... bizler eger türkiye cumhuriyetiyiz diye övünüyorsak,demokrasi insan haklari  gibi kavramlari kullaniyosak bu gibi durumlara toplumun tepkisini göstermesi  gerek..ha yok ben seriat istiyom seriat kurallarina göre devletin bizi yönetmesi gerek  bende sana  yallah haci diyorumm )))
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 09:53 @xburcu Nr.: 39 Antworten

Teşekkürler Burcu eski dönem Yeni dönem derken umarım artık bu konuyla ilgili faaliyetler başlar
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 24.06.17, 09:54 @hayretya Nr.: 40 Antworten

Sende yanlış Yok insan olarak fair Play yapmışsın
-----
viva la vida ...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Short giyen kıza uygulanan siddet volum...