93 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 22.06.17, 10:18 Nr.: 1 Antworten

Short giyen kıza uygulanan siddet volume 2
daha çok zaman geçmedi ayni konuyu burda konu edeli ve yine geçtiğimiz günlerde aynısı yaşandı. Yine bir otobüste şort giyindigi icin yumruk yiyen bir bayan. Yine serbest bırakılan zanlı. Bugünki düşüncelerinizi alalım bakalım ....
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 22.06.17, 10:32 @semp Nr.: 2 Antworten

Bu seferki mübarek Ramazan ayında giyilmiş diye hoş sebep de önemli değil zaten böyle dingillerin çoğalması ve elini kolunu sallayarak gezmesi hemsom, könnt schon wieder kotzen
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 22.06.17, 11:09 @isabella Nr.: 3 Antworten

selam isabbela can ben anlamiyorum bu tur insanlarin kafasinda ne var bilinmiyor insanlar ne giyorsa giysin acikmi kapalimi kimse karisamaz ve ilgilendirmiyor ama bazi insanlar öyle olmuski giyime herseye karisir oldular kicagiz dayak yiyor birde adami serbest birakiyorlar bu kadarda olmaz pes yani
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 22.06.17, 12:01 @kurtbeyi Nr.: 4 Antworten

hoca ekledigin resim güldürdü beni ...
0

Beitrag gepostet am 22.06.17, 13:34 @kurtbeyi Nr.: 5 Antworten

Günaydin kurtbey,, resimden  anlayanlar icin ,, bir  kare  resim  bin kelamdan  daha etkilidir...

Saygi selamlar _Asil_

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 22.06.17, 13:40 @isabella Nr.: 6 Antworten

Merhaba  isabella...

Paylastiginiz konu inanctan  ziyade,,  özünde insanligi  gelismemiz  kisilik  sorunlu olan  acizlerin  davranis bozuklugudur...

Kimi  mini etekliye,,  kimi  bas örtülüye  saldirma  hakkini  kendinde  görebilen ucubeler  hep  vardi  olacaktirda...

Insan olmak  sekilde   degil  davranistadir...

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 22.06.17, 15:16 @isabella Nr.: 7 Antworten

Türkiye gittikce yozlasiyor , adalet yok , hukuk yok, insana saygi yok , yok oğlu yok.....
0

Beitrag gepostet am 22.06.17, 19:53 @mehriban Nr.: 8 Antworten

Aynen öyle canim anlata anlata bizler yorulduk onlar bekçilik yapmaktan yorulmadı tabi bunun bir suç olduğunu kabul edilmedikçe de bu böyle gider
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 22.06.17, 19:58 @kurtbeyi Nr.: 9 Antworten

Maalesef öyle çok haklısın kurtbeyi, dediğin gibi yardım edilmemesi çok üzücü ama daha da üzücü olan kıza sosyal medyadan destek çıkanlarım 90% erkek olupta önce arkandayız seni destekliyoruz diyip de  güzel kızsın tanisabilirmiyiz denmesi ne hallere düştük
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 22.06.17, 20:01 @gulam Nr.: 10 Antworten

Benim bildiğim 1923 yılından beri giyim kuşam konusunda gayet örf ve adetlere uyuluyor katkın icin TSK
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 22.06.17, 20:04 @_ah_kalbim_ Nr.: 11 Antworten

Aleyküm selam ah_kalbim konu dinle alakalı değil zaten kimse kimseye kendi yöntemlerine göre yargı uygulayamaz bu konuda ayni fikirdeyiz ama böyle şeylerin olması yinede doğru değil
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 22.06.17, 20:07 @__elif__ Nr.: 12 Antworten

Teşekkürler Elif bu yazdıklarının altına direk imzamı atarım ne yazık ki bu günlerinde görmek zorunda kaldık ilerleme ve hoşgörünün yerine gittikçe geri adim atmaktayız
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 22.06.17, 20:12 @gokhanemre Nr.: 13 Antworten

Maalesef öyle katkın icin TSK
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 22.06.17, 20:17 @delala Nr.: 14 Antworten

İyi akşamlar delala düşündüklerini ve de aklından geçenleri tek tek anlıyorum yazmana gerek yok  ne yazıkki siyaset gibi pis bir işe dinimiz suistimal ediliyor yarın öbür gün elbette herkes hesabını verecek önemli olan bu dünyada anlayışlı ve hoşgörülü olmaktır herkesim kendine namusu sözde bekçilere gerek yok. Paylaşımın icin teşekkürler
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 22.06.17, 20:21 @semp Nr.: 15 Antworten

Aynen öyle hemsom kesinlikle el atılmalı bir sürü insan tutuklandı gerekli gereksiz bunu zaten tartışmak istemiyorum ama siddet uygulayan, kadını eski Esin'i sokak ortasında ölduren, kundakcilar serbest kalıyorsa böyle gitmez. Olay İstanbul Pendik de yaşandı hemsom bu arada
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 22.06.17, 22:35 @gulam Nr.: 16 Antworten

Bazı insanlar beyin kullanma yoksunu olduğu icin olay zaten kılık kıyafetten ziyade daha çok kendilerini bir halt sanmaktan ibaret Short olayımı da geç tesettürlü bir bayanda bu tür siddete maruz kalabiliyor daha demin okudum bu olayın sıcaklığı bitmeden bir kadın metrobüste saldırıya uğramış nedeni ayağına basıldığı icin nazikçe uyardığı icin kasına gözüne ağır darbe almış demem o ki kim olursa olsun siddet uygulamaya kimsenin hakkı yok uyguluyorsa da cezası verilsin tıpkı Alman elçisinin kızına taciz eden kişinin hapise konulması gibi adalet yerini bulsun
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 00:44 @isabella Nr.: 17 Antworten

selam hemsom o videoyu izledim çok şeyler söylemek isterdim ama rütük izin vermiyor   kendini erkek sanan o soysuz önce kıza tokat atıyor ardından kız karşılık verince kuyruguna basılmış itler gibi kaçıyor hani erkekciksinya nediye kaçıyorsun madem düşüncende kendini haklı görüyorsun kaçacagına mücadele et ama yook bunların erkekligi anca kadına karşıdır elleri kırılsın
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 06:51 @kararsiz-esmer Nr.: 18 Antworten

Günaydın hemsom ellerine sağlık boşuna dememişler erkekliğin 90% kaçmaktır diye bu cücüğe de bu cuk diye oturmuş birde zeytinyağ gibi üste çıkmazmı kızı iftira atıyor diye dava edecekmiş  acayip ayar oluyorum böylelerine
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 09:28 @isabella Nr.: 19 Antworten

Bunlara ağır cezalar uygulanmadığı sürece,bunlar böyle heryerde bu şiddeti uygulamaya devam edecekler.çümkü mahkemeye gidip brakılıyolar ve bunlar artık bu bizim işimiz demeye başladılar.
Böyle giderse bunlar namus bekçiliğine soyunacaklar
Mahkeme tarafından desteklenirse ne olur 
Biz bu iş için görevlendirildik,ozaman kaos daha yeni başlar
0

Beitrag gepostet am 23.06.17, 10:29 @semp Nr.: 20 Antworten

slm can kadina kiza cocuklara el kaldiranlari ve dövenleri alacan eline evira cevire iyicen dövecen agzini burnunu kiracan ilesince  bir daha kiracan belki ozaman adam olursa
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Short giyen kıza uygulanan siddet volum...