|
|
|
haziranda ölmek zor |
"Elbet bir bildiği var bu çocukların. Kolay değil öyle genç ölmek. Yeşil bir yaprak gibi yüreği koparıp ateşe atmak..." ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
Soru sorma vaktidir elbet. Öncelikle Adları "yüksek gerilim hattına takılıp düşen helikopter" değil bu kahramanların. Ve onlar Cemaatçilere olduğu gibi bol keseden dağıtılan rütbelerle değil liyakata göre yani şereflice hak ettikleri için kahramandılar. Ve onlar birileri gibi Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak için can atan CEMAAT ALÇAKLARI gibi değildi. Onlar Türkiye Cumhuriyeti Devletinin koruyucusu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşları ve askeriydi... Yanlış siyasi strateji... Düştü işte diyemiyorduk. İçimiz yanıyor ve kuşku dolu binlerce soru vardı kafamızda. Mesela İncirlikten çıkarılmaya çalışılan Almanların İmal ettiği helikopter düşmüştü. Hemde en kritik görevlerde bulunan askerlerle birlikte. Ve Güneydoğu sınır bölgesini "pkk, pyd ve ışid" e dar eden Aydoğan Paşamız da vardı. Hele ki PYD denilince aklıma nedense silah yardımı yapan ABD'de geliveriyordu. Demek ki hem Almanyanın hemde ABD'nin kuyruk acısı veya kuyruğuna basılmış olabilirdi. Yoksa UÇURUMUN kenarına tek tekerlek üstünde helikopteri indiren bir pilot nasıl olur da sürekli inip kalktığı yeri bilmezdi. Şimdi lütfen ısrarla elektrik tellerine takılıp düşen helikopter ve 13 şehidimiz var demeyi bırakın da bize gerçeği yani düşmanı söyleyin... ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
zdivaç programındaki Hanife yellozu kadar konuşulmayacaksın belki ama hakkını helal et şehidim mekanın cennet olsun ailenin ve ülkemizin başı sağolsun Türkiye'nin ilk ilçe jandarma kadın komutanı Yarbay Songül Yakut!.. ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
Acının rengi var mı anne, Ya göz yaşının. Ağıt yakma arkamdan anne, Ağıtlara dayanmaz yüreğim. Ve sen üzülme, Bir bayrak sakla anne, Tabutuma sarılan bayrak olsun. Potinlerimi küçük kardeşim giysin, İç cebimde bir mektup var anne sevdiğime ver, Daha ne ki anne yaşım, Daha terhisim var, Nazlı la nişanım. Üzülme anne. Babam para göndermişti, Çarşıya çıkacaktık. Canım tatlı çekmişti anne, Kısmet olmadı, Sen gönderirken ağlamıştın, Şimdi sana geliyorum ağlama. Koca bir çınarın altına yap mezarımı, Ve anne bir bayarak as o koca çınarın dallarına, O bayrak orada dalğalandıkça, Nefes aldığımı say anne. Özlemek bumu anne, Bir toprağı sevmek bu mu. Bir bayrağı sevmek bu mu, Seviyoorum seni anne.. ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
selam erdemcim actigin forum icin cok tesekürler ve sehit olan askerlerimize allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun ve tum ailelere bassagligi diliyorum allah sabir versin hic bir anaya babaya evlat acisi vermesin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
Şehit Yarbay Songül Yakut’un cenazesi memleketi Malatya'da Henüz 13 yaşında babasını kaybeden Şehit Yarbay Songül Yakut 5 kardeşin en küçüğüydü. Zorluklar içerisinde yetişen Songül Yakut geçen yıl annesine Akçadağ´ın Ören Mahallesi’nde bir bahçe almış ve bahçe içerisine bir ev yaptırmıştı. Yakınlara sürekli “annemin hakkını ödeyemeyiz, o 5 kardeşimle birlikte bizi büyüttü, bugünlere getirdi. Annem için canım feda” dediğini söylediler Utanıyorum Şehidim, Utanıyorum,
Yemekten,
İçmekten,
Senin annen ağlarken
Gülmekten Utanıyorum!
Sanma ki;
Unutuyor,
Unutturuyoruz.
Unutanları barındırmaktan utanıyorum.
SEN; vatan için bizim için şehit olurken,
Seni Görmezden Gelenlerden Utanıyorum. ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
yüregine saglik allahim tum yüregimle diliyorum hic bir ana aci cekmesin göz yasi dükmesin kimseye evlat acisi vermesin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
elline yüregine saglik ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
insanin yürehi parcalaniyor ister asker ister polis ister halk ister sivil olsun insanin cani aciyor allah garibana yoksula yardimci olsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
amin ablam türkie cumhuriyeti zorlu bi sınavdan geciyor allah sonumuzu hayır eylesin ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
amin yagmur katılımın icin çok teşekkur ederim ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
allah cümlemize yardimci olsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haziranda ölmek zor |
amin abi yüregine eline saglık ----- az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!