|
|
|
yarisma soru cevap |
FOX TV de Anlat Bakalım Yarışması bulunacak Kelime: KADINBUDU - Oğlum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır bulunacak Kelime: DiZ - Pantolonu nereye giyeriz? - Bacağa? - Hah! Bacaklarımızın ortasında ne vardır? - Ohaaa! bulunacak Kelime: ZEBANİ - Allahın meleklerinden biri. - Cebrail. - İlk üç harfi Çizgili bir hayvanı çağrıştırıyor. - Zebrail? - Seni zebrail çarpsın inşallah! bulunacak Kelime: DUVAK - Kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey - Ohaaa! bulunacak Kelime: TELEPATi - Hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil beyin, dalgalariyla falan... - Ihıhıh ney diiii.. teletabi..! - Tamam, tele'si kalsın. Kedilerin eline ne denir? - Buldum! Telepence - Offf beee bi kere de bil... bulunacak Kelime: TiMSAH - Abi bööle hani... kertenkele nedir? - Hayvan - Ne cins hayvan? - Sürüngen - Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü.. - Ejderha - Yuhhh! Son kelime eğer bilinirse oyun kazanılacaktır. Süre 10 saniye bulunacak Kelime: LAMBADA Ekip1: Aha sıçtınız..! Ekip2: Sen öyle san. Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yaşar? Lambada Ekip1: Hastiiiiiiiirr... bulunacak Kelime: VAN GOGH (kulak tabu kelime) - Abi bu kişi bir organını kesen bir sanatçı - Bülent Ersoy Gülmekten iptal edildi... bulunacak Kelime: UĞUR DÜNDAR - TV de program yapıyo hani yıllardır.. - Reha Muhtar? Ali Kırca? - Yok, yok. Sarışın mavi gözlü - Atatürk? bulunacak Kelime: KRAMP - Hani futbolculara girer - Krampon bulunacak Kelime: SERÜVEN - Abi Macellan nasıl biriydi? - Ne biliyim, iyi biriydi heralde.. - Abi onu demiyorum neye düşkündü? - Karıya, kıza, bi de içkiye olabilir - Pes..! bulunacak Kelime: MISIR - Keops nerede? - Etiler! - Allah cezanı versin Emre.... bulunacak Kelime: OKUL - Biz nereye gideriz hergün? - Bara... Diskoya.. Sinemaya.. Cafeye.. Bowlinge.. -Ayyy! Olmuyo bööle -başka şekilde anlat.. - Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor? - Haaa.. okulaaa.. bulunacak Kelime: ANNELER GÜNÜ - Cennet kimin ayaklari altında? - Anne - Tamam, ha ni onların özel bir günleri var, ne o? - Adet..? bulunacak Kelime: KÖPEKBALIĞI - Denizde ne olur? - Dalgaa! - Hayir ya öyle diil. Hani karadada var 'hav hav' der? - Ha! Köpek. - Onun denizde olanı? - Deniz köpeği! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarisma soru cevap |
slm erdemcim simdicik bunlar soru ve cevaplarmi ne kadar uzun kafam karisti ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarisma soru cevap |
Fox tv de yarışma programında sorulan sorular ve alınan cevaplar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarisma soru cevap |
tamam erdemcim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarisma soru cevap |
Bulun uçak kelime ANNELER GÜNÜ cennet kimin ayaklarının altında annelerin tamam iste onların bi günü var hangisi cevap adet günü  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarisma soru cevap |
Abi bööle hani... kertenkele nedir? - Hayvan - Ne cins hayvan? - Sürüngen - Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü.. - Ejderha - Yuhhh! ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarisma soru cevap |
erdemcim yüz yil düsünsem buyle sorular ve caplar aklimin ucunda gecmez nerden bulursun bilmemki ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarisma soru cevap |
bulunacak Kelime: KADINBUDU - Oğlum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır
D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarisma soru cevap |
Super cevaplar seni koptum ya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarisma soru cevap |
Dedim ama demi vallahi çok güzel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarisma soru cevap |
bunu dinle süperrrrrrrrrrrrr ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarisma soru cevap |
birde bunu dinle süperrrrrrrrrrrrrr ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarisma soru cevap |
Soru : Bir tavuk yolun karşısına neden geçer? Süleyman Demirel : Tavuk geçmişse geçmiş, geçmemişse geçmemiştir. Tansu Çiller : Bu memleket uğrunda karşıdan karşıya geçen tavuk da bizimdir, tavuğun üstünden geçen traktör de bizimdir. Bülent Arınç : Tavuğun karşıdan karşıya geçmesi çok manidardır. Recep Tayyip Erdoğan : Eyy tavuk! Karşıdan karşıya geçmesini senden öğrenecek değiliz. Ahmet Davutoğlu : Karşıdan karşıya geçen bu tavuğu şiddetle kınıyorum. Kimse asfaltımızın gücünü test etmeye kalkmasın! Abdullah Gül : Bana böyle bir bilgi verilmedi ama karşıdan karşıya geçtiyse hükümet gereğini yapar. Sırrı Süreyya Önder : Bırakın geçsin, geç hele geç geç. Kemal Kılıçdaroğlu : Bu tavuğun böyle rahat davranmasına izin verenler bunun hesabını verecek. Bu işin peşini bırakmayacağız. Gerekirse Anayasa mahkemesine gideriz. Hodri meydan! Devlet Bahçeli : 40 yapar ! Selahattin Demirtaş : Seni karşıya geçirtmeyeceğiz. İ. Melih Gökçek : Biz yol yapmasaydık, tavuk karşıya geçemezdi. Cübbeli Ahmet Hoca : Bırak şimdi tavuğu yahu! Sen sırattan karşıya geçebilecek misin onu düşün! Nihat Hatipoğlu : Arabalar tüm hızıyla geliyordu. Tavuk karşıya geçmeye çalışıyordu. Kornalar susmak bilmiyordu. Tavuk karşıya geçmek için her hamle yaptığında arabalardan ürküp geri kaçıyordu. Yeter diyordu tavuk, yeter… |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarisma soru cevap |
Soru : Bir tavuk yolun karşısına neden geçer? Süleyman Demirel : Tavuk geçmişse geçmiş, geçmemişse geçmemiştir. Tansu Çiller : Bu memleket uğrunda karşıdan karşıya geçen tavuk da bizimdir, tavuğun üstünden geçen traktör de bizimdir. Bülent Arınç : Tavuğun karşıdan karşıya geçmesi çok manidardır. Recep Tayyip Erdoğan : Eyy tavuk! Karşıdan karşıya geçmesini senden öğrenecek değiliz. Ahmet Davutoğlu : Karşıdan karşıya geçen bu tavuğu şiddetle kınıyorum. Kimse asfaltımızın gücünü test etmeye kalkmasın! Abdullah Gül : Bana böyle bir bilgi verilmedi ama karşıdan karşıya geçtiyse hükümet gereğini yapar. Sırrı Süreyya Önder : Bırakın geçsin, geç hele geç geç. Kemal Kılıçdaroğlu : Bu tavuğun böyle rahat davranmasına izin verenler bunun hesabını verecek. Bu işin peşini bırakmayacağız. Gerekirse Anayasa mahkemesine gideriz. Hodri meydan! Devlet Bahçeli : 40 yapar ! Selahattin Demirtaş : Seni karşıya geçirtmeyeceğiz. İ. Melih Gökçek : Biz yol yapmasaydık, tavuk karşıya geçemezdi. Cübbeli Ahmet Hoca : Bırak şimdi tavuğu yahu! Sen sırattan karşıya geçebilecek misin onu düşün! Nihat Hatipoğlu : Arabalar tüm hızıyla geliyordu. Tavuk karşıya geçmeye çalışıyordu. Kornalar susmak bilmiyordu. Tavuk karşıya geçmek için her hamle yaptığında arabalardan ürküp geri kaçıyordu. Yeter diyordu tavuk, yeter… |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarisma soru cevap |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarisma soru cevap |
Ahmet Davutoğlu Karşıdan karşıya geçen bu tavuğu şiddetle kınıyorum. Kimse asfaltımızın gücünü test etmeye kalkmasın! Kemal Kılıçdaroğlu Bu tavuğun böyle rahat davranmasına izin verenler bunun hesabını verecek. Bu işin peşini bırakmayacağız. Gerekirse Anayasa mahkemesine gideriz. Hodri meydan! ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!