90 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.02.17, 13:22 Nr.: 1 Antworten

Sacım sacın olsun
Saçım Saçın Olsun Kampanyası için saç bağışı

Saçım Saçın Olsun Kampanyası, Kanser Savaşçıları Derneği tarafından kanser tanısı almış, kanser tedavisi nedeni ile saçları dökülen kişilere ücretsiz, ve doğal saçtan yapılan perukların iletilmesi amacıyla başlatılmış bir kampanyadır. Bu kampanaya da; belirlenmiş kriterlerde saçları olan saç bağışçıları Kanser Savaşçıları Derneği'ne saçlarını iletmekte ve bu saçlar anlaşmalı peruk merkezlerinde peruk haline getirilmektedir. Yapılan peruklar kişilerin istek ve zevklerine göre yapılmaktadır. Şubat 2016'da başlatılan bu kampanya bu zamana kadar 26 kişiye peruk sağlamıştır. Peruk ihtiyacı olan daha fazla kişiye ulaşmak için daha fazla saç bağışına ihtiyacımız vardır. Güzel bir peruk yapılması için, saçını bağışlamak isteyen kişilerin saçları en az 30 cm uzunluğunda, belirli bir gürlükte ve boya gibi kimyasal maddelerle yıpranmamış saçlar olmalıdır.

Ayrıntılı bilgi için Facebook adresimiz: https://www.facebook.com/Sa%C3%A7%C4%B1m-Sa%C3%A7%C4%B1n-Olsun-942007502541606/?fref=ts

Adres: Esentepe, Deva Holding, 34394 Şişli/İstanbul, Turkey

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 11.02.17, 15:46 @dick Nr.: 2 Antworten

Sacım sacın olsun
Sağol Canom o senin kalbinin güzelliği ne kadar güzel bir proje başlatılmış 1 yıl önce ben Yen'i görüyorum sacım olsa hemen kestirirdim
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 11.02.17, 17:26 @isabella Nr.: 3 Antworten

Sacım sacın olsun
selam hemşom bu kampanyayı bile kendi çıkarları için kullanıp milleti dolandıranlar çıktı neyseki daha fazla büyümeden kanser savaşçıları dernegi olaya müdehale etti malesefki insanların acısından bile faydalanan embesiller var dileyenler bu verdigim adresten iletişim kısmına girerek gereken bilgileri alırlar..

//www.ihtiyacharitasi.org/ihtiyac/6481-sacim-sacin-olsun-kampanyasi-icin-sac-bagisi

//www.kansersavascilari.org/

//kanser.gov.tr/index.php

farkındalık yarattıgın için tşkler hemşom      
0

Beitrag gepostet am 11.02.17, 18:27 @kararsiz-esmer Nr.: 4 Antworten

Sacım sacın olsun
Aslm hemsom bilgiler icin teşekkür ederim  ne kadar asalik insan var bunlara insan bile denilmez vatandaşların sağlıkları ile oynadıkları yetmedi barı kansere karşı savaşanlara bunu yapmasınlar yeteri kadar zor bir mücadele ediyorlar zaten. Hakiki saçtan peruklar çok pahalı Almanya'da sigortalar karşılıyor umarım Birgün Türkiye de de bu yörülüge  geçer yada bu derneğe bir çok yardım eli uzanır
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 11.02.17, 18:27 @isabella Nr.: 5 Antworten

Sacım sacın olsun
merhaba.  < sacim  olsa  hemen kestirirdim >  Neeeeeeee   sen  kelmisin. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 11.02.17, 18:39 @isabella Nr.: 6 Antworten

Sacım sacın olsun
İNŞALLAH hemsom..
0

Beitrag gepostet am 11.02.17, 18:39 @eses43 Nr.: 7 Antworten

Sacım sacın olsun
Merhaba düşünmeniz bile ne kadar güzel bendede o kadar sac Yok  ama olmayanlar da bu bilgiyi paylaşırsa yada tanıdık bir kuaförle iletişime geçerde sanırım bir nevi yardımımız dokunur
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 11.02.17, 18:47 @isabella Nr.: 8 Antworten

Sacım sacın olsun
hemsom bu konuyu ülkemde güzel şeyler oluyor başlıklı konumda paylaşmama izin verdigin için tşkederim     
0

Beitrag gepostet am 11.02.17, 18:58 @isabella Nr.: 9 Antworten

Sacım sacın olsun
ufku  genis  güzel  insan  hos görüne  siginarak  takildim.  senin  sosyal  yönünü  her  zaman  takdir  etmisimdir.  insaAllah  bu  kampanya  amacina  ulasir.  dahada  önemlisi   insaAllah  iytiyac  duyanlarin  sayisi  hizla  azalir.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 11.02.17, 19:16 @eses43 Nr.: 10 Antworten

Sacım sacın olsun
İnşallah teşekkür ederim takilabilirsiniz de ben şaka kaldırabiliyorum
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 11.02.17, 19:17 @kararsiz-esmer Nr.: 11 Antworten

Sacım sacın olsun
Ricas hemsom senin konumda daha çok görüleceğinden Emin'im 
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 11.02.17, 20:44 @isabella Nr.: 12 Antworten

Sacım sacın olsun

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 12.02.17, 06:04 @isabella Nr.: 13 Antworten

Sacım sacın olsun
slm canim elline yüregine saglik güzel forum acmisin tum yüregimle dilerim allah hic bir insana koluna  kötü hastalik vermesin allah her zaman yardimcilari olsun
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 12.02.17, 14:16 @mehriban Nr.: 14 Antworten

Sacım sacın olsun
Amin inşallah canim katılımın icin teşekkür ederim ��
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 16.02.17, 21:23 @isabella Nr.: 15 Antworten

Sacım sacın olsun
kurban oldugum suna bir bakarmisin bunu ilk gördügümde yüregim parcalandi Bild könnte enthalten: 2 Personen, Personen, die lachen
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 18.02.17, 17:16 @isabella Nr.: 16 Antworten

Sacım sacın olsun

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 18.02.17, 17:18 @mehriban Nr.: 17 Antworten

Sacım sacın olsun
Selam canım çok duygu dolu bir portre Allah yardımcısı olsun gerçekten örnek bir anne
-----
viva la vida ...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Sacım sacın olsun