76 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 16.11.16, 19:37 Nr.: 1 Antworten

Cinsel açlığın Afrikası almanya

Bir ay içinde aynı bölgeden iki genç kadın tecavüz  edildikten sonra öldürülmüş olarak bulundular. 
TÜRKİYE'DE her tecavüz olayının ardından Türkiyeyi yerden yere vuran Avrupa ve Almanya sevdalıları arkadaşların bilgisine ithaf .... 
Ha birde akıllarda kalan  küçük mülteci Muhammed vardı... Hani bir pedofile  kurban gitmişti. 

.
0

Beitrag gepostet am 16.11.16, 19:56 @grafiker_54 Nr.: 2 Antworten

Birde o Asya ülkelerine servetleri ı harcayarak küçük kızlar ile beraber olmak için giden alaman emekçi dedeleri unutmayalım
0

Beitrag gepostet am 16.11.16, 19:57 @gold Nr.: 3 Antworten

Kilisedeki papazlarrıda
0

Beitrag gepostet am 16.11.16, 20:10 @grafiker_54 Nr.: 4 Antworten

Ben isterim ki buraya Avrupayı her fırsatta Türkiye ile kiyaslayanlar gelib yazsınlar ama yazamazlar çünkü onlarda ne o cesaret var ne de o yüz
0

Beitrag gepostet am 16.11.16, 21:16 @lafontaine Nr.: 5 Antworten

Olay senin sapigin  benimkinden cokdaha vahsi gibi soylemlere kisaca kandavasina donduu..barbarlik vahsilik kotuluk alcaklik dunyanin neresinde yasaniyorsa mahsumu savunmak insan olmanin gereyidir..zulmun haksizligin hukulsuzlugun oldugu yerde susmak namusuzluktur ..
0

Beitrag gepostet am 16.11.16, 22:39 @-maho Nr.: 6 Antworten

maho.  verecegim  bilgi   devletin  kendi  acikladigi  bilgidir.   almanyada  yilda  450.000 bin  cocuga  aile ici  tecavüz  oluyor.   bu   bilinen  birde  bilinmeyenleri   düsün.    gecen  sene  7000 göcmen  cocugu  kayip  buda  devletin  acikladigi  veridir.

NOT: ben  bu  tecavüz  konusunda   ülke  ayirt  etmiyorum.  batida  bu  durum daha  vahim  uzak  dogu  ülkelerine   sex  turizmi   seferleri   düzenleniyor.  7-8 yaslarinda  kiz-erkek  cocuklari  sex  kölesi  olarak    calistiriliyor.  avusturyada  14  yas  alti  cocuklarla   ve  hayvanlarla  sex  serbest  olsun  diye  siyasi  parti  kuruldu.  bunlar  hikaye  degil   batinin   gercekleri.   maho  seni  bazen  anlamiyorum.   merak  ediyorum   sen  hangi  gezegende  yasiyorsun.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 16.11.16, 22:51 @-maho Nr.: 7 Antworten

Ben mini etek giymiyorum mahocan
Giyenlere soracaksın 

Üstelik yakaladığım birşey de yok
 Google aç bi almanya'da tecavüzü ver aramaya  göreceksin tut bebekten... Babanın kızlarına yıllarca tecavüz  haberlerini hepside yakın zamanda  işlenmiş. 
Ama sizin haberiniz olmaz bunlardan çünkü almanya'da gözü  kapalı yaşayıp Türkiye'de biri osursa kulaklarınızın pası gider 
0

Beitrag gepostet am 16.11.16, 23:12 @grafiker_54 Nr.: 8 Antworten

Amaç kapak değil. 

En yakın zamanda işlenmiş  taze bir haber ile bu konuya değindim ama istersem hergün bir taciz ve tecavüz haberini ekleyebilirim buraya. 

Tecavüzün dini dili ırkı rengi mekanı adresi yokken nasıl oldu da Türkiye bizim millet tarafından bu denli bir kategoriye girdi? 
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!