|
|
|
trump ...... |
..amerikanin yeni baskani olan donald trump hakindaki düsünceniz nelerdir..?. benim kidiel düsncem...kadina ve islama bakis aciisni dogru bulmadigim bu yeni baskanin dünya barisi icin tehlike olusturdugunu düsünmekteyim....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
İyi haberim var size e azından buna sevinebiliriz hep birlikte...veya şöyle yazayım; Sizin sevmediğiniz Cumhurbaşkanımızı sevior, ailecek  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
Sevip sevmemek kiisnin kendi insiyatifi ile orantilidir.onemli olan soylemler ile eylemlerin celiskili olmamsdir.duran saat gibisiniz.gunde 2 kehz dogrulari soyluuyorsunuzz.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
Dusuncelere zincir vurmak insanca bir davranis deyildir...gezegende bazi insanlar bazen insan olduklari surece..farkli duuscelere tahamul suzluk yasarlar..soylemler siidet icermediyi surece ozgurce soylenmelidir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
Doğru olan herşeyi yazarım, hoşuma gitmesede bu da benim sorunum olur. Sadece sevmek değil Cumhurbaşkanımızın ülkemize hizmetini ve yaptıklarını da takdir ediyor, bizzat telefon görüşmesinde söylemiş, inanmazsanız ıspatlayayım, tabi bende medyanın yalancısıyım  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
Ne yazık ki tümden silmemişler siteden sizi. Düşünceden ziyade herşey yazmıştınız. Hakaret ve küfür ne zamandan beri düşünceden sayılıor ? Silinen yorumu kimse görmedi diye düşüncem sansürlendi ayaklarına yatıb mağduru oynamayın, bizim yorumlar neden silinmedi dersiniz......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
Olsun fırtına ve kasırgalara dayanıklıysak felaket vız gelir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
belliki hiç kimse trump,tan memnun degil sevmiyorda ben trump,un seçildikten sonra tepkiler almasını recep tayip erdoganın başbakan ve cumhurbaşkanı secildigi dönemlerde aldıgı tepkilere benzetiyorum ülkemizdede bu gibi tepkiler çogalmıştı halende devam etmekte sanıyorumki trump,ta bu tepkilere sürekli maruz kalacak hatta bir darbeye maruz kalırsa hiç şaşırmam mason ve siyonist lobisi trump,un seçilmesinden rahatsız olmuş olacakki bu tarz isyanların çıkmasını saglıyor gerçekten trump sanıldıgı gibi bazı güçlerin maşası olmuş olsaydı asla bu tarz eylemlere maruz kalmazdı sahip çıkarlardı ben trump,un türkiye dostu olduguna inanıyorum ve bu adam bazı dost görünüp sahtekar olan avrupa devlet baskanları gibi ülkemizde yaşanan işgal girişimini benimsemedi. tepkisini cumhurbaşkanımıza ve dolayısıyla ülkemize çok güzel dile getirdi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
tşkederim bende cevap vermiş olsaydım aynen senin nr:9 daki yorumun gibi cevap verirdim her açılan konularda konuyla hiç alakası olmayan yorumlar yapılır millete kişisel saldırı yaparlarkonu ve yorumların silinmesine sebep olurlar sonrada düşüncelerimiz sansürleniyor diyip aklanmaya calışırlar.. hiç kimse kusura bakmasın birdaha açılan konularda kişisel saldırı olursa nekadar nickleri varsa silinecekler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
sende nemesisin yorumuna katılmcı bir yorum yazmışsın madem nemesis ile aynı fikirdensiniz nediye dün açılan konuda kavga ettiniz hatta sizlere ceza verilmeden konu silindiginde neden devam ettiniz devam ettiginiz içinde ceza aldınız birdaha kişisel saldırı olursa saatlik ceza degil nickler silinecek hiç kimse millete kişisel saldırı yapıpta ve bunun adını düşünce özgürlügü koyupta hakaret edemez edersede cezasını alır.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
Silinen yorumu kimse görmedi diye yazdığı yorumdan insanlar yanıltılıyor bende buna değindim. Bilmiordu benim gördüğümü ama herşeyi görmesemde gözümden kaçmadı. Paylaşım sahibi de kandı buna oysa silinen yorumu görseydi vereceği cevabı da farklı olurdu diye düşünüyorum. Ben olsam yönetimi zan altında bırakan her yorumun sahibini burada barındırmam, tabi bu benim fikrim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
silinen yorum ve konuları baskalarının görmesi umrumda degil egerki konu ve yorum silinmişse bir sebebi vardırki silinmiştir seninde dedigin gibi niye sizlerin konu ve yorumlarınız degilde bunlarınki siliniyor benim açılan konuları begenmeme gibi bir lüksüm yok insan saygı kurallarını çignemedigi sürece konu açabilir ve yorum yapabilir ben defalarca söyledim bunu buradaki kişilere açtıgınız konuyu dagıtan konu dışı yorumlar yapan kişisel hakaret saldırı yapılan yorumlar olursa anında bana bildirinki ben o mevzu uzamadan geregini yapayım böylelikle konunuz dagılmaz ve silinmez ama onlar herdefasında ne yapıyor konu sahıbıde dahıl olmak üzere hakarete devam ediyorlar konuyla alakalı 10 yorum varsa gerisi hep hakaret kişisel saldırı sonrada ne oluyor konular siliniyor ceza alıyolar neymiş site yönetimi adil degilmiş düşünceler sansürleniyormuş kimin ne düşündügü umrumda degil birdaha tekrarlanırsa degil ceza direk nekadar nickleri varsa silecegim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
..ben burada kimin kac niki oldugunu nereden bilirim..konulara yapilan yorumlara cevap vermem etik oanin gereyidir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
bu kararinin en dogru karar...cünkü hakaret küfür kisisel saldiri oluyor,verilen cezalar ya saatlik yada günlük oluyor ayni kisi ayni hareketine devam ediyor...bu durumda konu siliniyor ayni kisi ayni tarz diger konuya geciyor...sonuc hep konular siliniyor kisiler ayni devam....cezalari agirlastir bak bakalim bir daha böyle yazabileceklermi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
evet burada kimin neci oldugunu bilemessin ama seninde şunu demen gerekirdi açılan konuların dışına çıkılıyorsa ve kişisel saldırı yapılıyorsa her konu ve yorum silinir durup dururken konu ve yorumlar silinmez ve insan ceza almaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
bu gibi yanllış olaylara konu sahibi yapılan hakaret ve konu dışı yorumlar oldugunda mevzu uzamadan kişiyi uyaracak kişiler uyarıyı dikkate almıyorsa yetkili olan kişiye bildirecekki bizlerde anında uzamadan mevzuyla ilgilenelim yoksa yazılan yüz tane yorumu tek tek silmeyle ugrasmam komple o nickleri silerim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
son zamanlarda konular cigirindan cikti hep kavgaya dönüsüyor,bu durumun son bulmasi acisindan cezalari agirlastir....biz sana bildirsekte sen müdahele etsende bu cezalarla sonuc vermiyor diye düsünüyorum cünkü hep aynisi oluyor sürekli hakaret küfür kavga...kim olursa olsun limiti bir saat degil bir hafta yaparsan bence herkez kenidine ceki düzen veririr...birde gecen ben sana bildirdim ama konuya hic görmedigim bir nick oy oy eminem bayan nickiyle gelmis bana kisiel saldiriyo böylerinide köten silersen sevinirim acima elini korkak alistirma  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
benim şikayet oldugunda kime nekadar ceza verdigimi bilemessiniz ama emin olunki şikayetler dikkate alınıyor ve benim her konuyu takip etmem mümkün olmuyor sizler bildirirseniz geregi yapılır nyhse konu dışına fazla çıkılmasın hayırlı akşamlar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
Bu nemisiz nikli kiisnin birden fazla nikle deyisik karekterde siteyi sebote ettmesi ceza almasi icin yeterli bir neden deyilmidir..hem bunuj yaptiklari yaciz ve tahrikleei size nasil ileteceyiz.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trump ...... |
Ben bazi insanlari anlamiyorumm.dun dediyini bu gun deyistirp tam tersini soyleye biliyorr. Sanirm milliyetcilik egeme kilinarak.dunya bir cikmaza dogru gidiyorr.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!