|
|
|
|
|
catal nasil tutulur.))) |
yemek nasil yenilir,,bulasik nasil yikanir örenin bakim ))..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 hahah ben bu kadar beceremiyom oynamayi bunlar nerden örenmis böyleeee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 bu aralar hayvanlar alemindeyim inaniyomki cok sey sey örenecem onlardan...ama 3 numarada oynayan köpek iyi kiviriyodu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bulasik yikamayi bayanlar örensin banene kardesim ne bulasigi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm can bir hayvan evcil degil insanlar hayvani evcil yapiyor bir hayvani bu hale getirmek icin bu hayvana nasil isgence yapmislardir insanlarda bunu güzel görüp eyleniyor nalet olsunki insanlara allah karh etsin insanlari kendileri icin eylence olsun diye zavali hayvanlari kulaniyorlar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birde utanmadan sigilmadan hayvanlar özerinde clip yüklemisler sizler kendinize bu hayvan yerine koyun bak ne oluyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 dogru diyon mihriban sana katiliyorum...böyle insan kiliginda dolasan bukalemun kilkli hayvanlarda var..böyle insanlari kinamak gerek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülmeye gerek yok hayvabari kendinize alet etmiyain yaszik günahtar ben merhametli insanim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biliyorum onlarin eziyet görmesin diye böyle yazdin..ayrica bende severim HAYVANlari..ama bazi akilli hayvanlari gördükce bazi bukalemun kilikli insanlarida gördükce hayvan sevgim dahada artiyo benim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen yoksam evleniyonmu catak kasik diyon ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
urfada üilavin üzerine kasik diktimi evlenmek istermis malatyada bir kücücük aynayi bir kiza verdimi gönlü ondamis derler sende kasik catal diyon evlencenmi ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
taliblilerimi bekliyorum ))) saka saka yok evlilikle alakali degil mehriban
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pusucan sen aslinda cok iyi insansin yüregin insanligin gercek cok güzel ayni fikirde olmasak sana karsi hep saygi dudugum insan agir insansin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oy benim davutcum gelmis canom evet pusu evlencek ona kizlar kurban olsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle pusu iyidir delikanlidir insahlah hersey onun gönlüne göre verir ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
davutcum yarin is var saat 4de kalkiyorum görüsmek üzere pusu kardes sanada iyi geceler görüsmek üzere ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nere be ne güzel simartiyodunuz beni  tsk iyi niyet dilekleriniz icin hayirli aksamlar... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pusucan hersey icin tsküler yarin is var görüsmek üzere  ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!