|
|
|
bukalemun... |
son zamanlarda fikirleri bile tartisamaz hale geldik..fikirleri fikirlerle tartisma ortami kalmadi...adamin fikrine uymayan bisey yaziyosun dünya hakaret geliyo,,düsünebiliyonmu konu politik adamin verdigi cevap sac sakal uzamis berdus kilikli diyo....bu adamlarlami politika tartisacagiz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bukalemun... |
oluyor böyle ruh halleri takma kafana salla gitsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bukalemun... |
hakliyi nasil belirleyecen gözüm,sana uygun görüslü hakli sana uygun olmayan haksiz tarafmi  hakliyi haksizi bulmak icin tarafsiz olmak gerekiyor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bukalemun... |
 eyvallah gözüm karsilikli cok zor anlassakta bende seni severim..neden severim onuda söyleyim oldugun gibisin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bukalemun... |
sen ne kadar üslübuna dikkat etsende alttan alsansa uymasanda sinirlari öyle bir zorluyolarki illlaki onlarin sevyesine inmeye seni mecbur birakiyolar..ya onlar gibi hakaret etcen onlarin anladigi dilden konusacan yada hic girmiyecen..onlarin anladigi dili de kullanmak zorunda kaliyoz,bir bakiyozki yazmak istemedigimiz seyler dökülmüs ortaya.....atalar her seyi cok önceden iyi söylemis,,cahille sohbet etmek gibi,deveye hendek atlatmak gibi vs vss...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bukalemun... |
10 numara söylemis..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bukalemun... |
gözüm asil benim burda her zaman deger verdigim birisidir,bu akp li oldugu icin insan oldugu icin güzel bir kalbi oldugu icindir...benim bu konuda belirtmek istedigim göründügün gibi ol...eger bir insan kiliktan kiliga sekilden sekile giriyosa bu insanliktan cikmis artik HAYVANI belirtilerin oldugu anlamina gelir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bukalemun... |
akp li oldugu icin degildi olacakti gözüm,,hem benimde babam koyu chp li onun yaninda asla akp konusu acamam llaf aramizda  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bukalemun... |
as olan kisilik karekterdim gözüm yoksa partiymis diger konularmis her insana göre farkliliklar gösterir..önemli olan bunu nasil savundugumuz hangi cizgide durdugumuz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bukalemun... |
eyvallah gözüm ben neysem oyum..bazilari gibi kiliktan kiliga girmiyom,,benim yillardir profilimde bir yazi yazar ...bir PIC olup imparator olmaktansa onurlu bir hic olmayi tercih ederim....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bukalemun... |
insanlardan degil agam...renk degistiren hayvanlar alemiyle aralarindaki baglantiyi bulmaya calisiyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bukalemun... |
biraz arajtiracam aga,,belki darwinin fikrini cürütüp maymunun yerine bukalemunu koruz..elimizde bol bolde deney hayvani var nasilsa   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bukalemun... |
yok abi kafaya taktim bu insanlarin bu hayvanlarla mutlaka baglantisi var..biraktim artik politikayi artik isim hayvanlar alemi   hem allah bu kadar hayvani bosu bosuna yaratmamis belkide bize bir mesaj veriyodur... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!