120 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 03.10.16, 15:36 Nr.: 1 Antworten

bukalemun...
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 15:38 @pusu_vadi Nr.: 2 Antworten

bukalemun...
cenabi allah HAYVANLARA nasil özellikler vermis...hayvanlara ait bu özelligi son dönemlerde bazi insanlarda kullaniyor malesefff...
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 15:46 @sesleni Nr.: 3 Antworten

bukalemun...
sende cok kus sun gözüm sonrada bana kiziyon böyle diyince...hani insan omurgali olacakti dik duracakti renkten renge kiliktan kiliga girmiyecekti...benim konuyu boganin kirmizi görmesi gibi algilama...insanin renkligini cesitligini kast etmiyorum bir insanin binbir kiliga girmesinden bahsediyorum ....
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 15:53 @sesleni Nr.: 4 Antworten

bukalemun...
gözüm konuyla tam ilgisiz yazmissinda ondan istersen tekrar bir göz at benim demek istedigimi anlarsin...
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 15:59 @sesleni Nr.: 5 Antworten

bukalemun...
gözüm bir an öyle tepki verdim..konuyla tam ters yazinca bana gicikligina yapiyosun gibime geldi
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 16:02 @sesleni Nr.: 6 Antworten

bukalemun...
bir anlikti gözüm bazen ani tepkiler verebiliyoz
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 16:09 @sesleni Nr.: 7 Antworten

bukalemun...
gözüm burda anlatmak istedigim aslinda,insanlara güven konusu bir insani BEYAZ olarak taniyoruz..bir bakaiyosun karsimiza SIYAH olarak cikmis bunu belirtmek istedim
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 16:17 @sesleni Nr.: 8 Antworten

bukalemun...
sen neyin kafsindasin anlamadimki,,,insan adam delikanli adam beyazsa beyazdir...degiskenlik yasamaz gözüm delikanli olur adam gibi adam olur...kivirmaz....
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 16:21 @sesleni Nr.: 9 Antworten

bukalemun...
gözüm sana kus kelimesi kullandimya senin adina tüm KUSLARDAN özür diliyorum...
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 16:30 @sesleni Nr.: 10 Antworten

bukalemun...
gözüm akvuryumu görünce aklima bir fikra geldi...temel akvaryumlari dolasiyomus adamin biri ilgisini cekmis,,,,adam kafasini saga ceviriyomus baliklarda saga ceviriyomus...adam kafasini sola ceviriyomus baliklarda sola ceviriyomus....temel sasirmis adamin yanina varmis nasil basariyon bunu demis  adamda baliklarin beyni kücüktür HIPNOZ altina aliyom demis...aradan bir saat gecmis temel bir akvaryumun basinda baliklar kafayi saga ceviriyomus temelde saga ceviriyomusaman dikkat gözüm akvaryumun basinda fazla kalma
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 17:07 @sesleni Nr.: 11 Antworten

bukalemun...
 akvaryum harika gözüko bence kalsin
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 17:18 @sesleni Nr.: 12 Antworten

bukalemun...
konu genel gözüm bir kisi acilmis konu degil....
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 17:27 @sesleni Nr.: 13 Antworten

bukalemun...
hele sükür anladin ne demek istedigimi...dört dörtlük bulamasakta en azindan bukalemun gibide olmayalim gözüm....
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 17:36 @sesleni Nr.: 14 Antworten

bukalemun...
bazi insanlar icin iki orduyu birbirine düsrürür terimi kullanilir..bu tip insanlardan nefret ederim,düsmanim bile merdini severim misali....insanlar ikili oynadimi benim icin bitmistir,onlar icin üzülmem onlar icin baska duydugular beslerim
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 17:41 @sesleni Nr.: 15 Antworten

bukalemun...
aynen gözüm oldugumuz gibi görünmek esas olandir..
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 18:06 @sesleni Nr.: 16 Antworten

bukalemun...
ask meskle ilgisi yok gözüm,,kismet diyelim seninkinede belki biri cikar karsina  hep böyle kalacak degilsinya
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 18:52 @_asil_ Nr.: 17 Antworten

bukalemun...
valla bilmiyorum asil kardesim ama bu durumu cözmek icin artik politik konulardan uzaklasip HAYVAN lar alemine dalacam...
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 18:59 @sesleni Nr.: 18 Antworten

bukalemun...
insanin bam telinden vurmak neyi anlatmaya calsitin biraz acarsan seni daha iyi anlarim sanirim...
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 19:06 @sesleni Nr.: 19 Antworten

bukalemun...
hala anlamadim ne anlatmaya calistigini birazdaha direkt cümlelerle anlatirsan belki bu sefer anlarim
0

Beitrag gepostet am 03.10.16, 19:15 @sesleni Nr.: 20 Antworten

bukalemun...
simmdi anladim bak ne demek istedigini...gözüm hepimiz karsilasiyoz hayatta bu gibi insanlara sen nasil davraniyosun böyle insanlara...tepkin nasil oluyo
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

bukalemun...