121 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 27.09.16, 14:38 Nr.: 1 Antworten

türk basini
herhalde günlük hepimiz haberleri takip ediyoruzdur..türkiye de tv olsun gazeteler olsun yaptigi yayinlar son derece tarafli...yandas medya kuruluslari her seyi güllük gülistanlik sunuyo cogu olumsuz olaylari bile es geciyolar,,muhalif gazeteler desen hükümeti kötülemek icin ne kadar yalan dolan yanlis haber varsa sunuyolar....bu durumda sizler basini nasil takip ediyosunuz???..sahsen ben her ikisine bakmak zorunda kaliyorum,ikisinede inanmamak kaidesi ile,sonra kendi dogrularimi cikariyorum...
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 14:54 @pusu_vadi Nr.: 2 Antworten

türk basini
Selam,hepisi hükümet taraftari olmus,yandas medya mi yalaka medya mi belli degil. Rüzgar nereden eserse essin yönü oraya döner.
-----
adamýna göre Verfügbar !
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 15:05 @pusu_vadi Nr.: 3 Antworten

türk basini
slm pusucan ben fazla takip etmiyorum hükümet nedir neyin  nesi beli degil yiterki ceplerine para gelsin gerisi bos insan acmi yasiyormu ölmüsmü omurlarinda degil tek hükümet bildigi para baska bise bilmez olmuslar
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 15:45 @dirilis_la_vie Nr.: 4 Antworten

türk basini
basin cok önemli zamaninda basinin gücüyle hükümet kurup hükümet yikiliyodu..simdide eskilerden farksiz degil,bir olayi tarafsiz sekilde anlatan yok...
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 15:51 @mehriban Nr.: 5 Antworten

türk basini
slm mehriban haber aldigimiz kaynaklar ve bize nasil sunduklari cok önemli,cünkü bizler olaylarin ic  yüzünü bilmiyoruz bize nasil sunarlarsa aaaa böyle olmus diyoz...gelelim nasil sunduklarina ben cidden türkiyede bu sekilde medya olmasindan rahatsizim...cünkü gazetesi olsun tv olsun hepsi tarafli yayin yapiyo,olaya objektif yaklasmiyolar..bir okur olarak ister istemez seni bir yana cekiyolar,,eger bizlerde durumun farkina varamassak ciddi bir sekilde ucurumlar olusuyo toplumda...
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 15:55 @pusu_vadi Nr.: 6 Antworten

türk basini
can bizler neyin ne oldugunu pek bilmeyiz ya haberlerde yada toplumda yada cevrede buyle seyleri görürüz yada konusuruz ama gercek neyin ne oldugunu pek bilmeyiz
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 19:49 @pusu_vadi Nr.: 7 Antworten

türk basini
Düşünce özgürlüğü kaldımi ki medya da doğruları görelim yazanlar ise hapise giriyor bu yüzden kimse demesin hükümet kötüleniyor diye vakti gelince  sosyal medya ve YouTube bile engellemekten geri kalınmıyor  
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 20:37 @isabella Nr.: 8 Antworten

türk basini
hayir hayir..ben türkiyede dogrulari yazan bir basin göremiyorum hepsi yanli yayin yapiyo,,basin suan türk halkiyla oynuyo kandiriyo insanlari yanlis sekilde yönlendiriyo...
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 20:44 @isabella Nr.: 9 Antworten

türk basini
tutuklanan hapse girenlerinde yazilarini görüyoz okuyoz, bunlar akp karsiti degil türkiye karsiti yazi yaziyolar...birileri bu yazilari akp yi elestiriyo diye savunabilir sevebilir ama hic birinde ölcü yok denge yok... hani diyolarya türkiye grublasti bu gazeteleri basini takip edipte grublasmama sansinmi var ??
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 20:53 @pusu_vadi Nr.: 10 Antworten

türk basini
Türkiye karşıtı birtane örnek verebilirmisin ?
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 20:59 @isabella Nr.: 11 Antworten

türk basini
bir tanemi bazi gaztelerin basliklarina bak,bir tane degil tüm basliklari yalan dolan kin nefret kusan gazateler,isim vermicem konumuz karismasin diye...sen hangi gazeteleri okursun misal,,ben örenegin hepsine göz atmadan bir karara varamiyom ..benim tavsiyem akp karsiti iseniz akp yanlisi gazteleri okuyun,sonra kendi düsüncelerinizi savunan gaztelere göz atin...ben örnegin önce muhaliflere bakiyom sonra yandas medyaya bakiyom...eger tek tarafli bir yerde kalirsan ister yandas olsun ister muhalif olsun UYUYOSUN demektir..cünkü iki tarafta uyutuyo okurlarini...
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 21:01 @pusu_vadi Nr.: 12 Antworten

türk basini
selam pusu vadi eskilerde tv yayınları bukadar cok yaygın degildi sadece trt vardı ve trt yayınlarındada katı sansür kuralları vardı ve milletinde çogu şeyden haberi olmuyordu bu nekadar dogrudur bilemem ama.. şuan tv kanalları çogaldı hiç birşey gizli kalmadı herşey gün yüzüne çıkıyor ortalıga dökülüyor haberlerde yayınlanan bir olay internet ortamlarında guruplaşmalara yol açıp sokaga dökulme çagrılarıyla birlikte kaos ortamı yaratılıyor bana göre yanlı yada yansız bilemem ama haberlerin ve gazetelerin herşeyi güllük gülüstanlık göstermesinden yana sıkıntı yok çünkü bunun aksi daha kötü sonuçlara sebep oluyor evet herhangi bir saldırıda youtube ve diger sosyal paylaşım siteleri kapanıyor cokta iyi oluyor bazı toplumlar haberlerde gördükleri en basit bir olayı bile internetten çagrılar yaparak ülkeyi savaş alanına çevirebiliyorlar yani buyuzden ben şahsen ülkemin kötü olumsuz olaylarını görmekten ziyade daha güzel haberlerin yayınlamasını isterim 
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 21:05 @pusu_vadi Nr.: 13 Antworten

türk basini
yalan yanlis olduğunu Nerden biliyorsun belki sende Taraf tuttuğun icin öyle geliyordur yada öyle işine geliyor  ben şahsen dünya basını tercih ediyorum Almanya'da Türk gazeteleri pek tatmin etmiyor cunku
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 21:11 @kararsiz-esmer Nr.: 14 Antworten

türk basini
slm esmer, günümüzün silahi artik top tüvek tank degil bu silah basin yayin organlaridir,dedigin gibi kaos ortami yaratmak halki ayaklandirmak bazi gaztelerin atacagi birkac basliga bakar...biri ciksa din elden gidiyo dese ertesi gün milyonlar sokaklarda olur...en basit örnekleri yasiyoz güneydoguda askerimizin biri pkk li birini yakalarken bir gazete bunu asker doguda halkin kafasina silah dayiyo diye haber yapiyo,,ne kadar gercekten uzak bir haberdi bunu hep beraber yasadik,amac ordaki halki türkiyeye karsi ayaklandirmak askere polise kin nefret duygusu asilamak...
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 21:14 @isabella Nr.: 15 Antworten

türk basini
bakin bir olayda hakimsen tek tarafli bir dinleme yaparsan yanilirsin..ben bunu belirtmek istiyorum,,ayrica yalan yanlis derken,ben yandas medyayada ayni sekilde tepkiliyim,objektif olsunlar.....dogru birdir bizler zaten dogrudan yana oluruz...
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 23:50 @-maho Nr.: 16 Antworten

türk basini
maho beni okudugum haberler tatmin etmiyo,milleti keriz yerine koyar gibi basit haberler yapiyolar...cok carpitiyolar olaylari..ben gazete ismi vermedim dogruluk paylari kisiye göre degisir..
0

Beitrag gepostet am 27.09.16, 23:58 @-maho Nr.: 17 Antworten

türk basini
aynen bende bunu söylemek istiyom herkez tutugu tarafa göre haber veriyor..bir taraf diger tarafi asiri derecede kötülemeye dislamaya basladi gazetelerde bu iyi bir durum degil toplumu git gide birbirinden ayiriyolar...
0

Beitrag gepostet am 28.09.16, 00:08 @-maho Nr.: 18 Antworten

türk basini
bak yandas medya icinde ayni sorun var,elestirme sansi varmi hükümeti yok,yazamazlar elestiremezler,,senin gazetelerde hükümeti övemez..bu durumda bir olayin haber verilis seklide degisiyo olay dogrulugunu kaybedip cikan gazate ismine göre degisiyor,yani okurlar aslinda kandiriliyor....basin özgür tarafsiz dogru haber yapsin istegimiz bu zaten...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

türk basini