|
|
|
Şiddet |
Kesinlikle illaki seslerimiz duyulacaktır ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
Süper bir paylaşım çok TSK iste ben böyle birlik beraberlik görmek istiyorum böyle birike delikanlı adam denir iste ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
Pusu kardeş sen galiba hala dünkü mevzuda kalmışsın bakıyorum birdaha diyeyim kısa ve net biz bayanlar olarak zoraki olarak bir kaç serefsiz yüzünden turbanlanmayacagiz iyi be daysk yiyebilme ihtimali ile özgürlüğünüz kısıtlassin yok böyle bir dünya. Yada söyle bir deney yapabilirsin giyin bir etek çık sokağa gör kim bakıyor madalyonun ikinci yüzünü gör ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
kardesim ben sana demedimki bayanlar carsaflansin,nerden cikariyosun bu yorumlari..acik giyinen bayanlara erkeklerin nasil baktigini iyi biliyorum deneye gerek yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
Yok hanı rahat edebiliyorlarmı diyince ilk akıla kısıtlanmak geliyor o yüzden dedim birde erkekler hangi gözle bakıyor diye sorunca bende deney mi yapsan dedim kötü bir niyet Yok yanı ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
bazi gercekleride görmemiz gerekiyo yorum yaparken..benim anlatmaya calistigim seyleri anladigindan sanirim böyle bir yorum yaptin.. hos olmamis ama neyse...olay cok basit acik giyinen bayanlar sokaklarda ne gibi zorluklarla karsilasiyor bunu yazcaklar...erkeklerde bu bayanlara nasil zorluk cikariyolar nasil taciz ediyolar veya bu duruma nasil bakiyolar yazacaklar...konuyu bu yönden degerlendirmek istedim...avrupada biliyosun bayanlar birak miniyi ciplak gezse böyle sorunlar yasanmazken türkiyede neden bu durumlar yasaniyo olayin biraz temeline inmek gerekiyo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
bu arada saldirgan tekrar göz altina alinmis..bu sefer halki kin ve düsmanliga tesvik etmek sucundan..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
Etek demişken İskoçlar da erkeklerde bu geleneksel bir giyim tarzı biz gördüğümüzde illaki tuhaf geliyor ama adamı dovmeye niyetlenmiyoruz çünkü bakış açısı farklı tr ile kıyaslarsak. Bence sorun erkeklerde yanı bazılarında herkes namus bekçisi kesiliyor nedense çok fazla dizi seyredip delikanlılığa özenilmiş ama gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir bayan olunca nedense çoğu topukluyor 1ol arkadaşımız bununla ilgili bir video bile paylaştı. Belki izlersin. İsin kısacası giyim bahane insana insan gibi davranmak gerek ve cezalarla caydırıcı olmalı ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
 arayi uzattik demi yakinda gelir bir konu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
lol koydugu videoyu hic begenmedim,konu baska bir senaryo ile anlatiabilirdi..küfür var siddet var dayak var var oglu var...bir bayana yardim daha egitici bir videoyla anlatilabilirdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
Duyduk Evet ama her ikisinden de ceza almalı ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
Onu kamu spotlarında bekliyoruz zaten de bu video da ısın gercegi. Hatda öyle bir spot da çevrildi ama anca senede bir görüyoruz o da kadınlar gününde ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
toplum olarak bircok alanda düsüncelerin degismesi gerekiyor,,daha duyarli daha anlayisli bir toplum yapisina tekrar dönmeliyiz..siddet konu basligin ama malesef biz toplum olarak siddeti türkiyenin her kösesinde görebiliyoz..misal otobüsdeki bayana tekme atildi.. iki gün öncede trafikte tartistigi otobüs söförü silahli saldiriya ugradi ölüm teget gecti..yani adam cami acip bisey söylüyo karsiliginda kursun geliyor..trafikte yolda sollama olaylari olsun vs vs adamlar inip birbirini dövüyo siddet toplumun her kesmini almis bürümüs buna bir care bulunmali
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
Tsk Davut bey yorumunuz icin inşallah karışmanıza fırsat vermeyecek bir bayana denk gelirsiniz ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
Çok haklısın maalesef ben sadece bir örnek verdim bunun gibi yüzlerce durum var yan baktın tartışması yüzünden olen insanlar var ülkemizde ne yazıkki bu yüzdende artık değişim şart ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
anlatilacak cok seyler var evet maho,bizim tv kanllari kadar sanirim dünyada hic bir ülkede yoktur..binlerce tv kanllarimiz var..yapilan yayinlar dizilere programlara bakiyoz..ya siddet dizileri yada evlenme proglamlari yapsinlar program kardesim halka faydasi olacak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
Herkesin Kendine bende açık seçik den yana değilim ama birine kıyafeti yüzünden saldırılmasına karşıyım ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
Yorumun icin teşekkürler çok haklısın bu yüzden de zaten rahatsızım adam serbest bırakıldıktan sonra medya baskısından ötürü tekrar tutuklandı ams kadına siddet den değil topluma kötü örnek olduğundan ötürü çok saçma ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
Yanı ülkemizde de bu değişmeli ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şiddet |
Türk erkegi yanindaki kadini kapamasinin ..kiskanmasinin bir sebebi var... Erkekligine ve kadina verdigi sevgiye yetersizligini bildigi icin.....kadini biri begenirde elimden alir korkusudan ..ya kadini döverek korkutarak yada kadini kapatarak ...aklinca yaninda kalmasini sagliyor.... ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!