126 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.09.16, 01:32 @sesleni Nr.: 21 Antworten

Şiddet
Cok dogru katılıyorum sana basımızda kiler daha çok ise yarayan şeylerle ilgilense milletde bu kadar kendine güvenip de böyle yargıç olmaz
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 01:59 @-maho Nr.: 22 Antworten

Şiddet
Güzel şarkı ne demmiş sago abim Zaman alacak intikamımı
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 02:09 @isabella Nr.: 23 Antworten

Şiddet
insanlarin kisisel yasam tercihlerine ( din kiyafet vsvs) bir baskasi tarafindan müdahele edilmesi kabul edilir bir durum degil...ben sunu merak ediyorum türkiye dogu batisi güneyi küzeyi tamamiyle farkli kültürlerin yasandigi bir ülke..örnegin antalyada bir bayanin giyinme tarzini anadoluda giyinmeye kalksan tepki alirsin..diyecegim su ki BAYAN lar acaba böyle acik sekide giyinip türkiyede rahat rahat dolasabiliyomu?? bence hayir asla dolasamaslar mutlaka laf atmalar tacizler olur bunlar olmasa bile göz le taciz yaptiklari halde böyle acik giyinerek rahat edebiliyolarmi ??
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 02:16 @pusu_vadi Nr.: 24 Antworten

Şiddet
Olayin yaşandığı yer İstanbul gibi bir metropol yanı dilediğin kadar değişik ırk, kültür din sayısı var. Acık seçik bir durumda yok söz konusu bir şort. Meselemizde bu değil zaten kimin verdiği halka kıyafete karışılıyor yada taciz etme Hakkı'nı kim veriyor bu serefsizlere
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 02:19 @halayqueen Nr.: 25 Antworten

Şiddet
O da ayrı bir mesele zaten kimse müdahale etmiyor hatda otobüs şöförü hanımefendiyi tanıyor yanı sürekli otobüste ise gidip geldiği icin biliyor ve o haliyle babasına teslim ediyor
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 02:20 @isabella Nr.: 26 Antworten

Şiddet
kimse veremez tabiki.. benim sorum bambaska bisey BAYANLAR acik kiyafetlerle türkiyede rahat rahat dolasamadiklari halde neden bu sekilde giyinirler?? üzerlerinde bir baski hissetmiyolarmi sokakaga cikinca veya buna benzer dengesizler cok oldugu halde bu cesaret mi nasil bisey ben bunu merak ediyorum..
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 02:24 @pusu_vadi Nr.: 27 Antworten

Şiddet
Bende sunu merak ediyorum pusu kardeş şimdi böyle kalaslar yüzünden biz bayanlar tesettüre mi bürünelim bakmasınlar yada dayak yememek icin. Kusura bakmada sene 2016 Türkiye bu tur konularda daha tolere olacağına Arap ülkelerine özeniyor derim ben
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 02:37 @isabella Nr.: 28 Antworten

Şiddet
ben sadece bayanlarin pisikolojini merak ettim...arab ülkelerine özenmek degilde müslümanligin var oldugu bir ülkede bazi seyleri avrupa cercevesinda asla yasayamassin buna kültürün müsade etmez..
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 02:41 @pusu_vadi Nr.: 29 Antworten

Şiddet
Bayanların psikolojisi böyle durumlarda illaki düşündürür ama bir şortun bir dapdar kot giyinmiş dört harfi armut gibi ortada ama bası ortulu bir bayana karşı tahrik edici olmadığını düşünüyorum
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 02:49 @isabella Nr.: 30 Antworten

Şiddet
ben bu konuda söyle giyinilsin bölye giyinilsin demedim herkesin kendi tercihi..sunu cok iyi biliyorum acik giyinenen namussuz kapali giyinen namuslu böyle bisey yok...üstüne giydigin bir kiyafet sonucta seni nasil mutlu güzel hissetiriyosa öyle giyinebilirsin...bu sekilde bir bayana saldiri olmasi gercketen cok düsündürücü..erkeklere cok is düsüyo sanirim bu durumda
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 02:53 @pusu_vadi Nr.: 31 Antworten

Şiddet
erkeklere cok is düsüyo derken... bu sekilde giyinen bayanlara bakis acisi nasil hangi gözle bakiyo sonucta bayanlara karsi siddeti uygulayan erkekler... asil  sorun erkeklerin kendilerine ceki düzen vermesidir...
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 10:14 @pusu_vadi Nr.: 32 Antworten

Şiddet
Yanı bayanın değiştireceği bir durum yok ortada baştan beri de söylenen bu Nasıl ki başka ülkelerde erkeklerin Umur dişi bir basit şort Tr de de öyle olması lazım
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 10:16 @halayqueen Nr.: 33 Antworten

Şiddet
Bakan değilde sonuçta göze gümrük yok taciz veya siddet uygulamaya kalkana ver Allah ver
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 13:33 @isabella Nr.: 34 Antworten

Şiddet
yakalanmış ve serbest bırakılmış saldırganın abisi benim kardeşim şizofren tedavi görmesi gerekir demiş saldırgan ise kabul etmemiş buna ragmen serbest bırakılmış işin ilginç tarafı ise bu saldırgan  bir gayrimenkul şirketinde GÜVENLİK görevlisiymiş düşünsenize insanların güvenliginden sorumlu olan biri böyle bir suç işliyor nediyelimki umarızzzkiii bu saldırganı serbest bırakan savcı ve hakim herkimse onun çocukları böyle bir saldırya maruz kalmaz hani maruz kalırlarsa serbest bırakmak zorunda kalacaklar

işte o piskopat bu tipsiz..

0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 14:23 @_defter_ Nr.: 35 Antworten

Şiddet
aynenn çok dogru bende aynı şeyi düşünüyorum hatta az önce bunu konusuyorduk nasıl olsa cezası yokmuş düşüncesiyle şimdi ortalıkda kılık kıyafet saldırıları olmaya devam edecek polis yakalıyor savcı serbest bırakıyor serbest bırakacakdın nediye polisi ugraştırdın şizofrenmiş şizofrene bu tarz hastalar için tedavi hücreleri var atın o hücrelere orda tedavi edin ya valla nediyimki bunlar bu dünyada boşuna oksijen ziyanlıgı yapıyorlar
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 14:58 @femefatale Nr.: 36 Antworten

Şiddet
Olay İstanbul'da yaşandı ama dediğim gibi hiç kimse yardım etmiyor herkes bana dokunmayan yilsn bin yaşasın modunda maalesef
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 15:02 @kararsiz-esmer Nr.: 37 Antworten

Şiddet
Hiç şaşırmadım Hemşomm mübarek herkes adaletini kendi sağlıyor memkleketde. Birileri de yasaları değiştirmedikçe bu böyle devam eder şahsi fikrim kılık kıyafet turban yasasıyla uğraşacaklarına siddet, taciz, tecavuz yasalarıyla uğraşsalar daha makbule geçerdi
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 15:12 @okitapmes Nr.: 38 Antworten

Şiddet
Merhaba okitapmes, 

Asla unutmayacağız elbette ozgecani sesi olmaya da devam edeceğiz. Maalesef bazı şahsiyetler ilk başta kahramanlık taslar ve deliklanliyim diye geçinir ama herşey bir heves gibi kısa kalır ve unutulur gider. Ne ala memleketki ne Hikmet se  tüm cinayet, tecavuz ve siddet haberlerinde biri birşey yaptıktan sonra psikolojik sorunlu oluyor dikkat edersen 

-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 15:17 @isabella Nr.: 39 Antworten

Şiddet
hemsom burası hangi ülke bilmiyorum ama  adamın ayagına saglık izlerken yaglarım eridi

0

Beitrag gepostet am 18.09.16, 15:19 @kararsiz-esmer Nr.: 40 Antworten

Şiddet
Ahaha ayağına sağlık hak etmiş Çin'e benziyor Hemşomm
-----
De nihilo nihil..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Şiddet