80 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 20.09.16, 13:51 @by-ferdi Nr.: 101 Antworten

Şiddet
Aynen öyle katılıyorum
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 20.09.16, 14:02 @coole Nr.: 102 Antworten

Şiddet
Hallo coole mir ist es bewusst dass tagtäglich solche Sachen passieren ich Behaupte auch nicht alle Männer sind Schweine es gibt solche und solche mir geht es hier um das Prinzip es darf niemand Selbstjustiz betreiben wegen einer anderen Ideologie.
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 20.09.16, 14:06 @isabella Nr.: 103 Antworten

Şiddet
 Bu tipler kör....kör...
Kendi kiz cocuklarini sehvetle öpen gavvatlari görmezler.
Annelerinin dizinden tahrik olan pezevenkleri,8-9 yasinda kiz cocuklarina nikah kiyan alcaklari,Kardes esini diger kardese nikahlayan boynuzlulari,Kadin elini sikmayip erkek cocuguna tecavüz eden soysuzlari alkislarken  otobüste sort giymis kizlara namussuz der saldirirlar.
                                          bazi kaba sözcükler icin özür dilerim...  kalin saglicakla...

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 20.09.16, 14:17 @coole Nr.: 104 Antworten

Şiddet
Also in meinem Thema hier geht es lediglich um einen Mann wenn sich natürlich manche angesprochen fühlen ist es deren Problem und die Aussage die sind psychisch gestort lasse ich nicht gelten dann sollen sie sich in eine anstellt einweisen lassen
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 20.09.16, 14:19 @babey Nr.: 105 Antworten

Şiddet
Öfkenizi anlıyorum ama yinede kelimeleri  seçip de yazalım TSK yorum icin
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 20.09.16, 14:23 @coole Nr.: 106 Antworten

Şiddet
Vallahi sen ne anlıyorsun bilemeyeceğim istersen biraz oku sonra bana burda saldırıda bulundun de
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 20.09.16, 14:45 @69atilla25 Nr.: 107 Antworten

Şiddet
atilla dönmüs forumlara yine bildigimiz uslupla vatana millete hayirli olsunbir insani gecen yillar zaman hic olgunlastirmazmi,agzindan cikani kulagi duymazmi acaba diye soruyorum yazdiklarini okuyunca...bu kadar yazmak sana fazla bile,cünkü ya ayni sevyede yazismak gerekiyo yada hic yazmamak atilla senin sevyene inmiyecem lütfen zorlama beni..cok sevyen düsük sen bu dille ancak kahve kösesinde arkadaslarinla muhabbet edersin haydi sana iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrrrr
0

Beitrag gepostet am 20.09.16, 19:21 @okitapmes Nr.: 108 Antworten

Şiddet
Ahaha Das war jetzt genau die richtige Mucke zum Feierabend
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 20.09.16, 19:22 @coole Nr.: 109 Antworten

Şiddet
O zaman Niçin horizlaniyorsun Yaws
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 20.09.16, 20:20 @coole Nr.: 110 Antworten

Şiddet
Canı seni yazık değilmi hayvana
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 20.09.16, 20:40 @guleyy Nr.: 111 Antworten

Şiddet
Guleyy hanım siz bir kere  önce düzgün yazmayı öğrenin ondan sonra çıkin karşıma sizin fikirleriniz laylaylom ve dengesizdi ayricada kendinizi fazla önemsiyorsunuz ki hala içinizde ugde kalmış ben kimseye şikayet etmem kurallara uymayı öğreniniz ki yazdıklarınız silinmesin  bu arada da eğer sizin benimle alakalı bir sıkıntınız varsa ki ben sizi tanımam buyurun özelimden yazın ama yok hayır cesaretim Yok diyorsanız konumdan uzak durun
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 20.09.16, 20:47 @guleyy Nr.: 112 Antworten

Şiddet
TSK sizede iyi akşamlar
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 22.09.16, 16:02 @musik Nr.: 113 Antworten

Şiddet
Es war ja vor einigen Jahren trotz kleinerer Quote schlimm genug und wenn man sich jetzt die Zahlen ansieht ist es einfach nur fassungslos, auch die Begründungen für die Taten sind erschreckend
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 22.09.16, 16:11 @isabella Nr.: 114 Antworten

Şiddet
isabella canım şunu bir kenara yaz ve unutma;
    Ülkemiz de ortalama son 8-10 yıl içerisin de kalan insan tipi 3 ayrılırıyor

1-iyi (Mesela en yakın zamanda kaybettiğim Tarık Akan gibi)
    2-Kötü (Şu an heryerdeler)
    3-Çirkin ( Bu en anlamlısı bunlar da seyredenler olarak adlandırabiliriz)

Bunların dağılımına bakacak olursak İyi az, Kötü Çok, Çirkin ise Kalabalık diyebiliriz.

Verilmesi gereken tepkiyi zamanın da vermediğimiz için malesef bu tür hayvan familyası git gide artıyor. Daha yaşanılabilir bir dünya için duyarlı olalım.

-----
Sanal Korsan
0

Beitrag gepostet am 22.09.16, 16:47 @antiq Nr.: 115 Antworten

Şiddet
Aynen öyle antiqcim maalesef öyle  bu koyun sürüsü modelleri git gide artıyor haklısın anlayamadığım o kadar çok okuyan insan varken neyle bu kadar beyinler yıkanıyor. Herkesin bir annesi kardeşi kuzeni varken ne bu siddet bu celal
-----
De nihilo nihil..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Şiddet