120 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 16.09.16, 20:08 Nr.: 1 Antworten

Şiddet
selamlar herkese, 

Haberleri izlerken kafa sallamayı bırakın bayagi bir sınır oldum. Olay şu genç güzel bir bayan iş çıkışı eve gitmek üzere bir belediye otobüsüne biniyor buraya kadar anormal birşey yok birden çenesine affedersiniz oküzün biri tarafından ağır bir darbe alıyor hayvancagiza da hakaret oldu gerçi ama neyse. Sebep hanımefendi şort giyinmiş bayram günü. Kadın aldığı darbe sonucu bayılıyor ve kimsenin umrunda olmuyor, şahıs elini kolunu sallayarak otobüsten iniyor 

Soru bir siz böyle bir durumda ne yaparsınız ? 
Soru iki bayanlara: kıyafet seçiminizi bir erkeğe bağlı mı yaparsınız ? 
Soru üç beylere: esinize veya kız arkadaşınıza kıyafet konusunda karışırmışsınız? 

-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 16.09.16, 22:09 @isabella Nr.: 2 Antworten

Şiddet

slm isa ,naja wie du weist wir leben in einer Welt wo alle zugucken aber wenns drauf ankommt alle weggucken yani görenler vardirda... görmemezlikden gelmislerdir sowas finde ich unfair erkek bayan fark yok herkez istedigini giyer oakdar kimse kimseye karisamaz  herkez kendi vercek hesabini yerine göre yaradana kimse baskasi icin kefil degil o yüzden kimse karismasin kimseye.

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)
0

Beitrag gepostet am 16.09.16, 22:12 @isabella Nr.: 3 Antworten

Şiddet
ne demis Nietzchce

Kim namus ve ahlak sövalyeligi yapiyors

Bilin ki en namussuzu odur

buda benden ... en dinsiz imansiz ve seytana ruhunu satmis kisi odur .....

-----
Geldim , Gördüm , Görüyorum , Görecegim ve Gidecegim
0

Beitrag gepostet am 16.09.16, 22:23 @isabella Nr.: 4 Antworten

Şiddet
Bir bu eksikdi...o öküze iyi bir ceza verilmeliki baska öküzlere ders olsun..isteyen istedigi gibi giyer..kimsenin karisma hakki yokdur..bu isterse avrupa olsun isterse arapya....ben orda olupta bu olaya sahit olsaydim..görürdü o geri inek gününü...
-----
.-------------
0

Beitrag gepostet am 16.09.16, 22:29 @-gulbeyaz- Nr.: 5 Antworten

Şiddet
Geri zekali inek...köyden inme edebsiz pislik. Kadinlarimiz inandigi icin deyilde sirf adetden baslarina örtü atip akillarinca namuslu kapaniyorlar ....cogu imam nikahi altinda orospuluk yapiyor..namus kiyafetde deyil kalpte ve niyetdedir...ne kadar salak milletimiz var ya
-----
.-------------
0

Beitrag gepostet am 16.09.16, 23:51 @coole Nr.: 6 Antworten

Şiddet
Yorumun icin teşekkürler aynen bir baskıdır
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 16.09.16, 23:54 @asri Nr.: 7 Antworten

Şiddet
TSK insanlık görevimi yapardım demene sevindim ne yazik ki insanlar artık bana dokunmayan yılan bin yasasın denilecek kadar çoğunlukta
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 16.09.16, 23:56 @sushi Nr.: 8 Antworten

Şiddet
Aynen sushi maalesef çoğulluk bundan yana şahsen ben kafa göz dalardım ne demek ya hangi yüzyılda yasıyorsak ilerleyeceğinize git gide geriliyoruz
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 16.09.16, 23:57 @asos Nr.: 9 Antworten

Şiddet
TSK Asos çok güzel bir paylaşım 
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 17.09.16, 00:00 @-gulbeyaz- Nr.: 10 Antworten

Şiddet
Hergün özellikle kadina siddet artıyor maalesef kanun ve yasa da bizden yana değil bu durumlarda Belki cezalar bir nevi artsa göz korkutabilir ama önce birileri bunlara dur demeyi öğretmeli
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 17.09.16, 00:03 @-maho Nr.: 11 Antworten

Şiddet
Yok sinirlerim psikolojim gayet iyide haksızlığa gelemiyorum sonuçta herkesin basına böyle bir olay gelebilir gözümüzü yumarsak etrafta ne olup bitiyor haberimiz olmaz yanı tabiri caizse uç maymunu oynamanın sırası değil
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 17.09.16, 00:04 @-maho Nr.: 12 Antworten

Şiddet
Kız arkadasında karışırsın demek o niye ? Merak ettim şimdi hangi hakla
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 17.09.16, 00:05 @isabella Nr.: 13 Antworten

Şiddet

yani insanlik vazifemiz zaten dalmadan olmaz

böyle durumlarda yardimci olmak lazim ya bir iki yil önce hic unutmam adamin bir sara hastasi epileptiker  yere düstü yerde titreme kirizi gecirdi ve yolun üstünde yani arabalar gelse ezicek yoldan gecerken gördüm onca insan otobüs bekliyor bir ALLAHin kullu demiyoki tutalim su adamin kolundanda kenara cekelim alle glotzen wie die dummen gittim adamin yanina arkasina gectim yukari kaldirmaya calistim iki metrelik adami valla canim cikti ama basardim  adamda zaten kendine gelmeye baslamisti ama dedigim gibi herkez bakti adama sordum brauchen sie einen Arzt falan yok dedi ich bin epileptiker das passiert ab und zu dedi cantasindan   su cikardi icti biraz yaninda oturdum  baktimki düzeldi yoluma devam ettim ama onca insan herkez wie die Kühe auf der Weide baktilar ama kimse yardim etmedi.

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)
0

Beitrag gepostet am 17.09.16, 00:10 @sushi Nr.: 14 Antworten

Şiddet
Bu dünyada ne kadar çok dengesiz var yahu gerçi benimde badimdan böyle bir olay geçti banada oküzün biri yüzüne çantasını çarpıp kaçtı burnum kırıldı hatta yerde kan revan içinde bir Allah'ın kulu yardım etmedi sanki yüzümde film oynuyormuş gibi mal mal baktılar bosuna demiyoruz insanlık öldü diye
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 17.09.16, 00:23 @-maho Nr.: 15 Antworten

Şiddet
Ahaha alemsin alnında mı yazacak evli olduğu kusura bakma da bizim bu erkek milleti parmaktaki yuzügü geç evliyim dese bile bir bayan sorun olmaz
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 17.09.16, 00:26 @isabella Nr.: 16 Antworten

Şiddet
slm canim ben kimsenin giyim tarzina asla karismam kim ne giyerse giysin kimseyde ilgilendirmez
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 17.09.16, 00:26 @isabella Nr.: 17 Antworten

Şiddet
selam hemşomm aslında çook şeyler söylemek isterdimde neyhsee ama şunu diyeyim meselaaa ayakta işemekle erkeklik delikanlılık olunsaydı köpekler bacagını kaldırarak işemezdi böyle milletin giyimine kuşamına bakarak önyargıda bulunan ve şrfszliklerini dine maal ederek birşeyler yapmaya çalışan ezikler önce kendini ve ailesini düzeltsinler hiçkimsenin hiçkimseye sen neden kapandın veyahutta sen neden açıksın demeye hakkı yoktur böyle ruhu bozukları varya dolduracaksın bir çukura dökeceksin benzini yakacaksın valla bak asosun açtıgı konuyu okuyunca zaten sinirlerim bozuldu üstüne birde senin konuyu okuyunca temelli delirdim pislikler..
0

Beitrag gepostet am 17.09.16, 00:28 @mehriban Nr.: 18 Antworten

Şiddet
TSK Canim yanı bencede herkesin kendine
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 17.09.16, 00:33 @kararsiz-esmer Nr.: 19 Antworten

Şiddet
Selam Hemşomm ben gayet iyi burdan senin enerjini alabiliyorum aklından geçenlerini de herkes olmuş bir bekçi basımıza hayırlısı bakalim sonumuz nereye gidecek. Dediğin konuyu da okudum su an gerçekten çok sinirlendim binbir tür iskence aklıma geliyor öyleleri icin ama söylemeyeyim en iyisi sen onu anlamışsın dir zaten serefsizler
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 17.09.16, 14:00 @dick Nr.: 20 Antworten

Şiddet
Aa çok iyimsersin ben şahsen böyle bir oduna meşe odunu yada kızılcık sopasıyla dalmayı tercih ederdim
-----
De nihilo nihil..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Şiddet