|
|
|
Tv8int |
Tv 8 int de Yeni yarisma basliyor...GÖZ6 yarismacilar evlerine yerlesiyor..dort ay boyunca bakalim neler olacak....seyredelim görelim ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Slm iyi bayramlar...seviyorum böle yarismalari...bagimlilik yapsada.en son kismetse oluru izledim,ve ikinci dönem basladi...ilk dönemdeki yarismacilara aliskin oldugu icin gözlerim yeni yarismacilara isinamadim.... ----- Bu dünyanin civisimi cikmis ne!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Iyi bayramlar canim..kismetse olura baslarda cok bakdim..sonlara dogru iyice SIkdi...bende yaris programlarini severim..surviver felan.. ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Hepsinin gercek yüzü bir kac gün sonra görülür...biraz bakacagim baglarsa samimi ise devam bakmaya..yoksa gec sat i bigbrotere ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Olsada senimi alacaklar..sanami bakacaklar...su bakdiginiz dev aynasini bir bulsam paramparca edecegim ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Kavga artik acmiyor bizi ..sac bas yolunmali ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Merak etme onlarin hepsinin buldugu vardir..su forumuda kendinin reklamini yapmak icin kullanma. Hele bazi forumda yazan bayanlari flört icin hic kullanma.. ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Hahaha almanyaliyiz anakususu dolu burasi...biz türk halkini tepsil edenleri istiyoruz ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Forumunda bir edebi vardir..bozma ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
...... Shut up ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Düsünsene biyikli elinde tesbih.heyyytt dedimi kizlar neye ugradigi sasar... ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Sunucu kesin magersuchtig ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Kimin sunucununmu?bayanlai tutuyor cakdirmamaya calisiyor ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Ben koyun deyilim ..keciyim...  bir rivayete göre siyah kecileri kesmek günahmis ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
On tane recep ...iki tane bayan bir sen birde ben...recebi sonunda recebiye yapariz ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Orta cool olmaya calisan o manken usagu gördünmü...simdiden gicik oldum..
----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Cok yakisiriz o jury koltuguna türkiye güzel görür anam ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Hahaha cok yasa iyi güldüm...gören olsa delirdi der ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Heyyytt kasimpasaliyim haha ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tv8int |
Haklisin bacim...seninde yüreginden yüzünden tebessüm eksik olmasin... ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!