|
|
|
Seriat isteyenlere |
günaydin bey efendi iki gün sonra anlayabildin ne demek istedigimi bravo size. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
evet aynen haklisin ben ilahiyatci degilim dolayisiyla fikih bilgimde yok. ama basit bir müslüman olarak seriatin reddedilemeyecegini cok iyi biliyorum cünkü seriati reddeden Allaha sirk kosmus olur. sen ulemasinya bilmen gerekir bunlari. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
kuran hakkinda bilgin olmadigin icin benle tartismaya giriyosun onu anladigim icin böyle söyledim..cahilliginden kaynaklaniyo bu kusura bakma söylemek zorundayim ama kurani okuyup anlamaya calissaydin seriatla günümüz sartlarinda bir devlet yönetim anlayisinin olmiyacaginida anlardin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
yaziklar olsun senin zihniyetine cahil ve iftiraci adam ben seriatin bir müslüman tarafindan reddedilip- edilemiyeceginden bahsediyorum seriatin uygulamalarindan degil. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
hakikaten cok kibir ve cahilsin Allah islah etsin. defalarca yazdim. uygulanir veya uygulanmaz bu tercih meselesidir. insanlar uygulamiyor diye Allahin hükmünü yokmu sayacaksin ne söyledigini bilmiyorsun su an sirk icerisindesin. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
selam babey ve diger arkadaslar, yemin no 143 herseyi anlattin. Tabiiki anlamak isteyene!!! sen diyorsun iki ay....? iki ayda hayatlari biter... inanki 1 ay dayanamazlar... benim bir arkadasim yani Türk Dubay a izine gitmisti hotelde kaldigi icin hersey mükemmeldi...sonra baska bir alman dostuyla orada 3 aylik bir firmanin boru hatlarini tamir etmek icin is aldilar.... inanki arkadas diyorki ayligimiz 7000€ fakat paradan vazgecip 4 hafta sonra geri döndüler.... diyorki bir altin kafestesin...saga sola bakmak yok... bence dedigin gibi keske oralara gidipte Turkiye ve Avrupanin kiymetini anlasinlar ----- insan olabilmek bir sanattir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
sizin cehaletiniz ne biliyormusun sizin cehaletiniz isid pisid ne ise terör örgütlerini egosuna göre seriat türetenlerin yaptigi yanlislari seriata baglamaniz bu nasil bir gaflet ve aymazliktir yaziklar olsun size. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
sen normal degilsin cidden bana..bak konuya basladiktan simdiye kadar olan tüm yazilarimi kontrol et eger bir tanesinde seriatin allanin emri seriatin kuranin emri oldugu disinda bir tane yazimi bulabilecekmisin...ben ne yazdigimi söyledigimi cok iyi biliyorum sen buna ragmen nasil olurda allahin hükmünü yokmu sayacaksin sirk icindesin gibi kavramlarla geliyosun bana.....buyur tüm yazdiklarimda buna dair bir yazi göster bana...ama senin yazdiklarin kara cahil laflari bilgisiz yok sirkmis yok dinden cikmakmis..bilgin yoksa birak daha yazma burda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
sen kendi yazdiklarini anlamiyorsan yapacagim bir sey yok ben seriat diyorum sende bu nedenle bana karacahil diyorsun. mesele anlasilmistir. böylelikle niyetler anlasilmistir demogojiye gerek yok. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
esses arkadas inanki pusu arkadasla burada cok konulari insanin kurallariyla hak ve hukukuyla tartistik.. cogu konularda ayni görüsü savunmadigimiz halde burada kimle tartismissa ayarini bile bir arkadastir. defter arkadasi fazla tanimadigim icin yalniz forumlardaki ve muzikteki yazilariyla bilincime göre önünü gören saglikli bir arkadasa benziyor... benden sana nasihat gelecek defa iznini sariata yakin olan devletlerde gecirmeni dilerim iyi aksamlar ----- insan olabilmek bir sanattir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
 yasasin popiler kültür  . ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
iyi iste senin gibi sirk,iblis,dinden cikmak gibi kelimler kullanmaktansa hemde bir müslümana yakismayacak kelimeler ..cahil dedim belki bunun üzerine gercekten bu konuda cahilmiyim der kurani anlamaya calisir kendini bu konuda gelistirirsin,,ben bunu seni kötülemek icin degil bir yöne tesvik etmek icin kullandim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
sevgili kardesim onlarinda seninde anlamadigi yada anlamak istemedigi bir sey var oda seriat yasamin bir bütünüdür. siparis üzerine seriat yasanmaz ya kabul edersin yada reddedersin. eger ben müslümanim diyorsan seriati bütüyle kabul etmissindir kiyisindan kösesinden tirtiklayamassin.
NOT: benim arkadaslarin sahsiyla bir sorunum yok konu üzerinde fikri tartisma yaptik.. Allahin yarattigi bütün varliklar benim icin degerlidir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
 yasasin popiler kültür  . ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
arkadaslar siz ne yaptiginizin farkindamisiniz edep diye birsey var nedir bu hakaretler..icine düstügünüz acizligin göstergesi mi bu??? Yoksa amaciniz konuyu sabote etmek mi??? ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
Arkadaslar hakaret icerikli yazilari simdilik sildiriyorum... umarim kendinize gelir insanca tartisirsiniz..aksi taktirde gereken yapilacaktir... tesekkürler ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
merhaba kardesim detayli bir sekilde acikladin bizim alim arkadaslar buna ne diyecek bilmem. ben seriat kainat üzerinde Allahin yasam kurallaridir diyerek özetlemistim arkadaslar bir türlü anlamadilar. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
selam gurbet..Katilimci arkadaslara da söyledim.. Seriat,in ne oldugunu ögrenmek isteyenler googlede bulabilirler.. Din elbette bir yasam seklidir ancak politikaya girmesi yanlistir,seriati uygulayan bir tek ülke varmidir ki gelissin halki refah icerisinde olsun...kesinlikle yoktur...öyle yada böyle seriat devlet yönetim sekliyle yanlistir ve sakincalidir. Uzunca yazmaya gerek yok konuyu okuduysan zaten düsüncelerimi paylastim.. ilginden dolayi sana da tesekkür ederim selametle.. ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
merhaba bebey abi şeriat şartlara gore değil yapmak isteyene vardır şeriat değişmes islamın temelinde far yasayabilene nemutlu bunu açıklayarak yazarsak konu çok uzar dallandırır bıdaklandırırlar haklıyken haksız duruma getirirler pantolon islamda yok zaten ha giyen giyer giymeyen giymez böle konular şu zamanda insanı gıdıklar yorma böle konularla kendini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seriat isteyenlere |
Haklisin kader.. alakan icin tesekkür ederim sagolasin ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!