36 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.07.16, 23:40 @kararsiz-esmer Nr.: 41 Antworten

15 temmuz 2016 demokrasi bayramı
Kusura bakmayin provakosyon yaratmak icin degil, merak ettim askeri bir darbe nerde olursa olsun o ülkenin iki yada üc sehrindemi oluyor yoksa ülkenin her yerindemi???
Neden derseniz 80 darbesini yasamis birisi olaraktan biraz acayibime gitti...
0

Beitrag gepostet am 19.07.16, 23:44 @tam35 Nr.: 42 Antworten

hedef ülkenin önemli bölgelerini ele geçirmekti egerki ülkenin önemli yerlerini ele geçirselerdi gerisi çorap sökügü gibi gelecekti terörist genarellerin çantasından çıkan belgeler bunu açıkca gösteriyor zaten evet darbe dedigimiz bu kaos ALLAHA şükürler olsunki halkımızın milletimizin sayesinde baslamadan bitti bakınız geçmişteki darbeye maruz kalanlar şuan keşke bizlerde ozaman ülkemiz için karşı çıksaydık diyorlar ALLAH RAZI OLSUNKİ bir 30 sene sonra keşke dememek için milletimiz darbeyi engelledi
0

Beitrag gepostet am 20.07.16, 00:01 @gelenekci Nr.: 43 Antworten

arkadasim sunu kabul etmemiz gerekir en kötü demeokrasi bile darbeden iyidir..darbe gerceklesseydi bizim yaklasik yarim asir geriye gitmemiz anlamina gelirdi ülkemizin ne hale gelecegini sanirim herkez azcok tahmin edebiliyor....suan ülkemiz üzerinde oynanan oyun öyle büyükki var olup yok olma arasinda gibi birsey..cünkü cok acik bir gercekki cumhuriyet tarihimizin en en büyük saldirilarini yasiyoz son iki yildir..yikamadilar darbe planini devreye soktular....ben sunu cok iyi biliyorumki ERDOGAN GITSINDE ne olursa olsun zihniyeti var cogunda darbe olmus ülke yanmis umurlarinda degil..esmer arkadasin hassasiyeti burda ülkenin  zor döneminde partiyi sagi solu bir kenara birakalim gelin birlik olalim diyor...bu konu hakkinda biliyorumki herkezin bir düsüncesi var olumlu veya olumsuz daha sonra bunlarda konusulur herkez düsüncesini aciklar,, ama suan BIRLIK OLMA GÜNÜDÜR...
0

Beitrag gepostet am 20.07.16, 00:13 @kararsiz-esmer Nr.: 44 Antworten

mirasımız dernegi başkanı muhammed demirci bogaziçi köprüsünün isminin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak degiştirilmesini istemiş çokta yerinde bir karar olmuş böylece asırlar boyu bu ugurda şehit düşenler hatırlanmış olur
0

Beitrag gepostet am 20.07.16, 00:55 @kararsiz-esmer Nr.: 45 Antworten

suan tek gercek  bir darbe girisimi var sehitlerimiz var yaralilarimiz var..darbenin arka planinda hangi ülkeler var icerde nasil yapilandi bunlar ilerleyen günlerde meydana cikacak.... bu konu hakkinda suan kimsenin DETAYLI biligisi yokken söyle oldu böyle oldu o yapti bu yapti nasil diyebiliyolar? ellerinde hangi bilgi var ? neye dayanarak böyle konusuyolar anlamis degilim,,bu konuda yorum yapmak cidden cok sagliksiz en basit örnegi askerlerin boynu kesildi diye yapilan uydurma haberler bilerek firsat düskünlügü yapiliyo, böyle haberlere bakarak yorum yapmak cok yanlis... ülkemiz bir tehlikeden geciyo diger arkadaslardan bende rica ediyom uydurma yalan yanlis yorum yapmak darbe zihniyetinin terör örgütlerinin isine yarar. birlikte olmuyosaniz bari yalan yanlis dayanaksiz iftiralarla ortami kirletmeyin...
0

Beitrag gepostet am 20.07.16, 01:14 @pusu_vadi Nr.: 46 Antworten

ben inanmıyorum arkadaş bunların samımıyetıne ya birrazcık ınansam hak verecemde yok işleri güçleri pravakasyon yapmak kargaşa çıkarmak.. günlerdir gece gündüz şu saat olmuş genci yaşlısı kadını erkegi çoluk cocuk engelliler bile sokakda demokrasi nöbetindeler görsünlerde yalan haberlere inanıp gavur agzıyla hareket edip karmaşa çıkaranlar utansınlar hiç sanmıyorum utanacaklarını ama belki biraz utanma duygusu kalmıştır diye umut ediyorum.

ve bunun gibi birçok vatan severler 
0

Beitrag gepostet am 22.07.16, 18:41 @xburcu Nr.: 47 Antworten

yazdıklarının altına aynen imzamı atıyorum canım bizler için vatan bayrak devlet namusdur ve 15 temmuz günü bütün namussuzlar namusumuza nasıl sahip çıktıgımızı gördüler ve bu tüm dünyaya ibret olsun bizler kendi içimizde birbirimize her lafı söyleriz ammaaaa söz konusu vatan bayrak olunca hepimizin dili düşüncesi birdir RABBİM BU UGURDA ŞEHİT OLAN ASLANLARA RAHMET EYLESİN GAZİLERİMİZEDE CENNETİ BAHŞEYLESİN.
0

Beitrag gepostet am 23.07.16, 01:30 @kararsiz-esmer Nr.: 48 Antworten

esmer ben hep sunu söylüyodum türk milleti vatani bayragi icin severek ölüme gider ve bu konuda dünyadaki hic bir millete benzemez...bunu neye dayanarak diyoduk gecmise tarihimize bakiyorduk isgal güclerine karsi verdigimiz mücadeleye bakiyoduk..düsmanlar savas gemisiyle savas ucagiyla gelmis,,bizim dedelerimiz canakkalede onlarin üstün silah gücüne karsi savsmaktan ölmekten korkmamis kanlarinin son damlasina kadar savasmislar bu vatani bize emanett etmisler...simdi bir kez daha gördümki biz o nesilin torunlariyiz,,tanktan ucaktan silahtan korkmayiz,NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE...
0

Beitrag gepostet am 25.07.16, 14:24 @kararsiz-esmer Nr.: 49 Antworten

avrupalilara gore guya turkiye oarantisiz guc kualniyormus darbecilere karsi...hani demkorati den yanaydiniz ...?

biz sopalarla tank kovaliyan miletiz.

tipki birinci kurtulus savasinda dedelerimiz ninelerimiz isgal guclerin topuna tankina karsi, dirgen ve tirmikla direndigi gibi soz konusu Allah milet vatan olunca.

0

Beitrag gepostet am 25.07.16, 15:23 @_asil_ Nr.: 50 Antworten

o gece birkaç arap ülkesi ve batı ülkeleri tektikte darbe sonucunu bekleyip duruma göre saldırı yapacaklarmış eee baktılarki türkiyeyi ele geçirmek mümkün degil hepisi kabuguna çekildi şimdi saçma sapan yalan haberlerle saldırıyorlar umurumuzdamı asla afedersin it ürür kervan yürür.. ayrıca resme bayıldım insallah hep böyle devam eder.
0

Beitrag gepostet am 25.07.16, 15:30 @frankfurterr Nr.: 51 Antworten

yav avrupa önce kendi kapısını süpürsün sonra bize laf etsin orantısız güç kullanıyormuşuz şimdi eklerim buraya birkaç kullandıklarıı orantısızında orantısızı olan uyguladıkları güçleri ama gerek yok bizler biliyoruz zaten avrupanın saçmaladıgını avrupalılar ziya paşanın şu sözünü ezber etsinler nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
0

Beitrag gepostet am 25.07.16, 23:55 @_asil_ Nr.: 52 Antworten

okudunmu fetö abd ye yalvarıyormuş batının emrindeyim beni teslim etmeyin diye yalvarıyormuşş vatansız domuz ortalıkda kaldı artık yaranmak için batının biyerlerini öper durur
0

Beitrag gepostet am 26.07.16, 00:11 @barshan Nr.: 53 Antworten

Kardeşim sen prangalara vurulsan da özgürsün Sen Allah’a bağlandığın zaman Sana kölelerin tuzağı ne zarar verebilir ki

0

Beitrag gepostet am 26.07.16, 01:38 @xburcu Nr.: 54 Antworten

burcu siz bunlarin yeni farkina varirken bizler yillardir bunlari dillendiriyorduk ve ne yazikki bizi hep laikler zaten islamcilari sevmezler bu nedenle karalama propagandasi yapiyorlar denilip susturulmaya calisiyorduk..gecte olsa anlamaniz olumluluk ama bunun yerine neyi koyacagimiz önemlidir
0

Beitrag gepostet am 26.07.16, 01:45 @xburcu Nr.: 55 Antworten

seninle ayni temenniyi tasimak istiyorum ama ne yazikki toplum o kadar kutuplastirilmiski,nasil ortaklastirilacak bu cok ciddi bir demokrasi bilinciyle asilir,kimseyi ötekilestirmden ben yaparim dogrudur mantigini gütmeden esit demokratik bir yöntemle evrensel hukuk cercevesinde,vatandaslik bilincini yükselterek,hic bir partiyi kisiyi idalize etmeden akil suzgecinden gecirerek..bir diger önemli noktada sadece sonuca bakip degerlendirmemek,sonuc neden iliskisini iyi okumak gerekiyor
0

Beitrag gepostet am 26.07.16, 01:58 @xburcu Nr.: 56 Antworten

burcu arkadas hayatim boyunca darbelere karsi cikmis ve darbelerden cok ciddi bir sekilde zarar gören biri olarak,sunu ifade edeyim özellikle idam talebi heleki bunun bir kadindan gelmesini anlamakta zorlaniyorum,tabiiki bu darbeyi yapanlar en agir bir sekilde cezalandirlmali,ama bunun karsiligi idam degil ve dunyanin hic bir yerinde idamlar cözül olmamistir,tersine kanayan bir yara olarak yillarca sürer..bir diger konuda bu tür zamanlar en bulanik zamanlardir iyi ayirt etmek gerekiyor hukuku iyi isletmek gerekiyor...cünkü demokrasi denilen kavrama herkesin ihtiyaci vardir,eger bir solcuya haksizlik yapiliyorsa islamcida bunun karsisinda olmali,islamciya haksizlik yapiliyorsa solcularda karsi gelmeliler..
0

Beitrag gepostet am 26.07.16, 13:43 @xburcu Nr.: 57 Antworten

burcu hanim,insanlarin birbirinin giyimi uzerinden degerlendirmek cok yanlis bir yaklasim,iste turban takanlar geridir gericidir gibi yaklasimin dogru olmadigini dusunuyorum,bir digerinin acik giyinen kadinin hayat hakkina müdahalesini,acik giymis bu kötü kadindir yaklasimininda dogru olmadigini ve burda taoplumun birbirine karsi ne kadar ön yargilarla hareket ettiginin kanitidir..
konfucusun bir lafidir derki toplumdaki ön yargilari parcalamak atomo parcalamaktan daha zordur..
   yine idam meselesine gelecem istedigim hic kimsenin idami dillendirmemesini öneririm..ki bakin idam geri getirilse bile tr de hukuk hic bir zaman geriye dogru islemez yani bu darbe girisimcilerine idam vermek mümkün degil,ancak bundan sonra yapilanlara idam verebilirsiniz..
0

Beitrag gepostet am 26.07.16, 14:38 @odyseuss Nr.: 58 Antworten

Masallah bizim türk milleti cesur oldugu kadar çokta zekidir o an insanın aklına hiç gelmeyecek şeyler yapmışlar mesela tankların egsoz borusuna giysilerini tıkamışlar egsoz dumanı tankın içerisine dolmus hainler bogulmamak icin cıkmıslar : )) biriside boyacıymış önlerini göremesinler diye tankın camlarını boyamış : )) münübüs şoförü tankı ele geçirdikten sonra hayatında ilkkes tank kullanmış kışlaya götürmüş bunun gibi birçok akıl almaz zeka üstünlügü ve cesaretle hainlerin karşısında durmuslar helal olsun vallahi 
0

Beitrag gepostet am 26.07.16, 14:56 @_asil_ Nr.: 59 Antworten

evet ya biz böyle iyiyiz aile gibiyiz her ailede aykırı insanlar vardır kavgada olur tartışmada olur nasılki dışardan birileri ailemize saldırdıgı zaman bütün aile bir olup o kişilerin nasılki agızlarının payını veriyorsak ülkemiz içinde böyledir biz kendi içimizde yeri geldiginde birbirimizle didişiriz ama söz konusu vatan olunca kimseyede fırsat vermeyiz
0

Beitrag gepostet am 26.07.16, 15:55 @xburcu Nr.: 60 Antworten

merhaba  hanimefendi  no. 82 deki  yorumunuza  izninizle  altina  imzami  atiyorum.  bu  fetö  örgütünün  kimlerin  tasaronu  oldugu  acikca  ortaya  cikmistir.  burada  dikkat  edilmesi  gereken   türkler  ve  müslümanlar   düsmanimin   düsmani  dostumdur  diyecek  diger  ser  odaklarini  iyi  takip    etmeliler.   bu  bir  darbe  degildir.  türk  milleti  ve  müslümanlari  felc  etme girisimidir.  devlet  ve  halk   cok  iyi  bir  silkeleme  hareketiyle  cevap  vermistir.  önemli  olan  bünyedeki  cerahatin  iyi  temizlenmesidir  yüce   Allah  türk  milleti  ve  müslümanlarin,   mazlumlarin   yardimcisi  olsun  insaAllah.
-----
insan bitki hayvan
0

Dieser Beitrag wurde gesperrt!