121 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 16.07.16, 16:58 Nr.: 1 Antworten

15 temmuz 2016 demokrasi bayramı
türkiye cumhuriyeti ikinci kez tıpkı kurtuluş savaşındaki gibi tek yürek tek yumruk din dil ırk türkü kürdü alevisi gözetmeksizin hep birlikte türkiye için türkiyenin gelecegi için demokrasi için hep birlikte olup ülkemizi yok etmeye çalışanlara karşı çıkıp ülkemizi birkez daha düşmanların elinden kurtarmış olup bugünü tarihe altın harflerle yazacak kahramanlık gösterdiler ALLAH hepsinden razı olsun ve tüm dünya birkez daha görsünki türk halkı en ufak bir tehtidde bile omuz omuzadır hiç kimse bizi bölemedi bölemicekde umarım bu olaylar hakkında daha ılımlı paylaşımlarla katkıda bulunursunuz hepimize geçmiş olsun.
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 17:05 @kararsiz-esmer Nr.: 2 Antworten

ve bu olaylar sonucunda canlarını yitiren askerimize polisimize ve sivil halkımıza ALLAHtan rahmet yaralılarada acil şifalar diliyorum dünden beri ülkemin heryerinde ezanlar selalar okunuyor asla ve asla bilsinlerki bu ülkede her daim ezan dinmeyecek bayrak inmeyecek rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 17:19 @kararsiz-esmer Nr.: 3 Antworten

Bu ülke gecmisteki darbelerden cok cekti. .... bundan sonra hic bir güc bu millete tekrar o günleri yasatamaz. ... dün gece olanlar bu ülkede artik darbe dönemlerinin sonsuza dek tarihe gömüldügü gündür ve bunu halk basarmistir. ... bu ülkeyi karistirmayi hedefleyenler en agir sekilde cezalandirilmalidir ve cezalandirilacakdir ...burasi türkiye misir degil bu devirde okadar kolay degil bu tür seyler vatan ne demek dün güzel bi örnegini gördük! !!!
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 17:30 @creative Nr.: 4 Antworten

eski darbeleri yaşayanları dinledim ozamanlar darbe oldugunda halk kapıları skıca kilitleyip perdelerini çeker evlerine saklanırmış bizlerede bulaşmasın diye evlerden insanları toplayıp götürürlermiş ve diyorlarki şuanki türk halkı kadar kahraman bir mıllet yoktur devletine ülkesine sahip çıktı kaptırmadı fırsatçılara bu vatanı helal olsun türk milletine
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 17:32 @asri Nr.: 5 Antworten

amin.. bu ülke çokk bagdireler atlattı bunuda atlatacak inşallah sadece araplarmı tüm dünya gördü türkün gücünü en ufak bir tehditte bile tek yürek oldugumuzu anladılar elhamdulillah
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 17:41 @kararsiz-esmer Nr.: 6 Antworten

Iste bunun icin bati hep ayrimcilik tohumlari ekmeye calisiyor bu ülkeye türkü kürdü alevisini vs yi birbirine kirdirmaya calisiyor cünkü birlik olunca. kimse karsisinda duramiyor! !!gecmiste darbelerle hep önü kesildi bu ülkenin nezaman basini kaldirsa bi darbe daha insanlar cok acilar gördü cekti! !! Ama millet uyandi cani pahasina da olsa karsi durdu. .. simdi alman tvlerine bakiyom da nekadar üzülmüsler darbe olmadi diye inanilir gibi degil .... bide cikip demokrati den dem vuruyorlar iki yüzlü topluluk! !!!
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 19:06 @kararsiz-esmer Nr.: 7 Antworten

merhaba.  umarim  milletimiz  dün  göstermis  oldugu  dayanismayi  ilelebet  sürdürür.  yasadiklarini,   gördüklerini,  iyi  degerlendirir.  cünkü  bu  olay  silahli  kuvvetlerden  bir  gurubun  isi  degil   bu  olay  ic  ve  dis  odaklarin birlikte   planladigi  ve  henüz  bitmedigini  unutmayalim.  halkin  direnisi   ser  odaklarinin  planini  bozmustur ve  sadece  geri  cekildiler  bu  olayin  bittigi  anlamina  gelmez.  türk  halki  her  zamankinden  daha  duyarli  olup  güclü  birligini  hep  diri  tutmali.

Allah  Türk  milletinin  ve  bu  milleti  anlayip  sahip  cikan  kardeslerimizin  yardimcisi   olsun.   seytana  müridlik  yapanlarinda  belasini  versin.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 19:14 @kararsiz-esmer Nr.: 8 Antworten

hepinize ayrı ayrı çok tşkediyorum hepimiz ayrı fikirlere ayrı düşüncelere sahip insanlarız ama söz konusu vatan olunca hepimiz aynı dilden konuşuyoruz sagcısı solcusu hepimizin tek istegi bir an önce hayinlerin yakalanıp gereken cezayı almalarıdır türkiye demokrasi ülkesidir ve öyle kalmaya devam edecek ALLAHa emanet olun
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 19:35 @kararsiz-esmer Nr.: 9 Antworten

Yazacak o kadar coksey varki....
Inan bana yazdim..yazdim  geri sildim....
her neyse allah birlik ve beraberligimizi bozmasin insallah...
Her zaman her yerde darbeye karsiyiz...yasasin demokrasi...

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 19:49 @kararsiz-esmer Nr.: 10 Antworten

Gücümüzü,kuvvetimizi,beraberligimizi bir daha gösterdik
güzel Allahim Insallah dogrudan yana olup yardim eylesin bize
buna benzer seylerin daha olacagini unutmayip direnmeye devam edecegiz
Müslüman aleminin temsilcisi olarak,Türk halkimiz tek yumruk bunlara firsat vermeyecek
icten ve distan gelen bu kötülüklere Allahim firsat vermesin Insallah.
iyi aksamlar.
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 20:07 @kararsiz-esmer Nr.: 11 Antworten

slm can her zaman darbeye karsiyiz son dönemlerde türkiyede o kadar insan öldürüdü hatinden fazla polis asker halk sivil toplum birbirine girdi vuran vurana kiran kirana öldüren öldürene allah hic bir zaman bir daha buyle acilari göstermesin hic bir zaman anna baba baci kardes dost es acilar icinde kalip kivranmasin  göz yaslari dökülmesin          ve hayirli gün dilerim
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 20:22 @kararsiz-esmer Nr.: 12 Antworten

dün gece TÜRK insanin tanklarin önüne yattigini,silahlarin üzerine gittigini kitleler halinde gördük,vatanin birligi bütünlügü icin bu ülke insanin canini hice saydigini tüm dünyaya bir kez  daha gösterdik.
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 20:48 @pusu_vadi Nr.: 13 Antworten

dün türkiye icin kabus dolu bir geceydi,cumhurbaskanina süikast girisimi,meclisin bombalanmasi,genelkurmaya yapilan baskin,özel harekat  daire baskanliginin bombolanmasi,bazi askerlerin sivil  halka ates acmasi .. askerimizi polisimizi karsi karsiya getiren tüm bu hainlerin allah belasini versin bu ülke üzerinde hain planlari olanlarin allahim kökünü kurutmamiza yardimci olsun...
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 21:00 @pusu_vadi Nr.: 14 Antworten

yazık çok yazık hepsi üst düzey komutanlar hepisi saygıdeger insanlardı hudutlarımız onlara emanetti şimdi ezik çıplak rezil bir duruma düştüler sandılarki eskiden oldugu gibi gece yarısı darbe yaparız trt yi ele geciririz bildiri yayınlarız halka sokaga cıkma yasagı koyarız halk buna uyar ve sabahın ilk ışıklarında ülke askerin eline gecer sonrası vahim.. ama hesap edemedikleri birşey vardı artık türk milleti eskisi gibi cahil korkak degil ne devletimizi teslim ederiz nede vatanımızı.
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 22:36 @kararsiz-esmer Nr.: 15 Antworten

bu sitede ve bu konuda asla ve asla pravakasyon içerikli yorumlar ve konular istemıyorum gün birlik olma zamanıdır kişisel düşüncelerinizi suan bırakın ve tüm türkiyede oldugu gibi sagcısı solcusu hep birlikde olup kınadıgı gibi bizlerde bu hainligi lanetlemeliyiz..
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 22:49 @_defter_ Nr.: 16 Antworten

bosver işte böyleleri hain pislkler zorlarına gidiyor turkıyenın birleşmesi tek yürek olmasını çekemeyen soysuz bunlar uzatmaya gerek yok ceza aldı
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 22:55 @_defter_ Nr.: 17 Antworten

ben kürdüm diyor ve küfür ediyor kurban olsunlar kürtlere böyle ne oldugu belirsiz soysuzlar şuan dogusu batısı tek yurek yan yana böyle hayinlerde site site gezip ortam bozarlar kimsenın gazına kışkırtmalarına gelmiyoruz hepimiz tekiz
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 23:00 @azr-a Nr.: 18 Antworten

dosta güven düşmana korkudur bu canım tüm dünya bir kez daha şahit olduki söz konusu vatan olunca türkiyede yaşayan herkes kim olursa olsun herzaman yanyana omuz omuzadır bölemediler bölemicekler ve bundan sonra artık buna cürret bile edemiyecekler bu güzelim vatanı bölmek isteyen ümmeti muhammedin ve insanlıgın huzurunu bozan ALLAHın gazabına ugrasın aminn..
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 23:16 @_asil_ Nr.: 19 Antworten

aynen bacım aynen izliyorum ve görüyorum ve gurur duyuyorum türk olmaktan bu ülkede yaşamaktan elhamdulillahhhh rabbimize şükürler olsunki tüm halkımız bu oyuna gelmedi ve bu oyunu bozdu hiç kimse yapmadı bunu polisden askerden siyasetcilerden önce halkkkk başardı bunu halk yaptı teslim etmedi ülkesini hayinlere ALLAH razı olsun cümlesinden..
0

Beitrag gepostet am 16.07.16, 23:43 @kararsiz-esmer Nr.: 20 Antworten

yüreğine sağlık kardeşim güzel yazmışsın. harfi harfine katılıyorum yazına.
dünyanın bütün darbecileri gelse Türk halkını yenemez buda böyle biline.

-----
kurşuna gerek yok bakışlarım varya..!
0

Dieser Beitrag wurde gesperrt!