36 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.07.16, 17:37 Nr.: 1 Antworten

suriyelilere vatandaşlık verilmesi ve sınavsız memurluk verilmesi
0

Beitrag gepostet am 10.07.16, 17:39 @erdemce Nr.: 2 Antworten

0

Beitrag gepostet am 10.07.16, 17:42 @erdemce Nr.: 3 Antworten

0

Beitrag gepostet am 10.07.16, 18:46 @asri Nr.: 4 Antworten

kesinlikle verilmemeli kesinlekle türkiyeden gitmeliler
0

Beitrag gepostet am 10.07.16, 18:56 @asri Nr.: 5 Antworten

aynen türk gençleri sınavla üniversiteye alıncak bunlar direk memur olucak kendi vatanını satıp kacanlar bizim vatanımızda bizim kimligimizi alamaz
0

Beitrag gepostet am 10.07.16, 20:19 @erdemce Nr.: 6 Antworten

slm erdemcim suriyeli vatandaslik ve sinavsiz memurluk verilmesi onu bastakiler bilir hem suriyeli insanlarin ülkesine saldirmislar savas cikmis o insanlar zaten ellinde geldigi kadar savasiyor ama cogu dis ülkelere kacti sularda gemilerde kara yollarda 100 binlerce insan öldü ana baba kardes baci coluk cocuk nine dede cogu öldü bunlar nere gitsin ve ülkesinde savas var bu insanlar hangi ülkeye karsi savascak bir tarafta isid vuruyor bir tarafta rusya amerika almanya firansa bu toplum kimlere karsi savassin zaten ülkelerinde olmuslar hem bu kadar merhametsiz olmayin acimasiz olmayin sonucta insanlar herkesin nasil cani varsa onlarinda cani var bence vatandaslik verilsin nere ait olduklari beli olur
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 10.07.16, 20:47 @erdemce Nr.: 7 Antworten

hocayi sonuna kadar dinleyin adam gercekten cogunu dogru diyor amerika hic bir multici icine almadi hemen 3 milyon multici var türkiyede ginede bakiyor
-----
0

Beitrag gepostet am 11.07.16, 00:33 @erdemce Nr.: 8 Antworten

merhabavatandaslik meselesi yanlis yöntemle tartisiliyor,birileri vadandas yapalim derken aslinda insani yanindan cok oy devsirme olarak görüyorlar aslinda yapilan popülizmdir...bence meseleye daha derin bakmak gerekiyor,esati begeniriz yada begenmeyiz ama o toplum bir sekilde yasiyordu suriye topraklarinda,ama ne yazikki basta abd ve avrupanin kapitalist ülkeleri ve buna turkiyede dahil esati yikmak icin oradaki islamci örgütleri desteklediler ne yazikki isid böyle hayat buldu,simdide demokrasi havarileri suriyeyi kurtarmaya  calisiyorlar gecmiste irakta yapilanlar gibi,libyada yapilanlar gibi...türkiyede dahil hicbirinin insani bir yardim yaptigina inanmiyorum tamamen paylasim savaslari alan savaslaridir..
   aslolan suriyedeki savasi bitirip suriye halkinin tekrar birarada yasama iradesini göstermektir,savastan kacan insanlar magdur yapacaklari birseyleri kalmadi bir yerlere siginmak zorunda  kaldilar,reddiye uzerinden mantik yürütmek dogru degil,o halkinda yasamaya ihtiyaci var onlarin yerinde sende olabilirdin bende olabilirdim biraz empati....
0

Beitrag gepostet am 11.07.16, 04:57 @bizimel Nr.: 9 Antworten

Burda konu suriyeli kizmak degil onlara tc vatandasligi verilmesi ve sinavsiz direk olarak memurluk universiteye giris bu tur olanaklarin verilmesini konusuyoruz benim gencim herseye sinavla girecek yillarca atama bekliycek gidicek askere sehit olacak bunlarda tr sefasini surecek
0

Beitrag gepostet am 11.07.16, 05:01 @gelenekci Nr.: 10 Antworten

Onlara kim ne vaat vermis umrumda degil git vatanina aslanlar gibi savas öleceksende vataninda öl goruyoruz zıpkın gibi delikanlilar buralarda hava atacagina git memleketine mermi at bayramda çoğu suriyeye bayramlasmaya gittiği hani sAvaş vardı bunlar anca bizi somursun
0

Beitrag gepostet am 11.07.16, 10:07 @erdemce Nr.: 11 Antworten

erdemcim benim oturdugum dayrede karsida evler yapiyorlar insata calisan isciler gecen sordum sizler nerelisiniz dedim suriyeliyiz dedi dedimki niye memleketinizde calismiyorsunuz hangi memleket hangi ülke bizleri yürdümüzdan etiler ortada kaldik hata bu kisilerin cogunun anasi babasi yada bacisi yada kardesi yada esi cocuklari öldürülmüs anlatinca yüregim parcalandi allah kimseyi vatanindan yürdündan etmesin  almanya yabancilari buyle ücüz calistiriyorlar hic bir alman asla zor isleri yapmaz bunu herkes bilir
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

suriyelilere vatandaşlık verilmesi ve s...