80 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.06.16, 19:35 @dick Nr.: 21 Antworten

Bluttest
bak dick arkadas islamla asla istemem...sonu burak otacagi inanki o tas devrine döneriz..
sana birsey diyemmi görüyormusun kactane arap devleti var?? 
normalda konustuklari kadar isesydiler israili bogarlardi  fakat nerde o akil??? o kücücük bir devlet bir kedinin fareyle oynamasi gibi oynuyor.. bir Basar Esedi yem olarak kullandilar.. kendileri koltuklarinda ve 40 kariyla Marbellada SE* ve ickileriyle gövde gösterisi yaparken mazlum insanlar acliktan hastaliktan ölüyor...osmalida bir zamanlar dünyanin 1/3 ne sahip bir imparatorluktu...ne oldu ??
arkadasim sabah aksam dua edecekseniz Atatürke dua edinki anadolu ve Trakyaya sahip cikildi.. bugünkü zihniyetle ic anadoludan hic bir sey kalmazdi.

yoook arkadas türkiyenin bu insanlarla oluncaya kadar istemem..
bence cok acik ve samimi 

-----
insan olabilmek bir sanattir
0

Beitrag gepostet am 10.06.16, 19:57 @mehriban Nr.: 22 Antworten

Bluttest
mehriban can  inanki en cok bagiran veya ben dinciyim , neden oruc tutmuyorsunuz, ben milliyetciyim diyenlerin cogunun gecmisi ya hiristiyandi yada baska milletlerden türkiyeye gelip siginmadir!!! samimiyetle söylüyorum benim tanidigim arap,bosnak,arnavut,kürt,ve  gürcistanli inanki en büyük bayraklarla gezer ve en sesli olanlardir.
bazen inaki cok isterdim herkesin bu DNA testi yada baskalarinin dedigi gibi hangi kana mensub cikacaklarina cok hayran kalirdik..

ben buraya Bülent Ceylanin hayrani oldugum icin bu basligi verdim bak nelere düstük.. nereden nereye?zaten ben futbolu seven biri oldugum icin bu aksamdan sonra artik zamanda bulamayacagim .... yazik bu kaybettigimiz zamana.... yapilacak daha cok güzel seyler varken...sorry
zaten sen daima oldugun gibi görünür ve öyle kalmak umuduyla selamlar

-----
0

Beitrag gepostet am 10.06.16, 20:05 @dick Nr.: 23 Antworten

Bluttest
arkadasim ben sana nasil anlatayim? gerci arapca, kürtce ve az süryanimcede vardir..
evet anadoluluyum..islami bir Türkiyeyi istemiyorum...fakat tengirci diniyle olsa keske ayirim olmadan Türkiyenin büyümesi benim büyümem anlaminada gelecek...
ich hoffe das du  mich verstehst.....
inanki en fazla FENERBAHCENIN  BÜYÜMESINI ISTERIM
benden bu kadar artik futbol vakti

-----
0

Beitrag gepostet am 10.06.16, 20:12 @femefatale Nr.: 24 Antworten

Bluttest
selam femme Sie haben recht. Ich denke gennau wie sie. Es war bestimmt nur ein Heilplaster sonst nicht...
aber das Video mit dem Bluttest es ist Wahr !!!

-----
0

Beitrag gepostet am 10.06.16, 20:18 @femefatale Nr.: 25 Antworten

Bluttest

Erdogan verwendete wie schon zuvor einen Begriff ("kani bozuk"), der sowohl als "charakterlos" als auch als "verdorbenes Blut" übersetzt werden kann. Der Staatschef betonte, er habe den Begriff nicht in seiner biologischen Variante und vor allem nicht rassistisch verwendet. "In unserer Kultur bezieht sich der Begriff 'kani bozuk' auf den Charakter."

Am Sonntag, drei Tage nach der Abstimmung im Bundestag, hatte Erdogan aber auf Blutproben jener türkisch-deutschen Abgeordneten bestanden, die für die Resolution gestimmt hatten. "Ihr Blut muss durch einen Labortest untersucht werden", forderte er und stellte damit ihre türkische Herkunft in Frage.

-----
0

Beitrag gepostet am 10.06.16, 20:35 @christian1 Nr.: 26 Antworten

Bluttest
güzel yorumun icin cok cok sag ol
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 10.06.16, 20:39 @femefatale Nr.: 27 Antworten

Bluttest
sisyphos? ja manchmal möchte ich gerne so schwimmen ohne endeckt zu werden ...   kann nicht mich leugnen...respekt sie haben was drauf 
-----
0

Beitrag gepostet am 10.06.16, 23:53 @dick Nr.: 28 Antworten

Bluttest
dick arkaasslarla mac izldik gene burdayim.
ya dick burada benim ne oldugumu bildigini saniyordum. Gene söyleyim ben süryaniyim... gecenlerde kölndeki bir süryani ailede konusurken zannettimki benimde süryani oldugumu  biliyorsun diye hic aklima gelmedi.Fakat buradakiler hepsi bilir....
yani bendeki aile agacindan anladigima göre ailemizin 1820den tarihimiz vardir.

-----
0

Beitrag gepostet am 11.06.16, 00:03 @-maho Nr.: 29 Antworten

Bluttest
maho aldirma arkadas burasi sanal,
iyiki burada bizim fb,twiter ve diger siteler kapanmiyor. baska  devletlerde coktan silinirdin...nedenide görüs farkliligi  silinmedigimize sükürler.
Gott sei dank wir leben in ein demokratisches souveränen Staat
das wir unsere meinung äusern können

-----
0

Beitrag gepostet am 11.06.16, 00:10 @dick Nr.: 30 Antworten

Bluttest
tesekürler bil mukabele...
bence insanlar konusa konusa anlasinlar .. zaten heppimiz ayni renk i sevseydik tek renkli bir dünyada yasardik.cok SIKILIRDIK

-----
0

Beitrag gepostet am 11.06.16, 00:26 @asri Nr.: 31 Antworten

Bluttest
asr bak biz hep buradayiz mesel ikimizin düsüncemiz apayri... fakat insan konustugu kadar baskalarinada bu hakki vermesi lazim.lütfen bugünün daha yarini ve insallah gelecegide var...fakat sana bunuda demekten kendimi tutamiyorum. sorry du bist auch nicht ohne  yani senin görüsünden hic bir pay vermeden baskalarinin senin dediklerinide begenmeyebilir...dedigin gibi  respektle karsilaman lazim ... herppimiz icin gecerlidir

-----
0

Beitrag gepostet am 11.06.16, 00:38 @asri Nr.: 32 Antworten

Bluttest
neyi kopya ettim ekledim ?

-----
0

Beitrag gepostet am 11.06.16, 00:48 @-maho Nr.: 33 Antworten

Bluttest
maho inanki eskiden burada istedigim her nikin nereden geldigine dair ve hngi IP-adresiyle girildigini cok tanik oldum .. cünkü arkadasim bir defa beni masasina dvet etti bana bir nick ver sana söyleyeyim kimin nerden geldigini IP-dresinin nereden oldugunu... bende bu firsati kullandim ve  muhttap oldugum arkadasin evinin TEl nr.ve cok seyleri ögrendim. hatta ona karsi kullanmaktan son anda arkadas isinden olmamasi icin prgrama daha ellemedim... zaten baskalarinin özel hayati kimseyi ilgilendirmez....o dedigim arkadaslarin nerde kaldiklarini hala biliyorum....fakat yemin ettim...bir daha asla öyle yolsuzluklara gitmem...
fakat herkes istedigi kimsenin hangi adresten geldigini cikarabilir..
herseyin bir yolu vardir...fakt bence hiiic degmez

-----
0

Beitrag gepostet am 11.06.16, 00:53 @dick Nr.: 34 Antworten

Bluttest
arkadas 4 yil önceydi bu olanlar... cok smimi tanidigim biri vardi. 10.sinifta arkadasimdi...o kanunu secti ben ise yalniz meslek okuluna.
o biryerlere ulasti... onlarda öyle bir program var..baska bir zamaan.. burada aciklamak bile gerci iyi olmuyor

-----
0

Beitrag gepostet am 11.06.16, 01:03 @dick Nr.: 35 Antworten

Bluttest
evt Datenschutz... iyi birseydir
-----
0

Beitrag gepostet am 11.06.16, 01:12 @-maho Nr.: 36 Antworten

Bluttest
evet almanyda yasayanlar yalniz yazabilir
-----
0

Beitrag gepostet am 11.06.16, 01:22 @-maho Nr.: 37 Antworten

Bluttest
desene dickle beraber masadaydin
-----
0

Beitrag gepostet am 11.06.16, 01:48 @dick Nr.: 38 Antworten

Bluttest
iyi geceler arkadas
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Bluttest