36 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 01.06.16, 13:12 Nr.: 1 Antworten

Maziye bir bakiver
Uzeyir Lokman Çaycis Foto.u

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 01.06.16, 13:13 @babey Nr.: 2 Antworten

Maziye bir bakiver
Uzun sözün kisasi budur...Fazla söze ne hacet...kiymetini bilelim yeter..

-----
0

Beitrag gepostet am 01.06.16, 15:09 @babey Nr.: 3 Antworten

Maziye bir bakiver
abi iste bu gazeteleri okuyup deli olmamak elde degil..basliga bakarmisin FETIHTEN MEDET UMUP,cumhuriyeti karalayanlara tarih dersi.......rezillik devam ediyo,osmanli  100 yil önce memeleketi isgal devletlerine birakip kacti...istanbulun önemini ,fetihin  önemini,osmanliyi atalarimizi bu derece kötülemeye kimsenin hakki yok....atatürkün  bu millet icin önemini  yerini degerini tartismam ...ama senin gazete diyoki osmanli kacti atatürk kurtardi,,,bu atatürk herhalde kurtulus savasindaki adamlari amarikadan rusyadan getirmedi...yaw arkadas halk ayni halk ,osmanli olmus türkiye ..ama halk  yine ayni ...sen atalarini nasil inkar edersin....osmanli halki vermistir bu mücadeleyi kazandiktan sonrada cumhuriyet kurulmus...neden simdi bize böyle oyunlar oynaniyo,osmanlida biziz türkiyede biziz...fatih sultan mehmette benim atatürkte benim...bu haberler neyin nesi böyle .. fetih 1453 olayi cag atlatip kapatan olay dünyayi dize getiren fatihin askerleri gururumuz istanbulu bize kazandirmislar..kimse kusura bakmasin  bunlar iste vatan haini .bu haber elestiri degil bu haber hakaret ..ingiliz bunlar bu ülkede oyun oynayanlarin masasi gazeteler....
0

Beitrag gepostet am 01.06.16, 16:09 @meleks Nr.: 4 Antworten

Maziye bir bakiver
ben yazimda ne diyorum atatürkte benim  fatih sultan mehmette benim...osmanli kurulup devaminda türkiyeyle devam eden bu sürecte basimiza gelen her devlet adami,bu ülkeyi satti gibi gösteren zihniyete ben karsiyim,bu cikarlarina uymayanlarin yaptigi haberlerdir..atatürkü sevmeyenler olabilir,bu gayet normal,keze erdoganida sevmeyenenler var...ama benim kizdigim ve bu gazetelerin haberlerinde gördügümüz gibi , ayni halka biri kacti biri kurtardi gibi haber yapmasi,,fetihden medet umarlar gibi yaziyla gecmise  hakeret etmeleri önemsiz göstermeleri..tarih sana göre geride kalabilir ama GECMISI OLMAYANIN GELECEGI OLMAZ:..
0

Beitrag gepostet am 01.06.16, 17:58 @meleks Nr.: 5 Antworten

Maziye bir bakiver
akitten bir kac örnek verebilirmisin bana atatürke attigina dair veya baska gazete olabilir hic fark etmez...attiyo diyosan vardir bildigin okudugun veya intternette bununla ilgili seyler bir bak bakalim,eger bulursan buraya koyarsan bende ona göre yorum yapacam buyur bekliyom seni
0

Beitrag gepostet am 01.06.16, 18:31 @meleks Nr.: 6 Antworten

Maziye bir bakiver
atatürkü koruma kanunu  31 temmuz 1951 kabul edilmis ve türkiye cumhuriyeti kanunudur...sen akitii veya baskalari ne diyo onu birakta SEN SIZIN CUMHURIYET VE SÖZCÜ gazetelrinin yayin yönetmeni CAN DÜNDAR efendi,cok sevdikleri atattürk hakkinda yaptigi belgeseli önce bir izle derim...ben buraya bile koyamiyorum atattürk hakkinda söylediklerine..,,ben simdi 2 dakkalik can dündarin atatürkle ilgili bir konusmasi var bu belgeselle ilgili koysam buraya can dündarin yüzüne tükürürsün....bunlari var nette izle....ben dedigim gibi ne atatürkü nede fatihi elestiren bu zihniyetlere hic birini yedirmem...sen gitmisin akitten ondan sundan bahsediyon...
0

Beitrag gepostet am 01.06.16, 19:04 @babey Nr.: 7 Antworten

Maziye bir bakiver
slm can güzel forum acmisin benim tek bildigim türkiyede bir lider vardi oda müstafa kemal atatürk türkiyeyi kurturan atatürk simdikilere bak cebinden baska bise bilmez oldular osmanlik nerde kaldi yok oldu bastakiler cebin derdinde ne dolmaz cepmis be
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 01.06.16, 19:42 @babey Nr.: 8 Antworten

Maziye bir bakiver

1. Atatürk bu yüzyılın büyük insanlarından birinin tarihi başarılarını Türk halkına ilham veren liderliğini modern dünyanın ileri görüşlü anlayışını ve bir askeri lider olarak kudret ve yüksek cesaretini hatırlatmaktadır... Çöküntü halinde bulunan bir imparatorluktan özgür Türkiye'nin doğması yeni Türkiye'nin özgürlük ve bağımsızlığını şerefli bir şekilde ilan ve o zamandan beri koruması Atatürk'ün Türk halkının işidir. Şüphesiz ki Türkiye'de giriştiği derin ve geniş inkılaplar kadar bir kitlenin kendisine olan güvenini daha başarı ile gösteren bir örnek yoktur                                                                                                                                                                   
  2.                                                                                                                                    

-----
0

Beitrag gepostet am 01.06.16, 19:59 @babey Nr.: 9 Antworten

Maziye bir bakiver

Ey milletim
Ben Mustafa Kemal'im
Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim
Hala en hakiki mürşit değilse ilim
Kurusun damağım dilim
Özür dilerim

Unutun tüm dediklerimi
Yıkın diktiğiniz heykellerimi

Özgürlük hala
En yüce değer
Değilse eğer
Prangalı kalsın diyorsanız köleler

Unutun tüm dediklerimi

Yoksa çağdaş medeniyetin bir anlamı
Ortaçağa taşımak istiyorsanız zamanı
Baş tacı edebiliyorsanız
Sanatın içine tüküren adamı

Unutun tüm dediklerimi

Yetmediyse acısı şiddetin savaşın
Anlamı kalmadıysa
Yurtta sulh dünyada barışın
Eğer varsa ödülü silahlanmayla yarışın

Unutun tüm dediklerimi

Özlediyseniz fesi peçeyi
Aydınlığa yeğliyorsanız kara geceyi
Hala medet umuyorsanız
Şıhtan şeyhten dervişten
Şifa buluyorsanız
Muskadan üfürükçüden

Unutun tüm dediklerimi

Eşit olmasın diyorsanız kadınla erkek
Karaçarşafa girsin diyorsanız
Yobazin gazabından ürkerek
Diyorsanız ki okumasın
Kadınımız kızımız
Budur bizim alın yazımız

Unutun tüm dediklerimi

Fazla geldiyse size
Hürriyet cumhuriyet
Özlemini çekiyorsanız
Saltanatın sultanın
Hala önemini anlayamadıysanız
Millet olmanın
Kul olun
Ümmet kalın
Fetvasını bekleyin şeyhülislamın
Unutun tüm dediklerimi
RAHAT BIRAKIN BENİ

-----
0

Beitrag gepostet am 02.06.16, 00:57 @babey Nr.: 10 Antworten

Maziye bir bakiver
Istanbul dahil olmak üzere osmanli fethettigi tüm yerleri birakmistir,Bu  gün bizim sahip oldugumuz istanbul,un fethini konusacaksak onu da yine ATAmiza borcluyuz. Zira osmanli Istanbulun sembolik anahtarini Ingilizlere vermistir..
Cumhuriyet düsmanlari ve Atatürk düsmanlari kendi öz Atasina küfrederken kimse bunlar vatan haini demiyor, Eger ben osmanliya dil uzattigimda vatan haini oluyorsam eyvallah...
Bu gün seriati savunmak veya dinin devlet kurumlarina hükmetmesi,laikligin olmadigi bir Türkiye
Karanlik bir Türkiyedir.
Eger osmanli son döneminde ülkeyi düsmana teslim edip Atatürkü vatan haini ilan etmis ve öldürülmesi icin ferman cikarmissa....Ben osmanli da benim diyemem.
Mustafa kemal Atatürk,ün selanikte dogmus olmasina dil uzatanlar Tarihi iyi okusunlar ki..
Osmanli padisahlarinin anneleri hep yabancidir...
Evet fetihi Osmanli yapmistir ama sonra Istanbulu ingilizlere teslim eden de yine osmanlidir..

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Maziye bir bakiver