82 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.05.16, 04:20 Nr.: 1 Antworten

sehitlerimiz ve politika
vatan bayrak kutsaldir mehmet akifin dedigi gibi bastigin yerleri toprak diyerek gecme,düsün altinda binlerce kefensiz yatani..askerlerimizin tek düsüncesi bu vatan ropraklarinin savunmasiydi.. nasilki bundan önce atalarimiz bize bu topraklari kanlarini canlarini vererek emanett etmislerse suan askerlerimizde bu emanette canlariyla sahip cikmislardir..sehitlik kutsaldir allah hepimize böyle bir amac ugrunda ölüm nasip etsin,sehitlerimizin mekani cennet olsun.....                                                                      ÜZÜLÜYORUM,görüyorumki bazilari sehit haberleri üzerinden siyaset yapma igrencligi yapiyolar,,( zengin cocuklari gitsin,sehit varken dügün,sehitler akp yüzünden,her gün sehit geliyo gibi)....                                                                                                                 peki bu haberleri yazan gazeteler basin yayin sosyal medya neye hizmet ediyo,bu haberleri okuyan askerlerimiz icin neden bosu bosuna sehit oluyonuz demiyemi getiriyo?       BU haberleri yapanlar benim icin pkk dan daha adi dir nedenmi, bir yilda 6 binden fazla kayip vermis hala direnmekten bahsediyo savasi kaybedeceklerini bile bile  bunu yaparken                                                                                                                                 her bir sehidimiz icin canimiz yanarken,suan doguda operasyonlarda olan askerlerimize moral motivasyon vermemeiz gerekirken birileri sehitlerimiz üzerinden siyaset yapiyo yaziklar olsun sizlere diyorum...vatan savunmasinin irki milliyeti partisi hele politikasi hic olmaz,eger bunu birileri yapiyosa bunun üzerinden bir yere varmaya calisiyosa allah bin belasini versinn onlarin...böyle bir dönemde birlik beraberlik mesaji veremeyip,politika yapma geregi duyanlar insaliklarini tekrardan bir kontrol etsin diyorum.......                                                                                    
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

sehitlerimiz ve politika