82 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.05.16, 04:20 Nr.: 1 Antworten

sehitlerimiz ve politika
vatan bayrak kutsaldir mehmet akifin dedigi gibi bastigin yerleri toprak diyerek gecme,düsün altinda binlerce kefensiz yatani..askerlerimizin tek düsüncesi bu vatan ropraklarinin savunmasiydi.. nasilki bundan önce atalarimiz bize bu topraklari kanlarini canlarini vererek emanett etmislerse suan askerlerimizde bu emanette canlariyla sahip cikmislardir..sehitlik kutsaldir allah hepimize böyle bir amac ugrunda ölüm nasip etsin,sehitlerimizin mekani cennet olsun.....                                                                      ÜZÜLÜYORUM,görüyorumki bazilari sehit haberleri üzerinden siyaset yapma igrencligi yapiyolar,,( zengin cocuklari gitsin,sehit varken dügün,sehitler akp yüzünden,her gün sehit geliyo gibi)....                                                                                                                 peki bu haberleri yazan gazeteler basin yayin sosyal medya neye hizmet ediyo,bu haberleri okuyan askerlerimiz icin neden bosu bosuna sehit oluyonuz demiyemi getiriyo?       BU haberleri yapanlar benim icin pkk dan daha adi dir nedenmi, bir yilda 6 binden fazla kayip vermis hala direnmekten bahsediyo savasi kaybedeceklerini bile bile  bunu yaparken                                                                                                                                 her bir sehidimiz icin canimiz yanarken,suan doguda operasyonlarda olan askerlerimize moral motivasyon vermemeiz gerekirken birileri sehitlerimiz üzerinden siyaset yapiyo yaziklar olsun sizlere diyorum...vatan savunmasinin irki milliyeti partisi hele politikasi hic olmaz,eger bunu birileri yapiyosa bunun üzerinden bir yere varmaya calisiyosa allah bin belasini versinn onlarin...böyle bir dönemde birlik beraberlik mesaji veremeyip,politika yapma geregi duyanlar insaliklarini tekrardan bir kontrol etsin diyorum.......                                                                                    
0

Beitrag gepostet am 15.05.16, 11:50 @pusu_vadi Nr.: 2 Antworten

sehitlerimiz ve politika
slm can  yazmiyacaktim ilk basta sehit düsen ve öldürülen tum insanlar ve sehitlerimiz allah rahmet eylesin ve tum ailelerine bas sagligi diliyorum allah hic bir anaya babaya evlat acisi vermesin allah hez zaman yardimcilari olsun birde tek taraf düsünmiyecen iki taraf düsüncen asker vatan ogruna canine ortaya koyur ölüyor ve bastakiler dügün dernek keyfindeler  bunca asker bunca polis bunca halk kimin icin öldürüldü kimin icin yok oldular bir bastakiler icin insan öldü yazik günah degilmi bunca insana bir anna baba evladini yitirmis tabiki feryat edecek isyan edecek allah  kimseye aci vermesin tekral tum askerlerimize allah rahmet eylesin allah analara babalara bacilara sabir versin ve sana hayirli gün dilerim
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 15.05.16, 14:43 @sesleni Nr.: 3 Antworten

sehitlerimiz ve politika
sizin anlamadiginiz konu ney biliyomusunuz,burda mhp lisi falan bir olmus akp ye sehitler üzerinden neden yükleniyo sence ? ben sana cevabini verim onlar bu cözüm süreci hic olmiyackti oradaki ohali baskiyi askeri agirligi hic eksiltmeyecekti hep öldürmeye devam edeceklerdi,yani bunlarin derdi kürt halkinin nefes almamasi,ama akp bu halka her türlü yasagi kaldirmis,pkk belasi bunun arkasina siginmis,bu demek degildirki simdi askerimiz polisimiz oraya o cakllara biraksin, bunlar temizlenecek ordan,bunu yaparkende isterizki sifir sehit verelim...
0

Beitrag gepostet am 15.05.16, 14:48 @mehriban Nr.: 4 Antworten

sehitlerimiz ve politika
bir yanda sehitlerimiz,bir yanda dügün dernek....cumhurbaskanimizin kizi evlendi ama ortada dügün dernek yoktu ortada nikah vardi,eglence müzik vurpatlasin cal oynasin yoktu....iste ben buna kiziyom olayi böyle carpitmalarina...birileride cikmis özel korumalr varmis askerlerimizi niye korumuyolar diyo...devletin tüm üst kismi ordayken koruma nasil olmaz anlamis degilim..iyice sapiklik icine girdi bunlar nerden nasil saldiracaklarini bilmiyolar
0

Beitrag gepostet am 15.05.16, 14:52 @meleks Nr.: 5 Antworten

sehitlerimiz ve politika
o dediklerin varya iste onlarin yüzünden sehit veriyoz...ama bu mücadele yapilirkende kimse sehitlerimiz üzerinden bir yere varmaya kalkmasin,,hem ülkeyi karistirsinlar hemde verilen sehit haberlerinin arkasindan akp yi düsürme hesaplari yapsinlar bunlar iyice vicdanini kaybetmis guruplar...bu mücadele devam edecek belki bir 500 sehitt daha verecegiz ama bunlar artik bizim icin hedeftir..
0

Beitrag gepostet am 15.05.16, 16:00 @pusu_vadi Nr.: 6 Antworten

sehitlerimiz ve politika
Türkiye yi türkiye yapan sehitleri dir!!! Dünyada ugurunda en cok sehit verilen bayrak da sanli TÜRKBAYRAGI AYYILDIZ DIR !!! Vermeye devam ediyor edecekdir de gerekirse de hepimiz ugurunda sehit düseriz ama kimseye boyun egmeyiz. .... hele ki bi kac bin cakal IT sürüsüne asla .... bu ülke canakkale de bi cirpida 250 000 bin sehit vermekden bile cekinmedi yinede boguncu egmedi dürfen dünya nin en büyük donamasini dize getirdi 7 düveli denize döktü. .... bütün sehitlerimiz bizim icin cok degerlidir hic biri de bi hic ugruna sehit olmamistir hepsi bu vatani düsmanlara karsi hainlere karsi savunarak sehit düsmüstür ve en yüce makama erismistir. ... tabi bunu nedemek oldugunu vatan sevgisi olmayan anlamaz onlar ancak hainlikden anlar gevurun usakligini yapmakdan anlar ....
0

Beitrag gepostet am 15.05.16, 16:41 @pusu_vadi Nr.: 7 Antworten

sehitlerimiz ve politika

____Anadolu Türk Yurdu____ 

Bu toprakta doğmuşuz,burada var olmuşuz, 
Bu uğurda can vermiş,kan ile yoğrulmuşuz! 

Tapuludur Türklüğe,bu cennet Anadolu 
Nerye kazma vursan,her yanı şehit dolu! 

Sanmasın dünkü 'haçlı',bunları parçalarız 
Kalk borusu çalınca,yeniden şahlanırız! 

Türk'ü,kürdü farketmez; koşar silah başına 
Yeniden girişiriz 'İstiklâl' savaşına! 

Göğsümüz siper olur,canımız kurban yurda 
Baş vermeye and içtik,hepimiz bu uğurda! 

Dün nasıl ezdi isek,bugün yine boğarız 
Bir ölür, bin dirilir; her gün yeni doğarız! 

Kükreriz,saldırırız; asker,köylü, talebe 
Yetmiş milyon toplanır hemen 'Kocatepe'de! 

Ay-yıldızlı al bayrak; şüheda kanındandır 
Esarete haykırış; Türklüğün şanındandır! 

'Bir damla asil kanda,bin mucize saklıdır' 
Bu topraklar bizlere,ezelden nikâhlıdır! 

Buyursunlar gelsinler,biz herşeye hazırız 
Buralarda biz doğduk,biz yaşarız,biz varız! 

Anadolu Türk yurdu,bütün şehirler,köyler 
Tarihler bizi yazar,türküler bizi söyler! 

Karakterimdir benim; istiklâl ve hürriyet! 
Yaşasın Türk milleti! Yaşasın cumhuriyet! 

Dursun Elmas

0

Beitrag gepostet am 15.05.16, 17:39 @creative Nr.: 8 Antworten

sehitlerimiz ve politika
0

Beitrag gepostet am 15.05.16, 17:48 @creative Nr.: 9 Antworten

sehitlerimiz ve politika
bir vatanimiz bir bayragimiz var diye gurur duyuyosak bu sehitlerimiz sayesindedir...sehitlerimiz varken insan gibi duralim yerimizde kimse bunu saga sola cekmesin bizim icin bir sehidin kani binlerce akp den binlerce cumhurbaskanindan daha önemlidir daha kutsaldir....böyle haber yapan soyu bozuklara verilecek cok cevap var ama tek sunu diyelim bu vatan savunmasinda bizler partiye bakmayiz seve sevede üzerimize düseni yapariz...birileri bu makamin ne derece büyük önemli oldugunu unutmuslar sanirim..
0

Beitrag gepostet am 15.05.16, 18:16 @pusu_vadi Nr.: 10 Antworten

sehitlerimiz ve politika
Evet bir vatanimiz bir de bayragimiz var bayragi bayrak yapan üzerindeki kandir vatan eger ugrunda ölen varsa vatandir. .... baska bi bayrak tanimiyoruz bu vatanda yasayan herkez de sevmek zorunda dir hainlik yapan da cezalandirilacak bu vatanin ekmegini suyunu icip de bu vatana düsman olmazsin sevmek zorunda sin ... birileri cikmis yok birilerinin Ego sundan bahsediyor bi Hain de onlar her Firsat da hükümeti suclamakdan geri kalmaz lar ama pkk ya iki kelime ettiklerini duymazsin cünkü Hain hainden sikayetci olmaz .... cünkü ayni kafadir! !!!
0

Beitrag gepostet am 15.05.16, 18:30 @creative Nr.: 11 Antworten

sehitlerimiz ve politika
adamlardaki mantiga bak niye sehit haberleri geldi diye hükümette hesap sorularmis bunlar gidip pkk ya hesap sorsun,pkk ve yandaslarina desinki,,siz ne yapmaya calisiyonuz,neden hendekler kaziyosunuz diye,,amaciniz bu ülkeyi bölmek mi diye askerimizi sehit ederek vatan topraklarina mi göz dikiyonuz diye ama bakiyoruz bir  kelime yok....bunu birak bide ordaya gözlemci gönderip rapor tutturuyolar neymis askerler yakip yikiyomus...ok yaydan cikti kardesim bunlar ya bitecek ya bitecek...
0

Beitrag gepostet am 15.05.16, 18:39 @bizimel Nr.: 12 Antworten

sehitlerimiz ve politika
amin kardesim,ates düstügü yeri yakiyo bizimde yüreklerimizi..devlet bunu yapti konusup silahlari birakin dedi,ama ihanet gördü , cözümü kalmadi tek yok pkk bitecek buna destek verenlerle savasilacak,sonrada ordaki halka devlet kucak acacak bunun disinda her yol benim icin vatana ihanettir...
0

Beitrag gepostet am 15.05.16, 19:51 @pusu_vadi Nr.: 13 Antworten

sehitlerimiz ve politika
Tam polemige acik bir konu islemissin...
Bazilari konuyla ilgisi alakasi olmayan seyler yazmis...ya sev ya terk et gibi..sacmaliklar..
Sevmek zorlamayla olmaz,sevdirme kabiliyetin yoksa sevmeye zorlarsin ..o da ters teper...
Care sevdirmesini bilmekte...sevdir kardesim sevdir...
Bu zihniyet yüzünden terörü bitiremiyoruz,
Aslinda adaletin ,rüsvetin,haksizligin,adam kayirmanin,ayirimciligin oldugu yerde terör bitmez.
Öyle sacma slogan atarak terörü hic bitiremeyiz ancak kamcilariz.
Bu güzelim ülkeyi yasanabilir bir ülke haline getirmeliyiz,Kimsenin kimseyi hor görmedigi,adaletin tikir tikir isledigi,sosyal ve laik bir hukuk ülkesi olmadigimiz sürece terör bitmeyecek,zaten 35 yildir da devam ediyor..
Ülkemin bölünmez bütünlügü ugrunda sehitlik mertebesine ermis tüm sehitlerimize rahmet diliyorum.

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 15.05.16, 20:31 @pusu_vadi Nr.: 14 Antworten

sehitlerimiz ve politika
Varsa yoksa akp erdogan yüzünden olmus mus. ... bu hdp nin hendeklerin cukurlarin kazilmasina destek olup kafalarina göre özerklik ilan ettik demelerine iki Satir bisey demezler pkk türk askerini tükürüyle bogarak diyen hdp Li vekillere haddini bildirmezler. ....okadar insanin ölümüne sebeb  olan terörist canli bomba larin taziye catirlarinda boy gösteemesini kinamazlar. .... pkk cenazesine katillan chp hdp ye laf demezler .... varsa yoksa akp erdogan suclu .... nerde Hain varsa miletvekili diye bu milletin basina vekil yapmis .... bu chp hani hdp zaten tüm den hainden olusuyor o ayrida. ... chp nin bi vekili cikiyor pyd terör örgütü degil diyebiliyor. ... bi baskasi türkiye Iran savasa ben iranin safinda savasirim diyor varmi bunun ötesi? Avrupa ya rusya ya amerika ya gidip türkiye yi yerden yere vuruyorlar sikayet edip duruyorlar. ... ama yok suclu akp suclu erdogan. ... akp ye oy vermeyelim de bu vatan hainlerine mi verelim yani !!!! Okadar akil tutulmasi olurmu insanin  resmen surunu yitirmis olmasi lazim bu söz de partilere daha dogrusu hainlere oy vermesi icin !!!!
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

sehitlerimiz ve politika