|
|
|
chat odası neden kullanılmıyor |
eskiden turkbasenin en güzel yeri olan chat odası bakıorumda hastalıklı bir yermiş gibi herkes uzak buruyor ben sitede oldugum zaman mutlaka nickimi oraya park edicem inşallah yine eskisi gibi neseli güzel bi yer olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm Erdem yanlizca Chat odasi degil ki hemen hemen her bölüm benzer durumda eski hareketlilik yok bakiyorsun hep ayni tipler benzer konular aciyorlar ... bir süre sonra da SIKICI olmaya basliyor ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
creative haklısın chat odası cok farklı bi yerdi buranın en eglenceli yeriydi desek dogru olur birden bire neden atıl hale geldi bu sitenin güzel yerleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet ama ozamanlar oraya sürekli takilan en az bi 20-30 kisilik bi Grup vardi cogu kayboldu gitti ... takilan az olunca da haliyle kalanlar da elini ayagini kesti. ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 inşalllah düzelir bakalımmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadi gel orda sohbet edelim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ins düzelir aslinda herkezin ayagini oraya alistirmak lazim  gelmek isterdim Erdem ama su an cepten giriyom sonra ugrarim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tmmmm oldu beklerim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm erdemcim chat yerine artik pek insanlar girmiyor ama okeyde orda sohbet edebiliyorsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ablam gelmiş h.g ablam görmedim seni yaa aman abla ben chat odasını seviyorum artık otdayım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gördüm senden baska kimse yok belki zamanla chat yeri eskisi gibi dolar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gördüm senden baska kimse yok belki zamanla chat yeri eskisi gibi dolar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok özür bazen yazim iki sefer geliyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet ablam gelmişşin görmedim özür dilerim burdaki eski arkadaslar nick degistirenler chat odasındayım gelin bea özledik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadi bir gelek ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insahlah eskisi gibi insanlar chat yerine girer ve güzel yer ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben su anda ordayım bugun biraz hareketlendirdik gel istersen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bütün ortam ayrı buranın chat sayfasının yeri ayrı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belkide olabilir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gel chatteyimm ordaki sohbet cok daha güzell |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!