83 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 20.04.16, 10:28 @babey Nr.: 21 Antworten

Neler oluyor????
Baskanlik sistemine evet diyecek kim varsa...bayan erkek farketmez...Cumhuriyetin kendine tanidigi bütün avantajlari geri vermek durumundadir..
Ayni sekilde kim osmanliyi ve seriat düzenini sayikliyor ve istiyorsa,geri vermek zorundadir..
Cumhuriyet düsmanligi yapiyorsun madem,cumhuriyet öncesindeki gibi yasamak zorundasin.

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 20.04.16, 18:57 @babey Nr.: 22 Antworten

Neler oluyor????

-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 20.04.16, 19:06 @babey Nr.: 23 Antworten

Neler oluyor????
babey can kendin görüyon türkiye zamaninda butun duya tarafinda sayilmis taktir edilmis sevilmis ülkeydi her ülke türkiyeyi dünyanin en iyi en güzel ülkesi biliyordu ama simdi ne hale geldi butun türkiyenin hic bir dostu kalmadi türkiye kendi icinde savasiyor insanlari vuruyor öldürüyor bu gidisle insan kalmiyacak
-----
0

Beitrag gepostet am 20.04.16, 19:11 @babey Nr.: 24 Antworten

Neler oluyor????

-----
0

Beitrag gepostet am 20.04.16, 19:26 @mehriban Nr.: 25 Antworten

Neler oluyor????
Selam mehriban...
Maalesef öyle oldu,cok haklisin...ne hale geldik..
Ülkemizde huzur kalmadi baris kalmadi,dis ülkelerde alay konusu oluyoruz..hersey bir tarafa
sapiklar da cogaldi...Son 10 yilda 250 bin cocuk istismara ugradi..Atatürk,ün isaret ettigi bati medeniyetinden uzaklastik yüzümüzü ortadoguya cevirdik,halimize bakmadan islam birligi konferansinda hikayeler anlatiyoruz...allah sonumuzu hayir etsin....

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 20.04.16, 19:38 @babey Nr.: 26 Antworten

Neler oluyor????
evet can dogru türkiyeyi bastakiler maf eti ne icin kimin icin kendi cikarlari icin eee bu kadarda fazla bak hic bir dostmuz kalmadi butun ülke geri cekildi cünki türkiye nerde bir fakir fükara zavali varsa onu vuruyor birde pkk yada isidi vursun yok etsin etmiyor gücleri yok konustuklari zaman türkün gücünü güreceksin gördük güclerini garibani zavaliyi vurmaklami gücmü oluyor türkiyeyi maf etiler allah sonumuzu hayre eylesin
-----
0

Beitrag gepostet am 22.04.16, 18:07 @klang Nr.: 27 Antworten

Neler oluyor????
slm o resim degil o insanlarin yasandigi bir resimi dile getirilmis
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Neler oluyor????