|
|
|
slm herkesin bahar ve cicekler aclisi herkesin nevroz bayramini kutlarim |
slm can nevruz eskiden kalma bir bayramdir gelenek ve görenek kültürdür bu kültürü kimse yok edemez etmek mümkün degil 2016 nevruz Bayramı ya da kısaca Nevruz birçok kültür tarafından kutlanan geleneksel yeni yıl ya da doganın uyanısı ve bahar bayramı olarak adlandırılır Nevruz, baharın ilk gününü temsil eder Bazı topluluklar bu bayramı 21 Mart'ta kutlarken, digerleri Kuzey yarım kürede ilkbaharın baslamasını temsilen 21 veya 23 Mart'ta kutlarlar yüz yilda kalan bir bayram Birlesmiş Milletler Genel Kurulu 21 Mart'ı "Dünya Nevruz Bayramı olarak kabul etmektedir türkiyede nevruz kutladindi hemde coskuyla ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim bu hediyem sana gelsin yüreginle insanliginla cok iyisin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kisacasi agac kök baglar agac olur cicek gül acar etrafini gül cicekle dolar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay cokmu komik ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana hayirli gün dilerim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istahfürla rica ederim rahat olun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende rahatina bak güzelim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm Mihriban ve TB üyeleri bizde bahar bayrami derler tüm türk dunyasindada aynidir nevroz nerden cikti anlamam Bahara ve yeni baslangiclara Bismillah bahar bayrami kutlu ola huzur ola baris ola bayram olaaaaaa
----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! tbyi yönetenle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ezel bahar olmayınca Kırmızı gül bitmez imiş Kırmızı gül bitmeyince Dertli bülbül ötmez imiş Bülbül havastır ötmeye Sarılıp gülle yatmaya Bahçıvan gülü satmaya Gül kadrini bilmez imiş Bahçıvan satma bu gülü Haramdır parası pulu Ağlatma dertli bülbülü Gözyaşını silmez imiş Bülbül güle hayran olur Hayran olur seyran olur Bazı insan gafil olur Gafil arif olmaz imiş Şah Hatayi'm ölmeyince Tenim turab olmayınca Dost dosttan ayrılmayınca Dost kıymetin bilmez imiş ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm can sag ol tskler yorumun icin bayram bayramdir bilirsin herkesin bir kutsal ve yöreler gelenekler vardir bunu herkes bilir öyle degilmi ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilk bahar geldi Anadolunun Her tarafi yesil simdi Agaclar cicek acar,Kuslar ötüsür Her yani civil civil duy simdi Arilar dügün yapar bu mevsimde Anadolunun Gül bahcesinde Bülbüllerin nesesini gr simdi civil civil sessiz duran yuvalar Kelebekler birbirini kovalar Hali gibi nakislandi ovalar Blük blük sari yesil mor simdi Gök gürülder yagmur yagar Her taraf mis gibi toprak kokar Anadoluda büle yasanir Bahar gebirge corlulu ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! tbyi yönetenle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben simdiye kadar nevruzu terör eylemi biliyordum..insanlar sokaga dökülüp nevruz bayrami diye diye eylemler uyguluyordu...vay be baharin gelisini kutlamaymis galiba... ----- Türk insanınin zeka deyil krakter sorunu var... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vay vay vay cok cok güzel yazmisin tskler yüreginle insanliginla sag ol tskler ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm o senin düsüncen bise diyemem ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A slm....benim ve türklerin düsüncesi...nevruzu manasinda kutlayanlarin bayramini bende kutlarim.. ----- Türk insanınin zeka deyil krakter sorunu var... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nevruz bayramini sadece türkiyede kutlanmiyor cogu ülkelerde kutlaniyor baharin gelisi ve toplumun daha güzel yasamasi icin  Afganistan  Arnavutluk  Azerbaycan  Bosna-Hersek  Çin  Gürcistan  Hindistan  Irak  İran  Kazakistan  Kırgızistan  Kosova  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti  Makedonya  Özbekistan  Pakistan  Rusya  Sırbistan  Suriye  Tacikistan  Türkiye  Türkmenistan  UkraynaTürüKültürelÖnemiGeleneksel yeni yıl ya da doğanın uyanışı ve bahar bayramıTarih20, 21 veya 22 Mart
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tekral slm ve sag ol var ol tskler ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm iki gözüm sag ol ve tskler yüregi güzel insan ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen yağmur ol ben toprak ıslat beni yar, sen rüzgar ol ben yaprak savur beni yar, sen gurbet ol ben sıla özle beni yar, sen gabar ol ben sıla özle beni yar, sen gabar ol ben botan seyret beni yar, sen hozan ol ben stran söyle beni yar, sen bahar ol ben newroz ateş olalım, sen mazlum ol ben kemal devrim yapalım, sen deniz ol ben erdal dara gidelim, sen nazim ol ben hikmet sürgün olalım, sen yılmaz ol ben ahmet sürgün olalım ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!