80 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.02.16, 21:43 Nr.: 1 Antworten

geçmiş olsun Ankara.başımız sağolsun.

Biz biliriz ki karanlık gecelerin sabahı pek yakın olur.Diz çökmeyeceğiz. Çöktüremeyeceksiniz.Kahpeler Kalleşler Kazanamayacaksınız.

-----
kurşuna gerek yok bakışlarım varya..!
0

Beitrag gepostet am 17.02.16, 21:56 @ademalicli Nr.: 2 Antworten

biryandan ölürüz binyandan doğarız imansız  alma bizi yarap yolundan çıkanlardan eyleme
0

Beitrag gepostet am 17.02.16, 22:01 @kader2 Nr.: 3 Antworten

Amin Allah razı olsun duan için.

-----
0

Beitrag gepostet am 17.02.16, 22:25 @bizimel Nr.: 4 Antworten

Amin Allah razı olsun.sagol bizimel.

-----
0

Beitrag gepostet am 17.02.16, 22:25 @ademalicli Nr.: 5 Antworten

Ilerleyen haftalar gündem erken secimlere olacaktir, siz beni baskan yapin. Çare Başkanlık! Baş "Kan"
400 MV istediği Zaman'ı hatırlayalım . Senaryo aynı. Yine ANKARA!
Ben şahsen artık pek inanmamaya başladım! 
Açıklamalar cok tuhaf. TSK Suriye'ye girmeyi kabul etmedi.
Son haftalar garip seyler oluyor bakalım hayırlısı..

Sorumlu ve yapan kimse Allah belalarını versin!

-----
Vicdan insanin icindeki Tanridir....
0

Beitrag gepostet am 17.02.16, 22:26 @-tuna- Nr.: 6 Antworten

her kimin parmağı varsa Allah belasını versin.
ve MİT başkanı hakan fidan derhal istifa etsin.

-----
0

Beitrag gepostet am 17.02.16, 22:26 @daglim Nr.: 7 Antworten

eyvallah kardeşim.

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.16, 06:11 @ademalicli Nr.: 8 Antworten

TÜRK milletinin basi sagolsun ölenlere allahtan rahmet dileyelim...simdi bu bombayla bizimi korkuttular,bizimi böldüler,bize geri adimmi attirdilar,amaclarinami ulastilar bunun icinmi yaptilar bu saldiriyi....EY BEYINSIZ YARATIKLAR,,siz bu saldiriyi osmanli torunlarina yapiyosaniz önce tarihimize bir bakin: benim 250.000.bin sehidim bu vatani korumak iciN sadece CANAKKALEDE:: can vermis.....BIZ vatan sevdaliyisiz ölürüz ,daha önce bu vatan icin topraga düsmüs sehitlerimiz icin ölürüz,bu bizim icin sereftir onurdur.....ÖLÜRÜZ ama bu vatandan ayyildizli BAYRAGIMIZI dalgalandirizz,ÖLÜRÜZ ama bu vatandan ezan sesini kesmeyiz...ÖLÜRÜZ ama bunu yapaninda yanina birakmayiz......
0

Beitrag gepostet am 18.02.16, 07:42 @ademalicli Nr.: 9 Antworten

slm ademalicli sunu söylemek istiyorum askerler ve polisler icin tum ailesine bas sagligi diliyorum kim bilir askerlerin ailesi ne hale gelmistir annalari babalari bacilari kardesleri maf olmuslardir onlarda sanki onlarla beraber ölmüstür allahtan dilerim tum yüregimle ailelere sabir versin allah yardimcilari olsun kimi diyor türkiye bunu kendi yapti kimi diyor terör yapti her kim bunu yaptisa yüz binkere allah belarini versin terörü kiniyorum naletliyorum patlamasında ölenlerin tamamı asker polis ve ölü sayısı yine gizleniyor 3 otobüs büyük olan iki otobüs 90 yolcu tasir digeri kücük ise 56 yolcu tasir toplam sayi 236 ediyor patlama bomba yüklü aracla yapilmis otobüsler tamamen infilak edilmis ve icinde sag kurtarilmasi imkansiz Patlama anı servis saatleri büyük ihtimal otobüs tamamen dolu Havuz medyası simdilik ölü sayısını 21 olarak veriyor yarali sayisi 68 veriliyor türkiye cogunu gizliyor                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 18.02.16, 08:01 @mehriban Nr.: 10 Antworten

kardesim ölenlerin tamaminin asker ve polis oldugunu nerden biliyosun? patlama tarafige acik alanda oluyo...otobüslerin kac yolcu aldigini nerden biliyosun? hepsinin dolu oldugunu nerden biliyosun ?? patlamada kurtulma sansinin olmadigini nerden biliyosun ? 236 rakamini nerden cikariyosun? bide üstüne üstelik havuz medyasi ölü sayisini gizliyo türkiye cogunu gizliyo demissin....bu nasil bir terörü kinama mesaji? NERDEN ALIYOSUN BU BILGILERI paylasirsan sevinirim

0

Beitrag gepostet am 18.02.16, 08:02 @pusu_vadi Nr.: 11 Antworten

slm pusu_vadi onu ben demiyorum midya diyor zamanla görecegiz neler oldugunu
-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.16, 08:07 @pusu_vadi Nr.: 12 Antworten

hem sehitlerin üzerinde tartisilmaz günahtir yaziktir
-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.16, 10:23 @__elif__ Nr.: 13 Antworten

eyvAllah sagolasın.

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.16, 10:24 @pusu_vadi Nr.: 14 Antworten

sagol GARDAŞIM Allah razı olsun.

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.16, 10:32 @mehriban Nr.: 15 Antworten

Eyvallah Mehriban hanım.aynen katılıyorum.

-----
0

Beitrag gepostet am 19.02.16, 07:29 @ademalicli Nr.: 16 Antworten

sag ol var ol tskler
-----
0

Beitrag gepostet am 20.02.16, 16:39 @_asil_ Nr.: 17 Antworten

bide bunun arkasında milyonlarca murşidi var. ne kadar acı değilmi ?
Allah hidayet versin.
bi ayet vardı aklıma gelmedi şimdi.dünya menfaatleri için Allahın dinini kullananlar.bu fetoş gibi.vay onların haline !

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!