89 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.02.16, 22:51 @bizimel Nr.: 21 Antworten

Türk solu . . .
o zaman solculuktami yok diyelim ...peki chp ne partisi
0

Beitrag gepostet am 10.02.16, 22:59 @bizimel Nr.: 22 Antworten

Türk solu . . .
ya ben suan chp nin siyasetini akp yle ayni görmüyom ,chp ve hdp ayni siyaseti yapiyo..chp yi akp yle ayni kefeye koymaniz akp hakaret olarak kabul ediyorum....
0

Beitrag gepostet am 10.02.16, 23:07 @bizimel Nr.: 23 Antworten

Türk solu . . .
ben istiyorum muhalefet partileride güclü olsun,halka projeler sunsun sans istesin halktan..sonucta bu ülkemizi ilereye götürecektir..sirf lafla muhalet olmakla,kuru kuru milleyetcilikle bu isler olmuyo...sen halka hizmet edecekcin yatirim yapacaksin ülke insanin refah düzeyini yükselteceksin..yoksa sagmis solmus sembolik kalmamak gerekiyo..
0

Beitrag gepostet am 10.02.16, 23:16 @pusu_vadi Nr.: 24 Antworten

Türk solu . . .
Evet AKP siyaset yapmıyo, diğerleride Muhalefet yapmıyor! Hepsi sizinkine çalışıyor anladın?
-----
Vicdan insanin icindeki Tanridir....
0

Beitrag gepostet am 11.02.16, 01:07 @pusu_vadi Nr.: 25 Antworten

Türk solu . . .
merhaba pusu vadi öncelikle sunu belirteyim chp sol degil hatta chp nin simdiki durumu sosyal demokrat bile degil,öyle olmasini isterim..ikincisi bir partinin toplumdan cok oy almasi o partinin iyi calistigi vb anlamina gelmez,hitlerde musolinide frankoda toplumdan cok buyuk oylar aldilar ama bu onlarin iyi seyler yaptigi anlamina gelmiyor hepsi birer diktatördü ve sonlarini malum..akp nin cikislarindan  belki en olumlu cikisi askeri vesayeti kirmakti ve ikincisi tr deki kürt sorununa egilmekti..ama ne yazikki son iki yildir bunlarin hepsi rafa kalti bunun yerine baskanlik ve tek adam zihniyeti anlayisi gelisti..bir bir toplumsal duzende tek adamli demokrasi getirmek tersi diktatöryal egilimleri besler..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Türk solu . . .