92 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
Beitrag gepostet am 10.02.16, 02:05
Nr.: 1
Antworten
efe_1903
Türk solu . . .
Evet Dostlar,
Aylar değil hatta yıllarca türkiyedeki siyaset gündemini
buraya taşıdık ve herbirimiz kendince birleyler karaladı.
Özellikle seçim zamanı burada kendi tarafına yontan ve daha
sonra yere kapaklanıncada izdivaç konularına yönelen yada
yazdıklarının karşısında kendi yazıp kendi çizen hepimizce
malum.
Ben ve benim gibi düşünenler yazdığımız vakit ne yandaşlığımız
nede yağdancılığımız diyerek yazılmayan kalmadı.
Ancak görüldüki, türk solun efsane düşünce ve beyin takımındakilerden
olan Uğur Mumcu nun ağbeyi Ceyhan Mumcu nihayet gerçekleri
geçmişten bugüne ışık tutarak, ne kadar tutarsız olduklarını itiraf
etti.
Hadi bizler yalandık hatta uçuyorduk, tamamda söylenenler demi
bana ait ? Gerçekleri duymak için yüreğin yetiyorsa aşağıdaki
Linkden Ceyhan Mumcuyu dinleyebilirsiniz.
Türk Solu imanamı geldi ne ?
Efe Kaptan
-----
BEYÝNDE; zihin FUKÂRÂ olunca, ZÝKÝRDE; akýl UKÂLÂ olurmuþ.
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 03:06
@efe_1903
Nr.: 2
Antworten
pusu_vadi
Türk solu . . .
sol zihniyete bakiyorum yillardir ürettikleri bir sey yok,idolojilerine bakiyorum ciddi anlamda ne istediklerini bilmiyolar,ha bide bunlarin temsili gazeteleri cumhuriyet var DÜSMAN BASINA..basin özgürlüymüs medyaymis demokrasiymis..ben iktidarda olsam bu gazetinin birgün yayin yapmasina izin vermem.. satilik kalem dolmus yaptiklari tek yayin pkk yi mesrulastirip devleti kötülemek baska bisey yok...CHP acaba hic kendine soruyomu halk neden bizi YILLARDIR iktidar yapmiyo diye? neden oylarimiz yüzde 30 varmiyo diye ? BUNLARIN YAPTIKLARI TEK SEY VAR MUHALEFETT ,,bu kafaylada muhalefet kalmaya devam edecekler
muharrem ince gecenlerde cok güzel bir aciklama yapti bulabilirsem ekliyecem saygilar
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 03:39
@pusu_vadi
Nr.: 3
Antworten
pusu_vadi
Türk solu . . .
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 12:37
@ahmetsword
Nr.: 4
Antworten
admin
Türk solu . . .
sizleri bos birakmaya gelmiyor.
kaynagi belirsiz, fake hesaplardan eklenen bu türlü resimleri buraya birdaha eklersen, uzaklastirilirsin.
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 16:01
@admin
Nr.: 5
Antworten
pusu_vadi
Türk solu . . .
SLM ADMIN bu ahmed isimli ne oldugu belirsize yazmamak icin size yaziyorum.. bende ona ayni dilde cevap veririm ama neyse..adam her konusunda küfür ediyo bende sizden rica ediyorum gereken cezayi verin....
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 16:16
@pusu_vadi
Nr.: 6
Antworten
admin
Türk solu . . .
aslm.
ilk cezasini aldi.
tekrarlarsa icabina bakilir.
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 16:45
@admin
Nr.: 7
Antworten
pusu_vadi
Türk solu . . .
TSK ler...ben anlamiyorum bunlari APK ve CHP de secmenleri türk,ayni vatan ayni toprak üzerinde yasiyoruz..ben bir partiyi neden tutarim? halkina hizmet etsin diye yasam sevyesini yükseltsin diye,,bunu basaran parti benim partimdir..yarin CHP daha iyi hizmet etsin ben acik söyleyim oyum CHP ye gider...ama bakiyoruz tek yaptiklari sey ELESTIRI,,birazda hizmete yönelin derimm......her partinin dogrulari yanlislari vardir buraya katilan arkadalar elestiri yaparken kullandigi kelimlere dikket etsin,,iyi dogruyu elestirelim fikirlerimizi söyleyelim ama sana uymayan seyler icinde vay ben akp ana afrat küfür ederim,,tayyipin koynuna kariyi sokmalar..AYIPTIR BÖYLE SEYLER gercek hayatta söyle bunuda yüregin yetiyosa burda öyle yaz derim o sahsa...
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 20:06
@efe_1903
Nr.: 8
Antworten
bums
Türk solu . . .
türk solu hep muhalefetti, hic bir zaman gercek bi iktidar sahip deyildi. Arkasinda yaratici olmadiklari söylenmesi kolay, ama hic bir zaman yaraticiligini göstermeye imkani yoktu. Sagda 90 yildir ülkeyi yönetiyor ve olanlar yapilanlar bitenler belli. 90 yilldir, kavgalar, darbeler, baskilar, yasaklar... Sag vatan dedi caldi, allah dedi caldi, milletim dedi baski altinda tuttu.
sagcilik otoriter egilimliktir, elestiren ya teroristir ya da vatan haini. ve elestiriye bile gelemeyen bir system kendi icinde bir evrim gecirip kendine ceki düzen veremez. Avrupanin yasam ve düsünce özgürlügü asiri sagciliga yani türkiyeye uymayan bir system.
Onun icin Türkiye de birsey degismez. Halk asiri sagci ve muhafazakar, güce egilen, gücsüze vuran bi halk, baba konusur cocuk susar, öretmen konusur cocuk boyun eger, imam konusur cemaat amin der, asker polis konusur kendi korkar, zengin konusur fakir susar, adam konusur kadin susar, eee ve Erdogan konusur ve "Reis" sulari durdurur.
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 20:25
@bums
Nr.: 9
Antworten
pusu_vadi
Türk solu . . .
sen iktidara gelemiyosan,demekki senin idolojin halka hitap etmiyo,halk seni yönetimde görmek istemiyosa, demmekki sen politika yapamiyosun demektir...son zamanlarda zaten CHP cizgisinden cikmistir,kendini tamamen teröre hizmet edenlere sunmustur.ATAÜRKÜN PARTISIYMISIZ..cumhurbaskanimiz ne dedi atatürk sizin bu halinizi görse sizi orda bir dakka durdurmaz...
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 21:19
@-tuna-
Nr.: 10
Antworten
daglim
Türk solu . . .
Haklısın herşey eğitimden geçiyor, sağ düşünce nedir, sol düşünce nedir, temeli nedir, maksat nedir, amaç nedir, hedef nedir, hizmet ve fikir anlayışı nedir, bilmeden yorumlamak bir seçim degil bir tercihtir. Yanlışları savunan bir kitle ile bir tartışmadan nekadar verim alabilirsin oda ayrı bir konu.
-----
Vicdan insanin icindeki Tanridir....
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 21:22
@-tuna-
Nr.: 11
Antworten
pusu_vadi
Türk solu . . .
türkiyenin egitim sevyesi düsükmü sizce? ayrica chp li olmak icin üniversite mezunumu olmak gerek? basarli olma sansin sifirsa türkiyede bosuna politika yapmayin derim birakin bu isleri...
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 21:26
@pusu_vadi
Nr.: 12
Antworten
daglim
Türk solu . . .
Merak ettiğim kimse burada herhangi bir parti adı vermedi degilmi?
Geçenlerde banada oldu benzeri, Kur'an dan bir ayetti sanırsam Hırsızlık haramdır diye, arkadasın biri hemen daldı ve sen CHP lımısin dedi, bir Cvp yazmadım inanirmisin
-----
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 21:32
@-tuna-
Nr.: 13
Antworten
daglim
Türk solu . . .
“’Bir ulusu yıkmak için atom bombasına veya uzun menzilli füzeye gerek yoktur. Eğitimin kalitesini düşürmeniz yeterlidir’ demis bir düşünür, ne kadar doğru söylemiş.”
-----
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 21:36
@pusu_vadi
Nr.: 14
Antworten
bums
Türk solu . . .
tterröre hizmet etmek 35 yilin üzerine bi 35 yil daha eklemektir.
AKP masaya oturdu ve bu süreci basladiyinda iyidide, simdi masaya geri dönün diyenler niye terrorist yandasi oldu? bir gercek var oda 7 million HDP secmeni. iki de imkan var, ya konusursun ya da PKK ya devam yem verip o bölgeyi ve 7 million secmeni tamamen türkiyede koparirsin.
bu 7 million da azalmiyor, hatta cogaliyor, kürt nüfüsu gitikce artiyor. insanlari birbirine tamamen kirmadan, birlestiyci uzun bakisli politika lagzim, vur kirnan olmadi, ve olmiyacak, anca PKK ya ülkeyi bölmekte yardim ediyorsunuz. bölücük kafada baslar, kafalari kazanirsan silahlara gerek kalmaz.
sagciligin, bi yani daha var, acayip yanar dönersiniz.
TSK ye en kücük bi elestiriyi kabulenmezdiniz, darbeci yaptiniz
Atatürke dil uzatanlarin dilini keserdiniz, sarhos yaptiniz
Barzani düsmandi, AKP kurultaya cikardiniz
Gülen gizlice ülkeyi yönetirdi, türk okulari dünyaya tasitirdi diye gurur duyardiniz, terrorist yaptiniz.
en önce Allah dersiniz, dindarlari dolandiran deniz feneri, yimpas etc. korum altina alirsiniz
...
bunlari niye yaparsiniz? birisi öyle emir verdi diye. .
tek bu ideoloji halka hitap ediyorsa, devam edin güc sizde kalsin.
p.s. eminim atatürk erdogani cok severdi...
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 21:38
@-tuna-
Nr.: 15
Antworten
pusu_vadi
Türk solu . . .
türkiyede solu kim temsil ediyo? peki ya solun egitimliden kasti nedir görüsü nedir idojolisi nedir aciklarmisin....sizleri ben tek erdogani elestiren insanlar olarak tanidim yaptiginiz baska biseyde yok....birinin solcu olmasi icin ne tavsiyen var özelligi nedir bu partinin ne yapar ne eder anlatirmisin ????????????????????????????????????????????????
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 21:43
@pusu_vadi
Nr.: 16
Antworten
daglim
Türk solu . . .
Sosyolojik ve ideolojik Bilgin baya yüksek sanırım. Hadi bizlere bir anlat şu solculuğun temel unsurlarını bizde sayende öğrenir ve sana minnettar kalırız. Konuyu açan pek değinmemiş ama eminim sen bizi bilgilendirirsin bu konuda. Tskler!
-----
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 21:52
@daglim
Nr.: 17
Antworten
pusu_vadi
Türk solu . . .
bak kardesim bunu ben degilde chp nin icindeki insanlar acikliyo zaten...muharrem ince genel baskanliga adayligini koydugunda ne dedi..kilictarogluna pkk terör örgütütür ama......ama yok dedi sen pkk la arana cizgi koyacaksin demedimi??? arkadas yazmis bak yurtsever olacaksin bumu yurt severlik....mumcunun abiside zaten chp nin son halini cok güzel özetlimis baska lafa gerek varmi ???
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 22:04
@pusu_vadi
Nr.: 18
Antworten
daglim
Türk solu . . .
Tekrar yazıyorum kimse herhangi bir parti adı vermedi. Ben şahsen herhangi bir partiden ziyade o partiyi temsil eden ve kişilerin kapasitesine göre değerlendiririm evet Muharrem ince Ada'm gibi adamdır. Sinan Ogan Ada'm gibi adamdır, Meral Akşener bazı asam gibi geçinenlerden daha delikanlıdır vs.. Kilicdarogluna gelince kendisi Bahçeli ile AKP nin en büyük destekçisidir partilerine zarar vermekteler.
İste ikimizin arasındaki fark, ben yanlışa yanlış doğruya doğru diyebiliyorum.
Gösterilene degil gördüğüme bakıyorum.
Tavsiye ederim, sonuçta bu bir Şampiyonlar Ligi .Mac'i değilki takım tutalim.
Söz konusu Türkiye Cumhuriyeti gerisi hava gazı ve sözkonusu olmamalı.
-----
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 22:21
@bizimel
Nr.: 19
Antworten
daglim
Türk solu . . .
Tsk ederim bizimel evet aynen öyledir...
-----
0
Beitrag gepostet am 10.02.16, 22:46
@bizimel
Nr.: 20
Antworten
pusu_vadi
Türk solu . . .
peki suan sol kesmi türkiyede hangi parti temsil ediyo...
0
1
2
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!