|
|
|
hdp ye destek veren.tiyatro sanatçısı ersin korkut ve hazin sonu. |
bazıları nedense bize sert diyorlar.fahişe ruhlu olanlar. pkk ve yandaşlarına ve vatan hainlerine bence olması gereken bu.olması gerektiği gibi.Allaha emanet ol saygılar. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o kişi ersin korkut olmayabilir.o ve onun gibi vatan haini şerefsizler defalarca pkk için özgür gerilla savaşçılarıdır dedi./yani demem o ki atılan yumruklar bütün vatan hainlerine ekmek yediği çanağa sıçan şerefsizleredir.yüreğimizdeki kine serpilen sudur.şimdi gündemde hdplilerin dokunulmazlığı muhabbeti var eger kalkarsa vay hallerine ! o eski halimden eser yok şimdi türküsünü hep beraber söyleriz.Ne Mutlu Türküm Diyene ! ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bi düşün bakalım neden sarmaş dolaş kardeşçe yaşama gayemizi? neden? ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ülkeyi sahlandirmak icin bence baskanlik sistemini degil,hirsizlik sistemini tartismamiz gerekiyor.Ülkemizi cok seviyoruz ya!!!! ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gülerim aglanacak halimize... Sadece parti tutma adina,gecmiste yapilan yanlislari simdi yapilanlarla kilif olarak gecirmek nasil bir düsünce tarzidir anlamakta zorlaniyorum dogrusu.... ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dikkat edin sionizme hizmet eden her ülke de ya sag sol davasi olur yasi sii sunni meshep catismasi olur  Adam hdp li olabilir kendi görüsü cumhurbaskanimiz tayip erdogana naza degmesin bugüne bugün sionist israil le dostuz suriyede irakta onca mazlum insanlarin kanini bulastirdik elimize |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doguda olup bitenlere nekadar bilgi sahibi olduğuna bağlıdır eğer tartışmaya katkı sağlamak amaçlı yorum yazmak istersek sence öyle değilmidir doğrusu ? Görülen ile gösterilenleri karşılarıya getirip iyi analiz etmek gerekir! ----- Vicdan insanin icindeki Tanridir.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İsid nekadar Müslüman ise, PKK destekli Hdp de okadar kürtcüdür!
----- Vicdan insanin icindeki Tanridir.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!