67 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 02.12.15, 13:43 @mehriban Nr.: 41 Antworten

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Hendekler kapatılsın\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
benim yorumlar sana agir geldi cevap bilene veremiyorsun sen en iyesi git vatani kurtar burda rol oynama nese sana güle güle
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 02.12.15, 14:09 @can-a Nr.: 42 Antworten

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Hendekler kapatılsın\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
alevi süni laz cerkes hepimiz insaniz yeterki ayrim gayrim olmasin birlik beraberlik olalim
-----
0

Beitrag gepostet am 02.12.15, 14:13 @can-a Nr.: 43 Antworten

bir adım insan gibi gelene beş adım giderim arkadaş.bana hala pkknın hdpnin savunuculuğunu yapanlara ben türkümü söyleyeyim ? Görmüyor olur mu? Her şevi görüyor aslında
PKK'yı yönetenler. her kesimden eleştiri­lerimizi görüyorlar, sizin
eleştirilerinizi görüyorlar, başka eleştirileri görüyorlar. Her şevi
görüyorlar aslında.amma velakin silah giderse kan durursa RANT (para ) biter.bunu anlamayan kalın kafalılara sabah akşam yazarım beyinlerine girene kadar yazmaya devam anladıkları dilden.

-----
kurşuna gerek yok bakışlarım varya..!
0

Beitrag gepostet am 02.12.15, 14:16 @can-a Nr.: 44 Antworten

bos ver kim ne yaparsa kendine yapar ama allahtan dilerim butun müslümanlar birlik beraber olsun hic bir ülke asla asla yaklasamaz malesef öyle degil tum yüregimle dilerim allah insanlarimiza cümlemize yardimci olsun kimse kimseye asla zarar vermesin insahla bundan sonra hersey daha güzel olur tum dilegimle diliyorum hep birlik beraber olalim arkadaca dostca insanca bir olalim
-----
0

Beitrag gepostet am 02.12.15, 14:32 @can-a Nr.: 45 Antworten

hepiniz aynı çayın taşısınız.(sen anladın onu)dağılın şimdi nankörler.

-----
0

Beitrag gepostet am 02.12.15, 14:33 @can-a Nr.: 46 Antworten

sende kendine iye bak
-----
0

Beitrag gepostet am 02.12.15, 14:35 @can-a Nr.: 47 Antworten

bakıyorumda baya takipçimmişsin.cımbızla çekme işine gelen yerleri.

-----
0

Beitrag gepostet am 03.12.15, 19:43 @kurtbeyi Nr.: 48 Antworten

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Hendekler kapatı
inşallah abi.saygılar.

-----
0

Beitrag gepostet am 03.12.15, 19:45 @can-a Nr.: 49 Antworten

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Hendekler kapatı
ich bin so wie ich bin.du muss net beantworten süsse.!
nochmal./hepiniz aynı çayın taşısınız.(nokta)

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\...