|
|
|
\\\\\\\'Hendekler kapatılsın\\\\\\\' diyecekti.dedirtmeyeceklerdi.dedirtmediler. |
haklısın Ak Parti zemin hazırladı.barış sürecini biz bitirdik suruçtaki patlamayı ankaradaki patlamayı ve sn.tahir elçiyi ve 2 polisimizi biz öldürdük evet haklısın.edi bese lo !at gözlügünü çıkar.hdp kukladır.ellerindeki fırsatı iyi kullanmadılar.dürüst ol maho. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\'Hendekler kapatılsın\\\\\\\' diyecekti.dedirtmeyeceklerdi.dedirtmediler. |
allahına kurban seninde.seviliyorsun. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagol bacım Allah razı olsun. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allah askina bir avuc insan var kendi insanina silah cekiyor devletine hainlik yapiyor her yerde kaos cikariyor bizler onlara inanacagiz,, devlet isini yapiyor devlete karsi cikacagiz,,, akil ve mantik nerde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\\\\\\\\'Hendekler kapatılsın\\\\\\\\\\\\\\\' diyecekti.dedirtmeyeceklerd |
kimki vatanima hainlik yapiyor ölsun ölsunki bir daha hainlik yapmasin kimseninde canini yakmasin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\\\\\\\\'Hendekler kapatılsın\\\\\\\\\\\\\\\' diyecekti.dedirtmeyeceklerd |
sehidime de kimse saygisizlik yapmasin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayirdir mittemisin ki duyum aliyorsun ,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha demirtasmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak arkadas bunu iyi bilin artik vatanima hainlik yapiyor halkina silah cekiyor ölecekkkk ölecekkk baska yolu yok bitti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya sence ,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayirdir ben bir sey demedim senin kuruntun senin savundugun kisiler vurdu adami ortaya cikacak devlet arastiriyor gizlilik kalkmis her sey ortada olacak ama hain pkk ordaki arastirmalara karsiymis ortaya cikacak bekliyelim gorecegiz,sana hayirli geceler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak sana bir iyilik yapayim sen simdi haber turku ac ahmet hocayi dinle dinleki ufkun acilsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak ne guzel diyorsun bu vatan bizim vatanimiz niye o zaman silahla kardesini ölduruyorsun kime hizmet ediyorsun derim ,,,,lafim sana degil vatanima hainlik yapanlara eger ülkeme zarar veriyorlarsa ölsunler kurt kardesimi öldürüyorsa ölsünler polisimi sehit ediyorsa ölsünler askerimi sehit ediyorlarsa ölsünler cehennemin dibine kadar yollari var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana yazmıştım kıvırma muhabbeti hakkında esmer silmiş.kulakların çınladımı dün gece. sana sadece şunu diyeyim.bu dünyada ya av ol yada avcı.ama avcıya av kötüren köpek olma bu hayatta sakın. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\'Hendekler kapatılsın\' diyecekti.dedirtmeyeceklerdi.dedirtmediler. |
slm aslinda yazmak istemedim tahir elci icin ve polisler icin allah rahmet eylesin kim baris isdediyse ya vurldu yada iceri atildi ama ademalicli senin kadar ayrim kayrim yapan insan heyatimda görmedim ölüme sevinen kürsüna dizilenlere bayram eden insansin ben daha senin bir güzel forumu görmedim senin forumlarin hep kavga hep vurup kirmak insanlari birberine birakmak herkesi birberine düsman etmek cünki sen bundan zevk aliyorsun sen nasil bir insansin nasil bir yasam tarzin var ölüme sevinen insansin insanlari birbirine birakmak burda ayrim kayrim yapcagina git vatani kurtar bak butun ülke iside karsi türkiyeyi kan gövde aldi gediyor burda habab kesilecegine sen en iyesi git vatani kurtar hic olmasa vatani kurtar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Hendekler kapatılsın\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ |
evet ben ölümden kan ve savaştan zevk alıyorum mehriban.ama vatan hainlerinin kanını içecegim.pkk hdp yi destekleyen nankör vatan hainlerinin kanından zevk alıyorum.evet haklısın.iç savaş çıksın çogunu doğduguna pişman edecegim kendi ellerimle. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Hendekler kapatılsın\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ |
sen en iyesi git vatani kurtar bak 17 ülke idisde karsi sende vatani kurtar ama ölüme sevinme vurulmus insanlarin arkasindan bayram etme bu insanliga yakismaz ve insaliga sigmaz adam ol delikanli ol mert cömert ol hep vurucu kirici olma allahtan korkmuyorsan kendinden kork ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
unaufgeklärten Morde Sezgin Tanrıkulu von der CHP jedoch hatte im Juni 2015 einen Bericht über unaufgeklärte Morde in der Türkei zwischen den Jahren 2003 (Januar) und April 2015 vorgestellt. Danach sind in der Türkei in der Regierungszeit der regierenden AKP insgesamt 208 Menschen politischen Morden zum Opfer gefallen, deren Urheber nicht ermittelt werden konnten. Zu einigen der Morde, die nicht aufgeklärt beziehungsweise deren Hintermänner im Dunkeln geblieben sind, zählen unter anderem der Mord am armenischstämmigen Journalisten Hrant Dink (19.1.2007), der brutale Mord an Mitarbeitern des Verlags Zirve in Malatya (18.4.2007) und der Mord an Priester Santoro in Trabzon (5.2.2006). Am 29.12.2011 bombardierte die türkische Luftwaffe an der Grenze zum Irak eine Gruppe von Schmugglern, 34 Menschen starben dabei. Obwohl den Angehörigen eine Entschädigung ausgezahlt wurde, konnte nicht ermittelt werden, von wem der Befehl kam. ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardeşim biz kürt ve alevi kökenli vatandaşları ayrım yapmadan kardeşçe ve dostça barış içinde yaşayalım dedik.anlamadılar.meclise 80 milletvekili gönderdiler gene gof çıktı hepsi.kandil dağına söz geçiremediler.herşey ortada anlamayanlara ben artık bişey diyemiyecegim.yuh diyorum artık. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak firansada bir bomba patladi nasil butun hiristiyan ülkeleri birberine arka cikti halan tvlerde haberlerde gösterir ama türkiyede o kadar insan öldü ve öldürüldü hic bir müslaman birbirine arka cikmadi hata müslümanlar birberine girdi bunu biliyorsun sende müslümansin hic biseye arka cikmiyorsun daha cok ölüme seviniyorsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!