|
|
|
'Hendekler kapatılsın' diyecekti.dedirtmeyeceklerdi.dedirtmediler. |
----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\'Hendekler kapatılsın\' diyecekti.dedirtmeyeceklerdi.dedirtmediler. |
Dört Ayaklı Minare’nin kurşunlarla tahrip edilmesine karşı olduğunu
söylediğin yerde o kurşunlardan biriyle ölüyorsun..Kahretsin..Allah rahmet eylesin. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diyarbakırda şehit olan polisimize Allahtan rahmet diliyorum.başımız sagolsun. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eyvallah kardeşim duan içinde sana katılıyorum.Allaha emanetsin. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadasim pkk vurmadi oyle yoldan gecerkene kaza kursununa gitti,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simdide derlerki devlet vurdurdu yooooo tayip yaptirmistir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ölenlere allah rahmet etsin topraklari bol mekanlari cennet olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu benim fikrim ben derimki demirtas yaptirmistir yoksa nasil pirim yapacak .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne oldu zoruna mi gitti sen derken devlet yapti iyi oluyorda ben demirtas dedim diyemi zoruna gitti,sonrada komik oluyorum su yazdiklarina sen kendin bile inanmiyorsun,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm.ortak acımızın adıdır Tahir Elçi ve şehit Polisler. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\'Hendekler kapatılsın\\\' diyecekti.dedirtmeyeceklerdi.dedirtmediler. |
Iyi analiz.saygılar.Allaha emanet ol. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herşeyin farkında artık millet kardeşim.Allaha emanetsin. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gozu donmus pkk ne yapacagini sasirmis artik kim onune geliyorsa öldüruyor maksat türekiyede kaoss olsun,baska dertleri yok .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogru demirtas yasaklamis komusyonun arastirmasina karsi.cunki kendisi ortaya cikacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sence 1 kasımda ezici bir oy (yüzde 49,5) alan hükümet.tahir elçiyi neden öldürsün.bana bunu çarpıtmadan açıklarmısın.gerçekten bilmek isterdim. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konu silme konusunda haklısın canım. sorunun cevabını sana bi defa yazacam lütfen çöz beni. Bu ermeni yahudi bozması çete mi Kürtleri kurtaracak? Tüm derdi sadece AKP iktidarı.onlar için Her türlü eylem meşrudur Tayyip Erdoğan'ın, Akp'nin herşeyi yakılıp yıkılabilir, meşrudur.Polisleri şehit eden ve sn.Elçiyi öldüren kurşun aynı silahtan sıkılmış.eleman pkk militanıdır.
----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\'Hendekler kapatılsın\\\\\\\' diyecekti.dedirtmeyeceklerdi.dedirtmediler. |
aynen abi yazına katılıyorum. masum kürt halkınıda madurlaştırma girişimidir bu eylemler.bence kürtlerin artık (edi bese) yeter artık deyip bu kalleş çeteye sırtını vermesinler. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\'Hendekler kapatılsın\\\\\\\' diyecekti.dedirtmeyeceklerdi.dedirtmediler. |
dogru yazmışsın.haklısın abi. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bence kurtbeyin şehit olan polislerimiz için neden dogu ve güneydoguda yas ilan edilmemesi ve şehitlerimiz için hicbir hdpli tepki göstermiyor.? onun bakış açısından bakarsak bence Kurtbeyide haklı.ama ölen her kim olursa olsun insandır.ve insanın canını veren Allahtan başka canına kastedenleri lanetliyorum. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pes etmeyecegiz.sosyal platformlarda ve kahvelerde olsun.anlatmaya devam.başka Türkiye yok.benim elinden öper 2 oglum 2 kızım var onlara parçalanmış bir Türkiye bırakmak istemiyorum.bir fert olarak ben elimden geleni yapıyorum. Allah Kuranda buyurmuş ''Müminler ancak kardeştirler''.müminin türkü kürdü arabı zazası alevisi sunnisi yok.saygılar. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!