|
|
|
Levent Kirca vefat etmistir |
Allahtan rahmet, mekani cennet ve Ailesine sabir dilerim! Ölüm olayinda bile bizler ve onlar devam etmekte. Memleketin civisi cikmis! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm can evet alah rahmet eylesin topragi bol olsun güle güle levent kirca tum ailesine bas sagligi diliyorum ve arkadaslarina dostlarine allah sabir versin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Basörtüsü olayi ortaya atilan bir yalandi! Kabatas gercekleri diye Yaz oku! Turkiye Cumhuriyetinde kimse basörtuluye laf etmemistir! Cogumuzun Anasi basörtülüdür ve bu yalanlari desteklemis oldunuz! Er veya gec tüm bu yalanlarin hesabi sorulacaktir. Bekliyoruz!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecin bunlari asri hanim, yillardan beri DIN Iman dediniz Memleketi yediniz bitirdiniz. Kabatas olayinda videosunu yayinliyacaklardi hani?? Dublaj, montaj yok 9 yil Studyoda ses teknisyenligi yaptim. Gercekler birgun hepsi meydana cikacak ve bu iftiralarinizla gurur duyarsiniz. Bizler uyardik! Hukumet devrilince teker teker ötecekler!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyük ONURLU iNSAN a Allahtan rahmetler dilerim. Gidecegin yer cennet olsun temiz kalpli mert iNSAN Bu zalim dünyada fakirin ve magdurun melegi ol 
----- Elohi, Elohi, lema þevaktani |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CHP en son nezaman tekbasina iktidardi!? 1954 mü??
Bilaldemi basortusu yuzunden ABD de okudu? Bana disarida okumamis birtane AKP Bakaninin cocugunu Söyle!
Asri Hanim Basörtusü serbest olmadi ZORUNLU oldu! Basortusuz ve AKP uyesi degilsen Kamu ve yandas sieketlerde is bulamiyorsun? Basortulu Bakan olduda ne oldu? Bizlere Börek tarifi verecek kisiler lazim degil. Ecnebiler Uzayda arastirmada bizlere ölü yikanma dersimi verilecek? Turkiyenin civisi cikmis, ekonomi batmis! Not edin bir kenara Yunanistandan Beter olmaz isek iyi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu Ülkede Basörtusü takiyorsun diye kimse kimseye hakaret ve kufur etmedi ama Basi acik diye kufur edildi. Ozgecani hatirla! Fatih te gez bakalim Kot pantolon ve basin acik. Evet ZORUNLU kilindi. Simdi öyle anlattinizki gerci hep öyle anlatiyorsunuz, sanki 2002 den önce Camiye gidiyorsun diye, oruc turuyorsun diye insanlari zindana ariyorlardi . Bizim kelimelerimiz dindarlara degil dincilere hanimefendi. DIN maskesi altinda Milleti soyanlara asri hanim! Egitim en alt seviyede.
Gercekler ve dogrular iktidarin en büyük düsmanidir! Joseph Göbbels (Hitlerin Enformasyon Bakani) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asri hanim baslatti ve konuyu acti Benim sucum yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pardon dayanamadim ve somak istedim yoksa catir catir catlardim siz youtube eklenenlere inaniyormusunuz ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben size sadece sunu eklemek istiyorum dini bitiinler aslida kimlerin oldugunu iyice görün diye ve siz ise cok celiskili seyler yaziyorsunuz  sonucta hepsi ayni bok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir soru ! Sen niye Yazdiklarimi sonuna kadar okumuyorsun? Gerceklerden neden kaciYorsun? Neden dogrulari evirip cevirmeye calisiyorsun? Gercekleri niye anlamak istiyorsun? Nedemek özgürce?? Neden boyle sacma ve yalan seylerle milletin beyinlerini zehirliyorsun? 2002 den once kacdefa zindana atilanlar oldu dinini yasiyor diye? Bu nebicim yalan ve iftira? Allah korkunuz yokmu hic?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak gördünmü isteyince oluyormus 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hm ok anladim fakat sen o türk filmlere inanacak kadar cahilsen ben diyimki artik senin kendi iraden ve neyin dogru olup olmadigini bilmiyecek kadar cahilmisin ki milletin seni sogutmaya calismasina kaniyorsun ve evet resimleri paylasiyorum ki bunlarda bir nevi dogrular peki youtube da mesela en cok paylasilan kisi kimdir biliyormusun recep tayyip erdogan ve kendi agziylada söylenen seyler var ve ona benzer cok kisi peki onlara neden inanmiyorsun dogru olduguna neden inamiyorusum yani demek istedigim su ki kendin inanmadigin seyleri burda oraya bak buraya bak demen cok yanlis  bilmem anlatabildimmi hem ne var ki hemen resim paylastim diye saldirir gibisin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yooo bak burda cok yanlissin ne demek bir cocuga üc kere aptalsin diyince aptal oluyormus  buna kesinlikle katilmiyorum ve kiniyorum bu düsünceni sorry ben ne demek istedim anlamadin gaiba bak sana misaller vermeye calisayim tayyip erdogan hani bir zamanlar cok net bir sekilde  öcalanla görüsen masaya oturan serefsizdir demisti ) sorry ama aklima ilk gelen bu oldu ve ne bileyim hani su gökcek var ya oda cirkin seyler söyledi enerji bakani birde su bakara makara diyen vardi bunlarin hepside youtubda ee yani ozaman inanalim dimi denilenlere ve söylenenlere cünki kendi agizlarindan söylenmis ve duyulmus seyler degilmi bunlar ? degilse youtuba yönlendirmiyeceksin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ups prdon aglamali mimik cikmis yanlis olmus olmamasi gereken mimik cikmis
ve asri hanim o paylastigim resime iyice bakin derim ve o sahislarin bir birine olan baglantilarini bi baglayin derim sonuc ne cikiyormus
o yüzden dinden bashetmeyin derim
cünki dünyaya ( israel, amerika. almanya, fransa, ingilter gibi vs.) dinimiz üzerine siyaset yapmalarina ve islami yok etmelerine izin verenler bunlardir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konu disina cikan cikmis bacim benimi gördün sende göre göre  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorry ama burda kim takiyorki konu disi misi bak benim konumda konu disi cikti eee ne yapabilirim simdi bukarda takmiyalim artik bunlara kafamizi hic bir zaman degismedi bu ve degismeyecek
allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ne diyebilirimki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!