Evet dostlar,
İlkbahar gittiğim memleketimden aylar sonra tekrar özel sebelerimden dolayı almanyada buldum kendimi, olsun 10. Eylül tekrar dönüşüm için iyi bir takvim.
Tabii bu arada sosyal medyadan da uzak kaldım, burası dahil.
Çok şey kaçırdığımı sanmıyorum, aynı han aynı tas lakin artık hanlarda sazda çalıyorlarlar artık fistan giymedikleri günlerde.
Aylar ve özellikle seçim öncesi yazdığım yazılar beni ne kadarda haklı çıkardı dersem bunu kibir olarak algılamayın lütfen.
Kahin değilim ancak at gözlüğü takmış biride hiç olmadım.
Sonuç aylardan Kasım ve erken seçim. Her ne kadar aşk Kasımda bir başka ise, seçimde inşallah o güzellik de olur.
Bu memleket HDP her ne kadar saz ile dolaşsada, ibneler için ibne gibi giyinip Taksim'de yürüyenleri hatta Lady Gaga'ya özenip
onun gibi tanga giyinerek sokaklarda sürten sözümona erkekleride gördü.
Bu memleket CHP si ise "Zulüm 1453'te Başladı" diyenlerin alınlarından öpenleri ve kürt kardeşine zulmeden şerefsizlerle işbirliği yapıp onları meclise sokanları da gördü!.
Bu memleket MHP ise "PKK Īle Īşbirliği Yapan Şerefsizdir" diyenleri ve ardın sıranPKK'ya alan açıp Meclis'te Bakanlık koltuğu veren Milliyetçi kılıklı şerefsizleri de gördü!
Buralarda uluyan elma kurtları var isimleri lazım değil, onlar bilir kendini, sizin nesil Kurttan türedi biliyorum fakat kırma köpek kalmış sizleri sevsekmi yoksa sabahamı bıraksak bilemedim.
Çünkü bunların hepsini topladığımızda Gezi olaylarında Atatürkün Askerleriyiz diyerek g*t kadar Taksim Meydanı'nda Özerklik ilan edip orada Atatürk posterleriyle Apo posterlerini yan yana sallayan vatan millet sevdalısı soysuzlar beraber değillermiydi.
Ha birde bunların hepsini yöneten ve her vaazında salya sümük ağlayıp kendini Peygamber ilan eden Peygamberin dediğine "yanlış" hocaları olacak şerrin dediğine "Ayet" diyenide cabası.
Aşkı memnudaki "Behlül" gibi her bir siyasi organı ayrı ayrı
idare eden paralel örgüt, kötü niyetli insanların cennete giremeyeceklerini konu alan diziler çekerken sezon finali verildiğinde o ak sakallı cübbeli melek karakterlerin tatil kasabalarında şarabın dibine vururken, sövüşledikleri sadakalarla milyon dolarlara kumarhane köşelerinde cirit atan ağababalarınıda unutmamak lazım.
Nedenmi ?
Çünkü bu ülke için siyaset üretemeyen CHP, HDP ile işbirliği yapar,
MHP HDP'ye Bakanlık verir,
Apo'yu ipten alıp baştacı yaparlar,
Memlekete kumpas kurup tutturamazlar,
Birisi Lozan da memleketin yarısını gavura peşkeş çeker, diğeri Doğusunu Güneydoğusunu Kürdistan ilan etmeye kalkar, öbürü belediye başkanı olduğu ilde ilçede kafasına göre Özerklik ilan eder fakat bunların tek sorumlusu CB Erdoğan'dır öylemi ?
Hadiyin ordan be . . .
Pardon ama, Siz bu vatanın kanla sulanmış topraklarını kendi g*tünüz mü zannediyorsunuz da her önünüze gelene vermeye kalkıyorsunuz, orasını tam anlayamadım.
Anladığım tek bir şey varsa oda kusura bakmayın ama,
bunlar hem şerefsiz, hemde beceriksiz!!!
Neyse; ikinci avrasya tünelinde ışık göründü ve dolaysıyla bizim gördüklerimizi Allah da görüyor elbet!.
Kimin niyeti bozuksa; Rabbim Kahr-ı Perişan eylesin her iki
Cihanda da!!!
Deiğim gibi, Kasımda Aşkda güzel seçimde !!!
Bu arada hemen belirteyim, beş ayrı duyu organı olup yazılarımı herzamanki gibi başka bir yeriyle anlayan hatta özellikle resimi görüp okumadan yorum yazan sadık dostlar, çokta tınsınz hani.
Size inat gereksiz yorumlarınıza cevap yazmıyorum biliyorsunuz diyerek tüm dostlarıma . . .
Selam ve muhabbetle
Efe Kaptan
Pardon ama, Siz bu vatanın kanla sulanmış topraklarını kendi g*tünüz mü zannediyorsunuz da her önünüze gelene vermeye kalkıyorsunuz, orasını tam anlayamadım. .......
bu yazi tam olarak size sorulmasi lazim ülkenin anasini belleyen sizsiniz efe beyyyyy
birde utanmadan cikmisin irecep beyimi savunuyorsun insanda biraz utanma olur utanin utanin memleketin anasini bellediniz ayip ayipppp. kardesi kardese düsürdünüz 80 yollar gibi.
Muhterem kardeşim! İslam en son ve en mükemmel din ise; Avrupa Birliği kapılarındaki onbinlerce müslüman mülteci neyin nesidir allah aşkına?