|
|
|
psikolojik rahatsizliklarin nedeni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iradenin zafiyetinin cezasidir..iradenizden transfer ettiginiz her güc size kursun olarak döner.onun icin psikolojik bozuklarin bir cogu allahin verdigi iradee emanetine ihanetin bir cezasidirrr.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muthis bir aciklama varmi daha ötesii??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu adam dediginiz mustafa islamoglu..bu aciklama mükemmel dedim daha ötesi yok...nedenmi bakin saydiginiz sorunlar misal bir kacini alalim aciklayalim veya hepsini aciklayim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agir bir cocukluk gecirirse...sorunlari yönetmek:: ya isyan edecek yada allahtan geldigine inanacak deneme oldugunu kabul edecek anlik düsünmiyecek ( Anlik düsünce yasadigimiz bir sorunda orda k itli olmak olayin disina cikamamak sanki tüm hayatimiz boyunca gelecekmis gibi düsünmek) Iflas ederse..edebilir ticarette batmakta var cikmakta burda ya hayata küsecek bunalima gircek yada kabullenecek bunu...ailesi bitme noktasina gelirse...gelebilir hayatta basimiza hersey gelir aileler dagilir ölümler olur...simdi burda olay sen bu sorunlara nasil bakacan... bakin... seytan her zaman isyan etmemizi bekler...olaylarda iradeni hangi yönde kulanacan anlatimda bir genellik var bunu görürsen eger hocanin ne demek istedigini anlarsin...eger saglam bir inancin ve iraden varsa dünyadaki hic bir sorun seni yikamaz bunalima deprosyana sokamaz bu derin bir konu cidden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen psikolojik doktorlarinin adamlari iyilestirdigine inaniyonmu...hence hepsi kafayi yemisss..en cok yaptiklari haplarla insani uyusturmak baska yaptiklari bisey görmedim ben...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir yanlis anlamayida düzeltelim..psikolojik bozuklarin olusmasi siz iradenizi yanlis kullanirsaniz onun cezasi olarak cekersiniz diyo..yani psikolojiniz bozulur diyo..allahin cezasi yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorunsuz hayattmi var birileri derler dünya kadar derdim var birileri dünya disina cikar uzaktan bakar dünya kadar derdin olsa neki der cünkü dünya ona sinek gibi gözükür demii....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zehral demisinki dogruyu yanlisi karar verme yetkisi irade eksikliginden kaynaklanir hak verebilirdim...iste insanlarin yanlisa yönelmesi yanlistan yöne iradesini kullamasi bunalima ve psikolojik rahatsizliga itiyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bedenimizi hasta yapmak icin mikrop girer,,ruhumuzu hasta yapmak icinde seytan..yoklar sagdan soldan tabiki insaniz bu baskilara dayanmak icin katiliyorum size saglam iman sabir gerekli..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten psikolojik sorunlari olan kisi iradesine hakim degildir...aciklamisin zehra buna ilave yazacak bisey yokk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yakinini kaybetti..tabiki insan üzülecek aglayacak etkilenecek aci bir olaydir insanin sevdigi birini kaybetmesi..ben diyememki etkilenmesin üzülmesin....cenabi allah kimseye tasiyamiyacagi yükü vermezmis....konumuz psikolojik rahatsizlik eger bu ölümde isyan takili kalma olursa, iradeyle ilgili evet sorunun cevabi irade eksikligidir....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basit bak yakini kaybediyo..eger ölümün allahtan geldigine inanirsa her canlinin ölümü tapacagina inanirsa ve isyan etmeyip güclü bir imana sahip olursa ( bunlar icin saglam irade) hayatta her türlü sorunu dert etmez insan o dertlerden bir ders cikarir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
psikolojiyi bozmazsa yani kafayi siyirmazsa.. bunalima girmesinde bir sorun yok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!