Ben ülkemi seviyorum, bunu defaatlarca yaIlarımla paylaştım çünkü hakkımı hukukta arar fikrimi sandıkta beyan ederim gerisi sokak terörizmidir.
Daha önce kaç kez yazdım hatırlamıyorum, benim siyasilerle hiç bir ilgim yok, ancak siyaseti güzel ülkemin geleceği adına herkes gibi takip ediyorum elbet.
Konuma gelince . . .
Hani Öküzün önde gideni desem yeridir adayların birileri !
Almış ağzına golden gate cikletini, erdoğanda erdoğan diye çiğniyor.
Sayın Erdoğan ilkeli duruşu ve özgürlükler adına atılan adımlardan tutunda, kuzey ırakda 50 yıllık petrol anlaşmaları imzalattıran adamdır,
Irak'ın bütün petrolü hatta RUS doğal gazını Türkiye'ye akıyor ve Türkiye üzerinden dünyaya.
En çok eleştiri konusu ise vay efendim APO ile görüşüyor. Oysa PKK kurulduğundan beri APO ile bütün hükümetler hep görüşüyorlardı ahmak adam, onlar savaş sürsün silahlar bırakılmasın diye oysa Sayın Erdoğan ise kardeş kanı akmasın ve bu kirli savaş bitsin hatta güzel ülkemin parası boş yere dağlara bomba yağmasın diye yetmedi ülkemin çocukları boş yere ölmesin diye görüşüyor.
Televizyondan ve gazetelerden nutuk atan namussuzların tuzu kuru, onlara bir şey olmaz, olan yine bize olur dostlar . . . !!
Hergün karakollar basılır, şehit tabutları yan yana dizilir, siz akşama kadar göz yaşı döker, milliyetçi duygularımız depreştirilirkende "Şehitler ölmez, Vatan bölünmez" diye bağıtırılır, diğer taraftan ise tezgahı hazırlayanlar el altından geçmişte olduğu gibi 26 bankayı soyar, hazineyi boşaltır, hükümeti sıkıştırır, kandan ve kaostan beslenir ve en önemli kısım kimsenin ruhu bile duymaz.
Gezide halkı sokağa döken ve üzerine benzin döküp ateşe verenler, başörtüsü için ikna odaları kuran Nur Serter gibilerin zihniyeti kalkmış şimdi demokrasi dersi veriyor, hayret ki hayret.
Peki asıl dert nedir yada kime bu algı ?
Elbette SayınErdoğana !
Efendim neymiş birlikte bakalım.
Hırsız, Yezid, Firavun, hatta DİKTATÖR diyerek sövmüyorlarmı 07.Haziran seçimlerde olmadığı halde.
Hiç düşündünüzmü acaba neden diye
yada niye zannediyorsunuz peki ?
Maramarayı yaptığı için mi ?
Hızlı treni devreye soktuğu için mi ?
Milyonlarca öğrenciye ücretsiz kitap-Tablet dağıttığı için mi ?
Kanal istanbul, Kocaeli-İzmir köprüsü, Yerli Tank, Helikopter, Uydu, Duble yollar, 3.HAAVA LİMANI, 3.Köprü vesaire daha daha nice projeler daha sayayımmı, ve bütün bu sövmeler bunlar için mi ?
Onların faizden götürdüğü parayı kesip, size hizmete
akıttığı için mi?
Saldırının tek sebebi sizcede aşikar değilmi dostlar ?
Asıl olan mesele muhalefetin tümü an itibari ile ürettiğ bir siyaset ve projesi yok hepsi bu ve boş vaatler.
Birde ağızlarına dolamışlar bir okyanus ötesi, amerika golden gate ciklet misali varsa yoksa algı sözcüğü sarayda saray . . .
Saraydan haber ver sen !
Sanki Çankaya yaptırılırken halk refah içindeydi,
ekmek bulamıyorduk ekmek öküzün önde gideni.
Şu saray konusunada rakamlarla açıklık
getireyimki oda bilinsin.
Sarayın maliyeti dostlar, tam tamına
1 milyar 370 milyon lira.
TAMAM !!!
Ancak 28 şubat ta 26 banka soyulmuş ve hazinenin içi boşaltılmış.
Milyar dolarlık TANK ihaleleri, İSRAİL'e bedelsiz verilmiş..
IMF ten gelen 40 milyar dolar devletin kasasına girmeden HORTUMLANMIŞ.
291 milyar dolarlık soygun EŞŞEK misali senin sırtına yüklenmiş.
Yetmezmiş gibi GEZİ de 100 milyar dolarlık ZARAR üzerine binmiş.
Az gelmiş olacakki 17 - 25 ARALIK ta 104 milyar dolar daha üzerine bindirilmiş.
Bunlardan sanki habersiz kafdağı davutbey hatta romance gibi yazan at gözlükle dolaşan ismini sayamadıklarım ciklet misali ikide bir
" SARAY dan haber ver SARAYDAN. "
Halbuki Saray ülkemin tapulu malı anayıp idrak edebilseniz keşke.
Polise taş atıp eylemlerde etek giyip ibneyiz diye pankart açacağınıza keşke bu gerçeklere kafa yorsanız.??
Seksen yılı aşkın ülkeyi sömürüp dinine küfür
edeceksin ve yok öyle bir şey diyeceksin.
Soytarılık için, entrika için, yalan için, yokluk, kuyruk, susuzluk, çöp dağları derken bir daha düşün dilerseniz.
Kullanmış olduğum oyumun tekrar ülkeme hayırlara vesile olmasını dilerken,
Bugün ORDU GİRESUN HAVALİMANININ açılmasınıda yürekten kutluyor
asıl ben bu yapanları alkışlıyorum kemal.
Bu güzel ülkem bir aşktır ve karşılıksız sevdiğimiz bir sevda'dır diyerek,
selam vede muhabbetlerimle.
Efe Kaptan