|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahha -gitmedim bilemiyoruu..  -ama öyle olmasini diliyoruu...    -ve ve seninde orda olmani diliyoru..  -artik vur patlasin cal oynasinmi yapariz..  -zilleri takipmi oynariz..  -heyecanlandim yazamiyoru.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
yeterince bronzlasmadan oraya girmeye niyetim yok....önce bi 10-20 sene cehennem, bi güzel yanip kavruluyum,sonra orasi..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahahah -haklisin beyaz hic cekicilmiyosun.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
kesfedilmemis cevherler coooooook burada...... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahha -kill tüy ayni..  -bildigimiz konulari okuyoruu...  -ben sevdigim konulari seciyoruu..  -neden hemen mustafa ali oluyoruu sen.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
baksana abi, kenyalilarin kahvalti tabaginda muz var....kolum kadar ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
ezigiz iste --- diye yazdiydimdiydimisdimdi ya konuna..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hem senin citir bir dilber olmadigini nereden bilecem !? erkek nicki altinda..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
artik baska dönencelerde bulusmak üzere.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahha -der ist hammer ne.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahah -dimi abla... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahahah -nefsine hakim ol bebegim.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahaha -benim hizmetcim var..  -cimrilik yapma sende al.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
bi kahvaltı ısmarlarmısın bana?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahah -inandirildi -inandi -inadirdi -farkina bile varmadi... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
 ...hayirli isler abimm afiyet olsun ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
ne güldün gıı kelle gibi 
altı üstü bi kahvaltı sapancada göl kısında bende sana burda spa ısmarlıyacam Ng Güral Sapanca Wellness Convention
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahahha -nein bin die dicke mit gestreiften jacke...   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!